Как изглежда най-скъпият отбор на Мондиал 2018?

Испания има най-много представители в звездния състав
22 юни 2018 11:07, Веселин Коларов
5
Как изглежда най-скъпият отбор на Мондиал 2018?
Снимка: Reuters

Лео Меси и Неймар са най-скъпите футболисти на Мондиал 2018. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването по Bloomberg TV Bulgaria - "Бизнес старт" с водещ Христо Николов. 

Той се позовава на авторитетния сайт Transfermark, който изготви състав от най-високо оценените футболисти. "С най-много представители е Испания – трима. В него има и един африкански състезател – Калиду Кулибали от Сенегал и Наполи. Сърбинът Сергей Милинкович-Савич също е в отбора. Той е оценен колкото Пол Погба, по 81 млн. евро", каза още гостът.
 
Коларов коментира и снощната загуба на Аржентина и Меси с 0:3 от Хърватия. "Южноамериканците още имат шанс да се класират напред, но преди да се правят сметки, нека да изчакаме днешния мач между Исландия и Нигерия. Но дори и да отидат на 1/8-финалите, там съперник на гаучосите се очертава да бъде един от големите фаворити Франция и просто ще удължат агонията си", добави гостът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Мондиал 2018
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Чичо Митко преди 5 години
НА финалите виждам Франция, Белгия, Хърватска, Испания и евентуално Португалия или Германия. Финалът ще е УЕФА. Вместо ФИФА ;-)
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много баскетболисти коментират тук ръста на Меси (а и на Путин редовно), сякаш са високи най-малко като Карим Джабар или Меджик Джонсън. Не обиждайте така поне 40% от мъжкото население на света, защото по съвременния медицински стандарт ръст "нисък" е под 167см, а "джудже"- под 147.Впрочем хърватите са средно едни от най-високите в света, както и норвежците. Да не споменаваме Наполеон и Чърчил, но проверете например колко е бил висок нац. герой на Мексико президент Бенито Хуарес.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На исландците дори не им трябва да връткат Х с хърватия. Ако имат равни точки с Аржентина, ще се гледа голова разлика. А с тая загуба с 0:3 вчера, аржентинците ще трябва да бият с 4-5 гола Нигерия, за да имат шанс. Не виждам кой ще ги вкара тези голове. В общи линии исландците ако бият днес, трябва само да гледат да не допускат много голове срещу Хърватия, което с тяхната игра с 7-8 отзад срещу играещата за нищо в последния мач Хърватия едва ли ще е проблем
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МЕСИ НЕ СТАВА ЗА НИЩО
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Исландците ошамарват Нигерия, след това връткат Х с Хърватите и бай-бай Аржентина...