Още за мача с Етър – ЦСКА ще е с новата емблема

Това ще бъде символичен ход, след като клубът спечели търга
86
Още за мача с Етър – ЦСКА ще е с новата емблема
Снимка: cska.bg

Ако от ЦСКА не смогнат до мача с Етър, то още при следващото гостуване на Берое в Стара Загора футболистите трябва да излязат с оригиналната емблема на ЦСКА до сърцето си, пише "Меридиан мач".

Още по темата
Това ще бъде символичен ход, след като клубът спечели търга за активите и пасивите на фалиралото дружество, а след близо година и половина плати цената. Досега футболистите играха с юбилейната емблема, която бе създадена от настоящото ръководство заради 70-годишнината.

Сега обаче няма никакъв мотив да не се върне на фланелката оригиналната емблема, за която беше водена такава борба от пролетта на 2017-а до настоящия момент. Това автоматично ще попречи и на ЦСКА 1948 от Втора лига да използва същия клубен символ на екипите си.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: емблемаЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бедните подуенски партизани дори не знаят кой им е собственик но знаят че не плащат нищо и народа ги храни. В крайния квартал комунизма още не ги е пуснал и си карат като по времето на Цола Драгойчева и Ангел Солаков
13
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Играчите 1994 ,бяха толкова добри, че ако имаше един треньор като Петър ХУбчев, не шампиони ама поне втори щяхме да сме. Пената е случаен превоз.
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че вие кога сте си плащали дълговете бе Крадлев? Вие нямате никакви разходи защото народа ви плаща масрафа. Живуркате си като *** и ви бутат изкуствено с над 50 милиона задължения. Такова чудо няма никъде и имаш изключителната наглост да ми говориш за задължения. Подуенските комунисти са последните които могат да говорят за плащане и морал. Все пак не сме по времето на ЦКто и ще плащате както го преави ЦСКА.
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Пената от МировянеЗнаеш ли кога е възникнало НАП или си плямпаш като пената без никаква връзка.
10
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Емблемата е само актив за разпродаване,.Задълженията на фалиралото дружество са много повече и докато не са платени има фалит и историята не може да се прехвърли. Питай УЕФА.
9
7
 
4
 
! Отговори
Крадлев преди 5 години
На Нап са платени 4 милиона вместо 14!И как си плащате дълговете, че не се сещам? Ама нищо де Вие сте отбора на ГЕРБ и мафията за гмо та може и да не плащат осигуровки и данъци, нали сте отбора на властта и пак само калъфки.
8
6
 
11
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
А ГМО-то от село Подуене ФК ,,ЛафФчис,, 1992 кога ще издължи на НАП 20 000 000 ,а?
7
5
 
7
 
! Отговори
Крадлев преди 5 години
"То и аз сега ако направя един футболен клуб , кръстя го Лески и тръгна най-отдолу мога ли да кажа че това е истинския Лефски създаден 1992 година от Лафчис?"Припознавачо, ако преди това обаче Левски спре да си плаща дълговете и фалира, може, но Левски е светиня и е вековен, ние не бихме го позволили.Гледай си там обединението между Литекс, Етрополе и ГЕРБ и се радвай на отбора на мафията и ГЕРБ. Левски е вековен, а ЦСКА-София е ГМО!
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Литекс празнува 70 години ЦСКА. Това е като Македония да празнува 1300 години България. Не казвам , че е лошо.
5
3
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Другата година може да има мач ЦСКА vs ЦСКА и феновете ше са в шок и шах
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тези платени 8 милиона се изплатиха старите задължения. Всичко е точно, държавата е доволна и всички са щастливи с изключение на полумаймуните от крайния квартал и зелените шалвари от Делиормана. Няма как те са свикнали да не плащат и да си карат като мaнгалите цял живот.
3
9
 
5
 
! Отговори
Крадлев преди 5 години
С оригиналната емблема на Литекс или на Етрополе ще играе ГМО то , че не се разбира. Хибридни неволи за припознавачи!
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато Ганчев купи и дълговете на ЦСКА, не само емблемата и имотите по морето, тогава двете цецки ще се обединят и готово. Дотогава литекс си е нов клуб,с нова емблема и без история. ЦСКА 1948 и без емблема е наследник на стария ЦСКА и неговата история. История, е не може да се купи.
1
8
 
8
 
! Отговори
Син тъп педер преди 5 години
То и аз сега ако направя един футболен клуб , кръстя го Лески и тръгна най-отдолу мога ли да кажа че това е истинския Лефски създаден 1992 година от Лафчис?