Гриша Ганчев изригна: Лудогорец "капарира титли"

ЦСКА ще се бори да запази второто място, заяви той
17 апр 2018 17:45, Веселин Коларов
41
Гриша Ганчев изригна: Лудогорец "капарира титли"
Снимка: cska.bg

Битката за титлата е предрешена в полза на Лудогорец, а ЦСКА ще се бори да запази второто място. Това заяви собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев след представянето на автобиографичната книга на Аспарух Никодимов на Националния стадион днес. 

Ганчев саркастично поздрави предсрочно Лудогорец за титлата и добави, че и догодина шампионският трофей е капариран в полза на тима от Разград.
 
"Отборът ни е прекрасен. Супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, защото титлата е в онзи град. Поздравяваме ги. Ще им пратим един скромен подарък - една шлифовалка, да поразрежат малко и да пратят и на Станислав Тодоров и във футболния съюз малко от нея, защото много хора са действали по този начин", каза Ганчев пред репортери.
 
"Догодина също ще е много интересно първенството. Битката ще е жестока за второто място. Тези, които си играят нормално, те ще се борят за второто място. Първото е капарирано. Не мисля, че победа на 5-и май би променила нищо, защото то много подизпълнители, много нещо", допълни той.
 
Ганчев обвини директорът в Лудогорец Георги Караманджуков, че стимулира финансово съперниците на ЦСКА.  "Има един Караманджуков ли, какъв е. Той се разкарва с чували с пари по отборите, по съдиите. Него попитайте, аз с такива работи не се занимавам. От ЦСКА никой не се занимава с такива работи, предполагам и от Левски не се занимават. Щом им е хубаво на всички така да ги правят на глупаци, нека си обикаля. Той е богат човек този и ги разнася чувалите с парите. Какво общо имаме ние с Европа. Европа започва там където свършват шкембе чорбата и семките, а тук има и шкембе чорба, и семки", каза още собственикът на ЦСКА
 
Относно шансовете на "червените" в реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Левски, Гриша Ганчев каза: "Не знам къде ще отиде Купата, ще си поиграйкаме с Левски, пък ще видим".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
1
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
Тоя съветски агент какво иска- да купува титли и съдии така,както отборът му го правеше над 60 години? Свършено е с вас,червени лъжеспортисти: върнете крадените титли и трофеи на народа,а вие се връщайте в Сибир!
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя какво иска- само суецките отбори у нас да капарират титли? Е няма да стане- с червената система е свършено,народът не ще и да я чуе,затова вашият отбор няма повече място у нас!!!
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честито- пожелавам ти догодина "ЦСКА" да се бори за запазване на 14-тото място!
31
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Кое ЦСКА ?Ментето. С тирето. На Лефски у ду.ето.
30
0
 
3
 
! Отговори
Проклетник преди 6 години
Гриша Ганчев - тоя престъпник, вместо да гние в затвора, се изживява като голям радетел за футбола в България.
29
1
 
6
 
! Отговори
Кое ЦСКА ? преди 6 години
Кое ЦСКА точно ? Истинското или ментето ?
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гриша, титлата я изгуби ти. Още зимната пауза, като продаде Антон Недялков. ЦСКА ще стане гранд когато започне да си продава резервите, не титулярите. Между другото, точно заместникът на Недялков *** мача в Разград. Пет минути преди края, невъзможното беше на път да се случи.
27
1
 
7
 
! Отговори
джуджето от Микре преди 6 години
Изтъках си платното, ритам ти кросното. Такава е благодарността на джуджето от Микре (Гриша Ганчев) към младите момчета, които оставиха сърцата си на терена за ЦСКА, но той ги изгони. Те играеха за истинския ЦСКА, а не за хибрида произлязъл от Литекс и Етрополе.
26
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека е прав седма година шампиони даите да ги правим 20 а щото перуката и домусчиев правят каквото им е кев
25
4
 
17
 
! Отговори
Този нещастник !!! преди 6 години
Този отдавна трябваше да е в затвора !!!Ккаво стана с обвиненията крещу него, чакат да имат давност
24
4
 
7
 
! Отговори
ЦСКА преди 6 години
КЗЛ, КЗБФС, КЗКиро!!!
23
3
 
9
 
! Отговори
Ямбол преди 6 години
Капарирай я и Ти бе гном,кво ревеш като малко дете.Ако чорбьть имаше добри футбалери и бяхте доминанти , нямаше да сипеш тежки думи по конкуренцията...факт!
22
5
 
16
 
! Отговори
Цска-съдийско знаме преди 6 години
Ако го няма Ръканга и съдиите, хибрида Цска-София(Литекс) отдавана да е изпаднал в по-долна група.
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто тактичен начин на човека да каже на феновете си че целта лудогорец е много далече и да не очакват на Цска да стигнат скоро това ниво и нямат такива планове в следващите две години.Все пак целта е доста висока,така че има право.
20
4
 
20
 
! Отговори
ЦСКА за смях преди 6 години
За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата и турските сериали...
19
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който е казъл,че дребните мъже са комплексари не е сбъркал!
18
3
 
26
 
! Отговори
ззз преди 6 години
Не знам къде започва Европата, ама Лудогорец и там показва повече от ЦСКА. Е, и там ли чували с пари се разнасят?! Нямам много против Гришата, ама понякога се излага.
17
3
 
14
 
! Отговори
Емигрант преди 6 години
Той "оня" богат,а ти завалията си броиш стотинките?!А колкото до чорбата,ти я оглавяваш и я дробиш от 25години насам,а всички останали ти я сърбахме!Сига вечи нищем и ти се сръдкаш и си играйкаш на ритни топка,а после се чудиш защо достойните и подготвени хора от Разград печелят първенството!
16
2
 
19
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
А ти капарираш ддс
15
6
 
23
 
! Отговори
Цесекар преди 6 години
Религия и отбор не се сменят! Тези дето припознаха прекръстения Литекс за свое цска са вероотстъпници. Те не заслужават да са цесекари и с право им се подиграват като Чорбари