Бразилия скочи на съдиите на Световното

"Селесао" недоволстват от реферите след равенството с Швейцария
19 юни 2018 13:07, Красимир Ангелов
15
Бразилия скочи на съдиите на Световното
Снимка: БТА

Бразилската футболна конфедерация изпрати запитване до ФИФА дали системата за видеоповторения е влязла в употреба в две отделни ситуации по време на равенството 1:1 срещу Швейцария.

В първия случай Миранда беше бутнат при атаката за изравнителния гол на европейците, а във втория бразилците претендират за дузпа срещу Габриел Жезус.

"И при двете ситуации има грешки на съдията, а това трябва да бъде коригирано от системата за видеоповторения", твърдят бразилците.

Конфедерацията обяви, че иска да знае дали тези две ситуации изобщо са били преглеждани и дали "прозрачността е от значение". Бразилците също така пожелаха да се сдобият с "видео или аудио", използвано от съдиите по време на срещата.

Всички новини от Световното първенство по футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бразилия има максимум 4-5 % шанс да станат шампиони................лежат на стара слава...........германците хубаво ги биха само с 7:1 преди 4 години..................ама те не са си научили урока!!!!
14
0
 
38
 
! Отговори
Rucifer преди 5 години
До SaofraА бе, разкарайте се вече с тази латиница.
13
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отбори като бразилия са на световното с цел да прецакват бедните еврофутболджии , които вкарват последните си 100-200 лв на "сигурен мач" с надеждата да извадят 30-40 горница.
12
2
 
58
 
! Отговори
LoshO преди 5 години
Бразилия игра много надменно, но това е било винаги техния стил на игра. Индивидуалисти, без някаква специална тактика, а се чака някакво гениално отиграване и гол. Иначе са събрали страхотни играчи, но съвременният футбол изисква себераздаване и много отборна игра, за да се стигне до евентуален успех.
11
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бразилците още лежат на стари лаври.
10
7
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да перефразирам поговорката: "на калпавата ракета, космоса пречи"Къде бяхте 90 мин. ве бразилците?! След 7:1 на последното световно, как да ви вземе насериозно човек?
9
6
 
50
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Може и да не преминат групите.
8
5
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледах мача и си спомних за ученическите години, когато понякога играхме срещу ромчетата от махалата футбол едни срещу други. Същата работа като тези бразилчета онзи ден - добри и технични, но арогантни, надменни, все те онеправданите видиш ли. Биехме ги на абонамент ;) Много ядове ще имат бразилците на световното особено с човек като Неймар, който трябва да се смирява малко, а има нелоши опции на позицията му.
7
3
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бразилия да скочи на оня лигльо неймар . Цял мач , не знае какво прави. Прави се на интересен да финтира по 3ма защитника....безобразна игра . С тоя до никъде няма да е докарат, ако играе така.
6
5
 
75
 
! Отговори
нежния преди 5 години
Свръх крехкия Неймар стана за посмешище пред целия свят!!!
5
33
 
40
 
! Отговори
Марков преди 5 години
Бразилия ще е шампион!
4
3
 
48
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Футболистите така здраво се дърпат и бутат преди изпълнение на корнер, че Миранда изобщо не усети лекичкото побутване, което беше в точния момент, след което само изгледа как топката влетя в мрежата... :))
3
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2 абсолютно. Тунис игра по- добре от тях. Бразилците бяха безобразни. Не знам кои хора твърдят , че гледали футбол в мача им.
2
5
 
78
 
! Отговори
zeus преди 5 години
На куците бразилци съдията им виновен. Отбор за милиарди, все звезди, ама малко се държат като примадони :)
1
14
 
35
 
! Отговори
Saofra преди 5 години
Are na durugia mach ... da fastat i darpat za fanelkata i da nastapvat s butonkite sadiite....da usetiat i te malko sladost ot olympiiskia bolshoi teater...