Край на спекулациите: Бербо няма да играе в България

Емил Данчев: Дайте спокойствие на Бербатов!
12 мар 2018 16:15, Красимир Ангелов
28
Край на спекулациите: Бербо няма да играе в България
Снимка: Булфото

Мениджърът на Димитър Бербатов - Емил Данчев, заяви, че му предстои разговор с нападателя, за да уточнят какви ще бъдат следващите им ходове. За момента обаче Данчев призова да бъде дадено спокойствие на Бербатов, който имал нужда от време за семейството си след авантюрата в Индия.

Данчев беше част от презентацията на поредната програма за обучение и футбол на английския Брукхаус Колидж. На въпрос дали е възможно Бербатов да приеме предложение на български клуб, агентът с усмивка заяви, че няма как да стане.

"Не мисля, че е възможно това да стане, да заиграе в български клуб. Нека да го оставим Митко на спокойствие за известно време. Има нужда да обърне внимание на семейството си, а какво ще прави по-нататък, ще говорим после, заяви Емил Данчев. Както е известно, нападателят бе свързван с Берое, където старши треньор е неговият близък приятел Александър Томаш.

Попитан доволен ли е Бербатов от престоя си в индийското първенство, Данчев заяви: "Какво значи доволен!? Той е професионалист и където е подписал договор, там трябва да играе и да си върши работата. Относно бъдещето му, тепърва ще разговаряме. Нека мине малко време, ще дойде и този момент за разговора".

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ходи в Бангладеш
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Било не сериозно Бербатов ,да играе в БГ първенство!!Що ,да е несериозно ,ако няма класа за ,,А" група,може да се проба в Б група!
2
3
 
15
 
! Отговори
Фен Фук преди 6 години
Ама той играе ли?...и какво да попитам...и откога?Аз за цялата му кариера 2-3 мача си спомням,но то и исландците имаха проблясъци на световното макар да играят в отбора им месар,адвокат,учители които не са професионални играчи!Така ,че Бербо е просто един исландски играч с български късмет!От него става само любител футболист,а това че един голям мениджър се подлъга му напълни кесията за още 10 живота.Жив и здрав,щом е успял дори по този начин и щом има луди да му плащат и да го гледат!
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все едно, че се връща от фронта - "да си почине", " да се възстанови". Отиде, вза едни пари, дето не сме ги и сънували и се върна ядосан и сломен