ЦСКА vs. Левски: Кой е по-скъпият отбор?

"Сините" нямат победа над съперника си в последните 5 дербита
28 сеп 2018 10:15, Екип на Dnes.bg
40
ЦСКА vs. Левски: Кой е по-скъпият отбор?
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Отборът на ЦСКА е по-скъп от Левски с малко повече от 4 милиона евро. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в ефира на "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria с водещ Христо Николов.

Той се позовава на авторитетния германски сайт Transfermarkt, според който съставът на "червените" е оценен на 22,88 милиона евро. 

"Сините пък струват 18.03 млн. евро. Най-скъпият футболист от двата гранда е Тиаго Родригес – 3 млн. евро. Следва друг португалец от "Българска армия" – Рубен Пинто (2,2 млн. евро). От Левски най-много струва Габриел Обертан (1,8 млн. евро). Това е нормално заради визитката му, минал е през Манчестър Юнайтед и е барометърът на "сините" в атака", заяви Коларов.
 
Той добави, че Паулиньо, който намира място в Топ 5 на най-скъпите играчи от "Герена", може да остане резерва във Вечното дерби. Големият мач ще се играе утре от 17.00 часа на националния стадион "Васил Левски".
 
"В последните 5 сблъсъка за първенство статистиката е изцяло на страната на ЦСКА – 3 победи и 2 равенства. Но през пролетта "сините" елиминираха съперника за Купата на България", припомни Коларов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: ЦСКАЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Асен преди 5 години
До Анти ПодуянеАз съм левскар, ама от Вадуц е по-срамна загубата от всички други. Но реално и ЦСКА има срамни загуби. Все пак трябва да се гледа моментното състояние.
13
1
 
13
 
! Отговори
Ха-ха-хъ преди 5 години
Много поскъпнало говеждото бе :)
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЦСКА е продукт с неясна опаковка, а Левски - такъв с неясно съдържание. Само Лудогорец е ясен, но първенство не се прави без школи и с един тотален хегемон...
11
4
 
3
 
! Отговори
Цесекар Реалист 3 преди 5 години
Сираков го отчаяха и изгониха напълно преднамерено още с онова култово "събличане" на Петев от поръчковите им "фенчета". Вече виждам , че простовати и нискоинтелигентни "сини" хейтърчета пишат тук ... Това с "Литекс" вече се ИЗТРИ доста , бре , сини *** ! НИЕ СМЕ ЦСКА ! "Литекс" са си във втора лига и дори опънаха , в Ловеч , измисления трети отбор на Киро Гела ... незнайно защо играещ в червени фланелки на Националния стадион ... Пред 50 човека ... ха ха ха ! :) ...
10
8
 
10
 
! Отговори
Анти Подуяне преди 5 години
Подуянци трябва да бъдат забранени със специална евро директива като отбор, който е: 1. Опетнил името на националния герой Васил Иванов Кунчев 2. Донесъл най-срамните загуби в Европа - Антверпен, Олимпия Любляна (2 пъти), Жилина, Бате Борисов, Тампере и много други.То не бяха словенски скиори и беларуски трактористи - който ги хвана, всеки ги би!ЗАКРИВАЙ.
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парите не вкарват голове. Само Левски!
8
0
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Кристиян Малинов - 1.8млн. евро :-)
7
3
 
6
 
! Отговори
Цесекар Реалист 2 преди 5 години
... Да си махнеш и изгониш Сираков и Мъри Стоилов. А в клуба да са "личности" като Боримиров , Жадното и кви ли не други "измисленяци". Никак НЕ случайно Курдов ги плюе здраво години наред. А Коловати и Кривия НЕ искат да чуят за любимия си "син" клуб. Поредния "ПИРОН В КОВЧЕГА" им беше провалената среща в чест на Георги Аспарухов. И с какви елементарни тъпотии и прах в очите искат да се "измъкнат" от този як провал ! В този момент ЦСКА е няколко нива над "Левски" във всичко ! И то е ОЧЕВИДНО!:)
6
7
 
6
 
! Отговори
Сини Шампиони преди 5 години
0:4 е мачът за Левски утре.Фк Измама няма шанс.
5
0
 
3
 
! Отговори
Аз знам преди 5 години
Как ги правите тези изчисления ??? Кой колко струва се разбира на терена и когато го продадат .....
4
5
 
1
 
! Отговори
Неутрален преди 5 години
Гунди гледа отгоре и потъва в земята от срам като вижда какво става със синия отбор.
3
3
 
7
 
! Отговори
Цесекар Реалист преди 5 години
Утре : 2:1 или 3:1 за ЦСКА. В този момент , а и от началото на сезона , ЦСКА НЕ само е по - скъпия отбор , а е и значително по - добре комплектования от към страна на футболисти и ръководство. Интелигентните Левскари също го знаят добре този факт. Всичко започва от Ръководните фактори в двата клуба. Тези в "Левски" са значително по - зле ! ... Като тръгнем от Спас Русев надолу по стълбицата ... Да си махнеш и изгониш най - добрия шеф в последните 20 години - Наско Сираков ... Това е СМЕШНО!!!...
2
6
 
6
 
! Отговори
Армеец преди 5 години
Във всичко ЦСКА има предимство - повече титли, повече европейски успехи и купи, дори в директните мачове и голова разлика вече армейците имаме предимство.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 10 футболиста на картинката - двама българи. А наркоманите-хулигани си мислят, че подкрепят любимите си български отбори.