Левски към ЦСКА: Сменихте си името, но си оставате простаци!

От "Герена" бесни за малкото наказание на Каранга
21 мар 2018 17:15, Веселин Коларов
58
Левски към ЦСКА: Сменихте си името, но си оставате простаци!
Снимка: Bulphoto.com

Наказанието на голмайстора на ЦСКА Фернандо Каранга продължава да създава неистово напрежение в Първа лига.

От Левски не останаха безучастни от вчерашното изявление на "червените", че всички се страхуват от тях и излязоха с декларация.

В нея "червените" се питат дали отново ще сменят името си, индиректно се наричат "селяни" и се добавя, че на "Българска армия" не бива да толерират просташкото поведение на Фернандо Каранга.

Четете цялата декларация в материала на Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
че те друго не са били никога. това са изключително прости хора в ЦСКА. Самият факт да си привърженик на ЦЕЕСКА говори за много нисък интелект.
26
4
 
10
 
! Отговори
червен балон преди 6 години
Ловечкото *** и съдийско стадо от микре спешна санкция сефте, за пачанга среден пръст в сурата на съдията вместо червен картон и три мача извън играта цялото БеФеСе на софрата кебапчета гнете. С всичките пари същото *** иска ЦСКА да спре до А група да не се провре.
25
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се забрани отбори на някакви ритнитопковци да носят имена на национални герои. Никъде по света го няма това. В Италия няма отбор Гарибалди.
24
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
kаранга е дивак разбирам го по огънчетата в очите му когато прави жеста за отрязване на глави ако е разрешено сигурен съм че ще бъде в първите редици а после защо децата са толкова жестоки по някои път ами ето го примера а прокоратурата и мвр спят за тях тези жестове са нещо нормално щом са правени от чужди диваци
23
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Любимия отбор на Боко Тиквето си прилича съвсем на Тиквето, винаги някой им е виновен, те никога. И затова ЦСКА си ги тепа когато и да ги хване, скъсва им шушоните. Днес плачат, с крокодилски сълзи, търсят Перукеров да наказва Каранга, щото стана ВКаранга. Що не вземат и не се обадят на УЕФА, от там да накажат ЦСКА. И когато имат мач с Левски, да бие Левски служебно с по 3:0. Mу-ха-ха!!!
22
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То, че ЦСКА-София няма нищо общо с оня ЦСКА е ясно. Особено по манталитет. След гаменския резил на капитана им и редовните маймунджалъци на Ръканга...Но пък Лефскарите са още по-смешни. Хем им викат Литекс-Чавдар-Микре, не били ЦСКА, пък се тълпят на стадиона и мучат "червени ***"... Шuзoфpeнна работа.
21
5
 
9
 
! Отговори
Поглед отстрани преди 6 години
Люлинския предизвиква Кюстендилчето на бой! Готово! Кюстендилчето отупало боксьора от Люлин. Да го накажат! Как може да бие човек от отбора на народа"? Тия май се сърдят, че Каранга не им показал баш "карангата", а надуваем сурогат...в размер 1:1.
20
8
 
14
 
! Отговори
K преди 6 години
Горките сини джуджета :( Огромен комплекс имат от ЦСКА. Само за червения отбор мислят, пишат, жалват, кошмари сънуват. Обречени да са след ЦСКА...
19
2
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
до аз-ътПитай я кой съм----като изключиме тая дето пърди до тебе под юргана ...Никойне мупука кой си!
18
7
 
15
 
! Отговори
разбирачев преди 6 години
Ш'са разплача, амфетаминовите люлинци и подуенци да се хвалят, че могат да пишат. Е, късно е, колкото и да не ви харесва литекс, това беше. Но... да намесвате името на Апостола, как не ви е срам бе? Кви европейски държави ми цитирате, там няма скверност като вашата, я се преименувайте на ФК Подуене и сбогом, мухляци, прикрити зад името на Апостола. Баси баглосПетното, което вие лепвате на името му е най-тежкия ви грях. Изтрезнейте преди да пишете публично слово!
17
16
 
10
 
! Отговори
Стойкас преди 6 години
Литекс-София е с мощно лоби в БФС. Никой не смее да накаже Каранга
16
6
 
4
 
! Отговори
До аз-ът преди 6 години
Питай я кой съм
15
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Левски съвсем са изтрещяли, явно дружеството плаче за умни и разумни хора, които ще направят анализ и ще набележат програма за развитие. Без значение дали ще станат шампиони или не. Левски е в криза и атмосферата в клуба е много напрегната. Този италиянеца не става.Имаха шанс с Йоканович, интелигентен и млад, смениха го с Гонзо, защото обичал Левски???Йоканович вкара отбор в Премиер шип!Изгубиха го. Кой им е виновен тогава?ЦСКА и Каранга ли? Смешници са от Левски, палячовци.Все някой им виновен.
14
9
 
15
 
! Отговори
555 преди 6 години
Тоя Каранга много грозен бе....
13
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каранга вече ще се държи културно и след всеки гол ще казва извинявайте , че ви го вкарах .
12
8
 
19
 
! Отговори
Радев преди 6 години
ФК "Донос" стават от ден на ден все по-жалки.
11
15
 
15
 
! Отговори
Хюч преди 6 години
Литекс (розовите) имаха много шанс този мач.
10
11
 
22
 
! Отговори
Тити Папаза преди 6 години
Всички леФскари са ревльовци.Без значение какъв спорт практикуват.Сега вече и жалби пишат.............
9
18
 
24
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Не съм фен на нито един от отборите, но погледнато от позицията на всеки един данъкоплатец, държавата си е чисто ****ана от данъчните схеми на ЦСКА(ЦСКА-София).Открито и Кралев и Борисов си казаха, че са ги измъкнали само за да има дербита с Левски. А тази ситуация с Каранга си е за повече от мач наказание. Може би ако се прекръсти на Фернандо-Каранга ще му се размине. Кой знае, в нашето подобие на държавица всияко е възможно
8
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На скапан отбор Каранга му пречи :))))))))))