Лукаку обвини съотборниците си за провала на Юнайтед

По-късно голмайсторът на Юнайтед се отрече от думите си
14 мар 2018 10:55, Веселин Коларов
6
Лукаку обвини съотборниците си за провала на Юнайтед
Снимка: Reuters

Напрежението в Манчестър Юнайтед стигна връхна точка заради отпадането от Севиля на 1/8-финалите в Шампионска лига. 

Голмайсторът на "червените дяволи" Ромелу Лукаку обвини част от съотборниците си за снощната загуба от испанците с 1:2 на "Олд Трафорд", която коства мястото на отбора в турнира.
 
Той призна, че Юнайтед не е заслужавал да продължи напред и мотивира мнението си със следните думи: "Някои играчи изчезнаха на терена. Започнахме добре, но после позволихме на Севиля да контролира мача. Първият гол премени всичко. Опитахме се да реагираме, но не беше достатъчно, особено като се има предвид с какви футболисти разполагаме. Не заслужавахме да спечелим", заяви белгийският стрелец.
 
По-късно той се опита да замаже изказването си, след като написа в социалните мрежи че никога не би критикувал съотборниците си в Юнайтед. През този сезон Лукаку вкара пет гола за английския гранд в Шампионска лига, което е най-доброто постижение за отбора от сезон 2009/10, когато Уейн Руни също наниза пет попадения. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не се шегувам ако бяха картотекираки Бербатов преди Идия МАН.ЮНАИТЕД БЪДЕТЕ СИГУРНИ щяха да продължат нататък то не се иска само диво бягане иска се малко и акъл такова креативно мислене няма никои в отбора така че БЕРБО съм сигурен че щеше да им помогне много
5
1
 
7
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Лукаку белгиец а Джон Атанасов - българин. Странна работа.
4
4
 
10
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Юнайтед имаше силни играчи с черни гащета като Стив Бенет, Марк Холси, Марк Райли, Луис Канталехо, Роберто Росети и т.н. За съжаление на *** нямат достойни наследници, които да печелят важни мачове.
3
5
 
17
 
! Отговори
11 преди 6 години
Голем смех са тез от МЮ. Елитни английски отбори, пък който и да ги хване от Испания ги пердаши кат маче у дирек. Как има хора изобщо да гледат прехваленото английско първенство.
2
2
 
8
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Снощи нямаше сигнал от прякото предаване и не можах да гледам мача. Рядко се случва да няма сигнал, но сигурно за това са паднали. Атаката МЮ са добре, но в защита пълна скръб, щом държат още Карик. И стила на МЮ е атакуващ, а с този автобус, нещата съвсем не вървят. Купуват предимно нападатели, а пък играят защитно с постепенна атака. Мауриньо или да променя стила, или нищо хубаво не ги чака!
1
5
 
5
 
! Отговори
Ром Бакарди преди 6 години
ПогбаПътник е от МЮ