Пробив! Роден рефер свири Валенсия - Ман Юнайтед

Георги Кабаков получи огромно признание от УЕФА
10 дек 2018 14:07, Красимир Ангелов
13
Пробив! Роден рефер свири Валенсия - Ман Юнайтед
Снимка: Булфото

Футболният съдия Георги Кабаков получи огромно признание от УЕФА, след като бе назначен да ръководи срещата между Валенсия и Манчестър Юнайтед от група "Н" на Шампионската лига.

Двубоят е тази сряда на стадион "Местая" в испанския град, а помощници на Кабаков ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков.

За тримата това ще бъде дебют в най-престижния европейски турнир. Българските  рефери изкараха перфектно четири поредни тежки мача в Лига Европа през тази година: Андерлехт срещу Фенербахче, Селтик срещу Судова, Витес срещу Базел и Копенхаген срещу Зенит.

Авторитетният наряд във Валенсия идва и след отличните оценки, които им постави комисарят на УЕФА испанецът Хуан Антонио Фернандес Марин за ръководения от тях възлов мач от Лигата на нациите между националните отбори на Австрия и Северна Ирландия във Виена, преди месец, в който българските рефери се представиха на високо ниво.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Ей, заради такива завистници България не върви. Едва ли има по негативен народ от нашият. Аман от жалки ***. Даай смело напред , Кабаче! Желая ти успех!
11
1
 
4
 
! Отговори
Сватбата преди 5 години
Демонстрация на неразрушимата дружба между мафиите на различни нива и от различни страни. Щом този е назначен значи се очаква конкретен резултат от съответният мач.
10
1
 
7
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Трябва да кръстят следващата трибуна на Лудогорец на негово име.
9
2
 
8
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Кабаков показва ярко самобитно творческо съдийство с много интуиция и въображение само в България и неслучайно е легенда на Лудогорец, в Европа свири по правилник без импровизации. Аналогично правеха сините легенди в черно Атанас Узунов и Антон Генов навремето.
8
6
 
4
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Имаме добри футболни съдии!
7
3
 
1
 
! Отговори
инС преди 5 години
Да му пожалеем успех ! И да е спокоен ,нищо страшно няма.В Мадрид на мач между Реал и Валенсия(преди2-3 години) ,съдията на мача свирише по рева на публикат първите 15 минути -те му диктуваха кога да свири ,кога да не свири и естествено в полза на Реал,но след това се оправи съдия и свири между другото много качествено,тъй че е човешко да се греши. Мача завърши 0:0 ,но бе страхотен мач с 4 греди и интересен мач,за разлика от Барса и Хетафе с 4-5:1 които можеше да заспиш и то на стадиона.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво !
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
щом не е симитлийскио
4
4
 
0
 
! Отговори
c4n0puS преди 5 години
12.12.2018 - Който иска да изкара някой лев е момента да залага! Залагайте на 3-4 Жълти картони (първо полувреме) може и за целия мач, ама не Оферта, червен картон в срещата, Може да се пробвате на Дузпа в срещата... Заделете и сложете на всичко (единични залози) с залог от по 10 лв! Може и да ги комбинирате в права колонка (ако може в някой сайт)Успех на Всички
3
1
 
12
 
! Отговори
Чорни честния преди 5 години
Той Кабаков е на високо ниво, ама микренското джудже, киро гела и други знайни и незнайни не стават.
2
1
 
11
 
! Отговори
Гепи преди 5 години
Да не влизат в устата на Мауриньо ,щотоот там няма излизане.Разбира се,успех.
1
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво момчета!