Рускини без секс на Мондиала! Трогателно наивен призив на Тамара

Темата за въздържанието коментират Александър Дойнов и Миглена Ангелова
Обновена: 15 юни 2018 11:03 | 15 юни 2018 11:00,
218

Русия и светът са подвластни на Мондиал 2018. Наред с емоциите и залозите на букмейкърите, една друга тема разбуни обществото.

Руският политик Тамара Плетньова призова съгражданките си да се въздържат от секс и връзки с чужденци по време на Световното първенство.

"Тамара Плетньова е трогателно наивна. Нищо не може да спре рускинята! Те са известни и имат своите традиции. Любвеобилни и красиви са, поне до 36-годишна възраст. Все едно да спреш вятъра", изтъкна актьорът Александър Дойнов.

В студиото на "България сутрин" тв водещата Миглена Ангелова обясни, че Плетньова е на 70 години и от 1991 г. е депутат в Русия.

Още по темата

"Това, което тя е казала, е препоръка да не се раждат деца в непълни бракове. При социализма никога не се е гледало с добро око на връзките със западни партньори. Отношенията между хората никога не са били подвластни на призиви от студиа и от държавната власт. Важното е, че от Държавната дума не са забранили секса с чужденци", добави тя.

Дойнов обобщи бъдещата ситуация в Русия, поне що се касае за рускините и половите актове: Ще хвърчи ластик из цяла Русия. Ще се къса дантела в мрака. Километри ластик!

"Световното е факт. Имаше призиви да се бойкотира. Добре, че това не стана. Най-важно е да има мир. Депутатите трябва да се научат да не говорят глупости", посочи Ангелова пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За нищо не стават! ***!
142
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДО 154100% особено след като за 2014г Брой на разводи:Русия: 4.5 на 1 000 душиБългария: 1.5 на 1 000 души1/3 от всички бракове в Русия завършват с развод. Като прибавиш и 40% повече аборти на глава от населението в Русия, от които 20% на момичета под 20г. Задминали сме грънци, има още много боб да ядът наще че да ги стигнем.
141
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Инфото ви е старо пичове през соца рускините наистина са били по големи к... от българките но в днешно време българките отдавна са ги задминали. Сега е много по лесно да си легнеш с българка отколкото с рускиня. Освен това поне една трета от рускините са наистина свесни жени а свесните българки са не повече от 5 %
140
6
 
7
 
! Отговори
извратеняк преди 5 години
Аз не харесвам рускините, много са хубави за мен, аз искам да таковам нещата победители в Евровизията - нещото Кончита Вурст и особено актуалното нещо шампион - една изкудкудякала гуда от ИзСраел
139
10
 
8
 
! Отговори
Тираджия преди 5 години
Не ми хвалете руските куКли и пияните руснаци!Руснаците по природата нямат срам,уважение и задръжки.Те признават само водката и секса.Всичко останало за Наташа и Альоша са празни думи.
138
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво лошо има в секса. Нещо антируската пропаганда съвсем за тъ пя.
137
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До mädhenот тия дето си ги изредил само чехкините стават :)шведките са като крави, англичанките като прасета :) рускините са ***, на тях не може никога да им се вярва
136
10
 
6
 
! Отговори
mädhen преди 5 години
СПОРЕД ВАС КОЯ НАЦИЯ ИМА НАЙ-ХУБАВИТЕ ЖЕНИ??----------Швеция естествено!! Шведките са най - хубави. 2. Чехия 3.Англия 4.Русия. хубавите рускини са около С. Петербург и европейската част на Русия. Рядко се среща обаче красива и възпитана рускиня ! Мит е, че рускините били най-красиви, аз такива чехкини и шведки съм виждала по нашите плажове и дечицата им, че са като излязли от приказките за русалки и горски феи. А рускини въобще не са ме впечатлявали. Защото нямат обноски и са нахални, а мъжете пък са супер - инфантилни.
135
3
 
10
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Реално нищо невярно не е казала лелката,африканците ще заплодят жените и ще си заминат за своята страна ,мелезчетата ще.ги издържа държавата ;) !!!
134
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Да питам азкви да са ... за Бургаските гларуси рускините са -1 точка ! :):)
133
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
после били различни от талибанските държави, аххахахахатакава малоумщина е възможна само в задуралската губерня !
132
5
 
5
 
! Отговори
Да питам аз преди 5 години
Темата тук е к**ви ли са рускините, че чак държавата е трябвало да се намеси и да им забрани да разратничат или напротив, както някой русофили ги защитават били много верни и точни? Аз незнам, защото моят опит е само с украинка и тя спада по-скоро към първото определение.
131
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рускините държат до 40 а даже и след това и знаят как да се забавляват, а нашите повлeкани на 25 вече са лелки, изхабени и за нищо не стават вече, но претенциите им до небето.
130
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МНОГО Е ПРАВИЛЕН ПРИЗИВА И РУСКИНИТЕ ГО ОДОБРЯВАТ. ТРОГАТЕЛНО НАИВЕН Е САМО БАЙ ***.
129
17
 
11
 
! Отговори
Гларус преди 5 години
Бъркате пичове. Рускините идват по черноморието защото българите са добри любовници. А Ванюшка е вечно пиян и самолета не може да излети. Затова рускинчетата се раздават на чужденците.Най-много гейове има в Русия, те затова са толкова уплашени от тях и само ги плюят. Неписано правило е, че от гейовете най-много се страхуват скритите лимонки. На мен гейовете не ми пречат защото съм наясно със сексуалността си. А Ванюшка като обърне една бутилка водка на сутринта се събужда с мъж.
128
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам Русия да се падне на световното с Англия. Ще ги отстрани.
127
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига спорехте за глупости...Среден размер на члена:Русия: 13смБългария: 15смТо е ясно кой ще предпочетът рускинчетатахахахахахаххаах
126
3
 
5
 
! Отговори
до 134 преди 5 години
Хайде лягай си до вррния си глиган и престани да пръцкаш лъжи под одеялото. За рускини не споменавай, да не те подгони глигана с ножиците и готварския. От обич разбира се.
125
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По наднормено тегло мъжете ни са на 60 място в света, Русия са на 62 а Великобритания са на 33-то. Така че сме на 30 места след тях по процент мазнини.
124
3
 
6
 
! Отговори
до 124 преди 5 години
Умно ми, европеразирано милениалистче, кой те заблуди така лошо? Беше нещо друго да си женен за рускиня, но повечето семейни двойки оставаха в СССР.