Спас Русев чете конско в Левски

Босът на "сините" говори с Делио Роси и играчите над час
Обновена: 3 апр 2018 16:23 | 3 апр 2018 16:23, Веселин Коларов
13
Спас Русев чете конско в Левски
Снимка: Bulphoto.com

Собственикът на Левски Спас Русев говори над час с футболистите на "сините" и треньора Делио Роси. Бизнесменът със сигурност е недоволен от резултатите напоследък, особено от катастрофата срещу Берое (1:2) насред София.

Русев бе на стадиона около 14:00 часа и конското, което бяха принудени да слушат всички, продължи повече от час. Заради посещението на собственика тренировката закъсня с няколко минути. Спас Русев не се бе появявал в последните дни на "Герена", но със сигурност е решил да вземе мерки след негативните резултати напоследък.
 
"Сините" записаха само една точка в последните си три мача, при това с Етър на своя стадион, а последните два кръга загубиха от ЦСКА (0:1) и Берое (1:2).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
ЕВОА преди 6 години
Скоро ще чете конско и на виваком,но с чувала.
9
0
 
1
 
! Отговори
Върл Левскар преди 6 години
Не е мъка това за нашия отбор .Агония е !
8
1
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
То само с четене не става, повечето играчи в Левски не разбират добре български нито писмено, нито говоримо. Игра си трябва и това е.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е конско, говеждо е. Чел им е говеждо. Как иначе ще го разберат?
6
0
 
21
 
! Отговори
Не стават преди 6 години
Говориш за днешно време нали ? Днес не само футбола ,целият спорт е сринат.Просто материала е калпав.Поколението е хленчещо и глезено-как ще го натовариш? Веднага идват ,,вашите" и се карат ,,да не мъчат детето" И още: В детските футболни школи се плаща за да тренират .Футбола е спорта на бедните и средната класа всеизвестно че детето на баровеца не е свикнало на натоварвания.Но то ще бъде избраникът защото плаща макар и без талант а бедният но талантлив ще го духа.
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МОШЕНИЦИ! Подариха отбора на народа на Пеевски.
4
1
 
14
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 3 (Стар лрескар),Ми схемата на Роси е дефанзивна и за това повече им победи са с по 1:0. Но много си прав, че играчите нямат хъс. Това дето им го казал, че трябва да се раздадът до край, вече не е актуално. Трябва силна мотивация за всеки мач. Ето Мъри какво прави където и да отиде! - човека е голям мотиватор това е най-важното в днешния футбол.
3
3
 
14
 
! Отговори
Стар левскар преди 6 години
Ако ставаше с четене на конско,ехееееееее. Отбора просто няма лице,играчите нямат хъс.Играят като нас в махалата,стихийно ,чакат топката ,,на крак",индивидуалното им майсторство е доста спорно и каква е схемата на Роси ,не се разбираНяма лидер да ги поведе.Чуждоземци-наемници не съзнаващи какво е,, Левски" за нас.Няма играчи като от онова поколение което ,,дра" истинското ЦСКА девет пъти подред.
2
1
 
15
 
! Отговори
... преди 6 години
Значи най ме "кефи" когато почнат да ми разправят, че в БГ имало и футбол, че даже и футболни отбори имало! Аз по пинцип не обичам да развалям илюзиите на хората, *** когато почнат толкова дълбоко да влизат в тях то това си е опасно вече! Мога да ви кажа, че в БГ има само ПЕРЯЧНИЦИ НА ПАРИ! Наречени футболни клубове! ВСИЧКО ДРУГО КОЕО КАЖЕТЕ ОТНОСНО ФУРБОЛА В БГ Е ДОЛНА ЛЪЖА И ИЗМАМА!
1
0
 
22
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
И Евангелието да им чете, матряла за манжа с грозде не става. Всичко е куц кон, ама и те като националите са велики! Печелят с по 1:0 с грозен футбол и това те наричат "гонене на титлата" - калцуни!