С 3:0 Милан върна Лудогорец в реалността

Гостите отбелязаха в 44-а и 63-а минута и в продължението
Обновена: 15 фев 2018 22:23 | 15 фев 2018 21:56,
117
С 3:0 Милан върна Лудогорец в реалността
Снимка: Reuters

Приказката за Лудогорец приключи, след като "орлите" загубиха с 0:3 от Милан в първия 1/16-финал от Лига Европа между двата отбора, който се игра в Разград.

Преди срещата домакините обявиха бойка готовност да стъжнат вечерта за гранда от Милано.

В крайна сметка обаче опитът на италианския колос си каза думата и тимът на Дженаро Гатузо спечели.

Кутроне успя да даде аванс на гостите в 44-ата минута, а в 63-ата Родригес удвои аванса им. Третото попадение бе дело на Борини в продължението.

След този резултат се очертава реваншът на "Сан Сиро" като цяло да бъде протоколен.

Как премина мача - вижте в Gol.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
5
 
13
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Жалка работа. Безидейни, незнаещи къде се намират. Това не е АПФГ където има директива да побеждават. Нещастници набедени за футболисти същото важи и за треньора им.
53
1
 
12
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Много ясно че ще свърши. С какви отбори играе Милан в Италия и с какви играе Лудогорец тук?
52
9
 
6
 
! Отговори
Някой си преди 6 години
Саму Уевски оле оле!
51
1
 
24
 
! Отговори
1 преди 6 години
До АнонименДа не говорим за приноса им към Националния отбор!
50
15
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изобщо не ми пука за Лудогорец.Това не е български отбор.С нищо не допринася за развитието на български футболисти.Не ме интересува грам.Този отбор спокойно може да се премести примерно в Полша,и никой няма и да усети разлика.
49
1
 
14
 
! Отговори
Тъпкача преди 6 години
До Някой сиАз, неудачник?Ти сигурно се имаш за голям "удачник", след като цял живот работиш за един НИК?
48
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май това е краят на бутиковото отборче на Киро Гела, същото от бразилски наркомани и румънски мамалигари и изпрала доста милиони от наркотрафика.Рано или късно нещата си идват на място.
47
2
 
8
 
! Отговори
Някой си преди 6 години
До Някой сиПатентовал ли си го?
46
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Leski, leski shampion!
45
3
 
19
 
! Отговори
Някой си преди 6 години
Да не говоря за по- долни групи, но като гледам Първа лига, повечето отбори дори и в "Ц" група да изпаднат, ще се вдигнат и изплуват! Тези Гела ако ги зареже, ще свалят зелените капели!
44
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е че Киро Гела изпра към 20 000 000 Евро от производството на амфети.Не без помощта на стария си ортак Боко Рапона.
43
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 51 Много правилно!По умряла публика от Разградската няма!Тия дето малко от малко вдигаха лек шум ,сигурно не са от Разград!То на мачове от ,,В"група с 500човека публика има повече живец!
42
6
 
30
 
! Отговори
Някой си преди 6 години
До АнонименКои фенове? Дирижираха им да вдигнат едно знаме и попитаха два пъти има ли лудогорци!Да не говоря за другаде, а да вземем един Благоевград, дали обстановката щеше да бъде такава? Такива овчедушни фенове няма в България и се чудя защо Гела наля точно там?
41
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 48 Муахахахахахаха...Ливърпул от 30 години може би и повече не е ставал шампион на Англия, а на всеки един мач целият АНФИЙЛД е препълнен, а сектора с феновете се събаря и пръска по шевовете даже срещу треторазрядни английски отбори при домакинство. Това се казва обич към клуба! ***!От фен на Барса.
40
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 47 Някой сиАаааааа,не си прав!!Много кадърни и умни са феновете на всеки един отбор,но няма кой да ги слуша!!Затова от пълни стадиони през70-те,80-те до една шепа хора за банкет по стадионите!!Много добре разбират феновете кога да подкрепят отбор и кога да люпят семки!!Особено когато ги залъгва някои с игра,тактика,схеми разни,а в същност.. нищо!!На бездарни артисти кой ръкопляска в кино,театър.....дори и футбол!!Е,и на този мач публиката и феновете отреагираха подобаващо на продукцията!
39
4
 
38
 
! Отговори
Някой си преди 6 години
Като изключа всички привилегии, които имат Лудогорец в България нямат само едно: ФЕНОВЕ! Не говоря за това, колко хора имаше на стадиона, а за това че бяха насядали, като на севернокорейска манифестация и подаваха фураж към устите,а другите от трибуна "Моци" вееха две флагчета!Този стадион, трябваше да ври и кипи!И сто пъти да станат шампиони, никога няма да са голям отбор! Такива има и в първа, втора и трета лига, дори и закрити, но при тези няма как да стане!
38
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко пълно разочарование ,почти никаква подготовка ,мисля ,че Херо не е за този отбор ,това е може би най слабия мач на Лудогорец на международната арена
37
2
 
28
 
! Отговори
явна дузпа до 44 преди 6 години
Херо и Дянков говорят, че дузпата не е дузпа, защото нашите съдии ги научиха така и ако играеха примерно с ЦСКА това положение щеше да се подмине и да има жълт картон за симулация на нападателя.
36
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слушам в момента Херо и Дянков - няма такава наглост.Дузпата не била дузпа, че вятъра, че тревата... А бе смешници, що не се погледнете че сте повече от жалки на терена. Все някой друг ви е виновен.При това Милан игра със седмия си отбор.
35
3
 
29
 
! Отговори
ощетен преди 6 години
Някой сеща ли се за български отбор, който да не е пострадал от съдийството в двубой с Луноходец. П.П. Отговора се крие в коментарите и оценките за тях, просто има много ,,любов'' към този отбор.