Невероятен обрат! Почти загубила Белгия надви Япония

Победата с 3:2 дойде след бърза контраатака в продължението
Обновена: 2 юли 2018 23:08 | 2 юли 2018 23:06, Веселина Йорданова
150
Невероятен обрат! Почти загубила Белгия надви Япония
Снимка: БТА

Белгия се класира за четвъртфиналите на Световното първенство след невероятна драма и победа с 3:2 над Япония.

Азиатците бяха на път да шокират един от фаворитите за титлата с два бързи гола на Генки Харагучи (48) и Такаши Инуй (52). “Червените дяволи” обаче не спряха да атакуват след това и чрез Ян Фертонген (69) и Маруан Фелайни (74) стигнаха до равенството.

В 4-та минута на даденото продължение Насер Чадли завърши бърза контраатака и донесе победата на тима си.

С нея Белгия се класира за четвъртфиналите, където ще се изправи срещу Бразилия. По-рано днес южноамериканците победиха с 2:0 Мексико.

Продължението четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Белгийците са добри. Две смени и два гола.
62
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 83 ,,Не дей да си сигурен че ние ако сме в зона Азия редовно ще участваме на световно.Казахстан бяха в зона Азия ,що не се класираха поне един път или поне да бяха сред фаворитите в групите!Посредствени бяха и там и тук.Освен това не се сещам Япония да е отвела някой азиатски отбор със 7:2,с колкото претрепаха нашите националки!
61
1
 
17
 
! Отговори
Фугу преди 5 години
Японците сбъркаха с последния корнер, не трябваше да центрират пред вратарското поле, където нямат ръстови играчи, а да направят късо изпълнение, да разиграят топката в стил тики-така и времето беше свършило. После продължения и един Господ знае какъв щеше да е изходът.
60
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знаех, че на село има будисти :)) Да не са почнали да четат хахах
59
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съвсем закономерна и предвидима победа на Белгия !Абсолютно заслужена !Да,поусложниха си нещата,но класата си е класа ! Поздрави за сърцатата игра на Япония,но само с адреналин , късмет и един миг на гениалност не става ! Бягай бе ,къде да им гледам Япония-Бразилия ...Къде,къде е Белгия...Ай,лека
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
поне хората си играят за собствените държави и не разчитат на 'внос'..В Уругвай белите също са 'внос'. Виждал ли ли коренното население на Уругвай?
57
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе хора! какви океании, какви квалификационни групи ви гонят и какви сравнения с япония? нашият 'национален' отбор от чалгаджии, перукани, племенници и обезкосмени *** щеше да падне грозно от мароко, панама или южна корея. и то с голяма голова разлика. съмнявам се дори дали щяхме да можем да постигнем равен с полша. я се събудете!
56
0
 
15
 
! Отговори
Вертонген преди 5 години
Япония не са подценяване.Още си спомням как ни опукаха 7-2, когато треньор беше Съблечения...
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако японците не бяха вкарали двата случайни гола можеше да добутат до продължения.
54
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами защо не играете бе нали сте бели ?:)) Кой ви пречи ? Мързеливции седнали да ми съдят хора, които се борят и успяват. Бай ***.Ритайте нали сте много можещи във форумите ...Ама то не е да ядеш кюфтета и лябб по цял ден и да се мислиш за някой :)
53
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко, бях за Япония. Добре водеха с 2 гола, но не успяха да си опазят вратата. Така ме е яд! Много хубаво играха.Тези пък белгийци дето биха Англия 1:0, сега едва победиха Япония. И допуснаха 2 гола от тях! Считайте колко са слаби англичаните, като не се разписаха дори веднъж ! :)
52
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
истината е, че прехвалените европейски грандове са едно нищо без хората от колониите. дори и швейцария с албанците там. затова харесвам хърватия, уругвай, сенегал, япония - поне хората си играят за собствените държави и не разчитат на 'внос'. преди години замбия имаха уникален футболен отбор, но умряха нелепо в самолетна катастрофа. и постигнаха всичко без 'внос' на англичани или белгийци.
51
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия които казват,че японците са слаби и безхаратерни футболисти,да им припомня ,че редовно са на световно.Ако и ние бяхме в квалификационна група с Океания и ние щяхме да сме редовни.
50
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе и аз бях за японците, ама като не могат да удържат победа от 2:0, няма какво да ги жалим. Футболът не е благотворителна акция. Да си вземат поука за след 4 години. И стига сте хейтили срещу отбори с нeгpи - ако чepнaта кожа беше залог за успех, шампиони винаги щяха да са Сенегал или Нигерия, пък виждаме, че не е така.
49
1
 
6
 
! Отговори
Давор Шукер преди 5 години
Южна Корея - Лаос 16:0, Китай - Уелс 0:6Тайланд - Ливърпул 1:5. Толкоз за будисткия " футбол ". А и Индия са индуисти над 80%, 15% мюсюлмани и останалото - други вероизповедания.
48
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 61Да седиш в наказателното показва , че ти нямашш топпкки ! Япония също можеше да седи в наказателното след двата си гола ? Белгия е мн по силна от Испания ...Ако за теб испанчетата с дядо иниеста са силни ...значи си далече от футбола :))) русия игра позорно, както прави и в политикатаа ..явноо им в даденост.
47
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия които казват,че японците са слаби и безхаратерни футболисти,да им припомня ,че редовно са на световно и най-важно не ги бият като брашнен чувал,а печелят мачове и точки.И същите тези японци преди 2год. пребиха нашите националки със 7/седем/на 1.Днес показаха малко от стилът им ,който е повече нападателен.Парадоксът е ,че те не го демонстрираха заради убийствените контри на добрите белгийци,а в най-важния момент от мача се изнесоха напред,и допуснаха бърза контраатака.От това което се пазе
46
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Будист, кво ти стааа? Нещо нерви лабави?
45
2
 
0
 
! Отговори
Хъммм преди 5 години
тюх макар и работа. Бях сложил еврото за равен и почти го умножих по 4, добре че второто евро отиде за 2+ попадения , та не отиде съвсем зян ситуацията.
44
3
 
3
 
! Отговори
Мечтател преди 5 години
Ех, да има една контрола България - Русия в София...За САЩ поне е ясно, че ще ги опердашим с 3-4 на нула!