Руснак ще свири последния мач на Лудогорец в ЛЕ

Главен рефер за мача с Цюрих е Кирил Левников
10 дек 2018 16:52, Красимир Ангелов
5
Руснак ще свири последния мач на Лудогорец в ЛЕ
Снимка: Булфото

Руска съдийска бригада ще ръководи мача на Лудогорец срещу ФК Цюрих от последния кръг на груповата фаза на Лига Европа. Двубоят е на 13 декември от 22.00 часа на "Лудогорец Арена" в Разград.

Главен рефер е Кирил Левников с помощници Валерий Данченко и Максим Гаврилин. Допълнителни асистент съдии са Владислав Безбородов и Алексей Есков. Съдийски наблюдател е Ян Вилем Вегерееф от Холандия, а делегат на УЕФА - Роберт Барчи от Унгария.

Лудогорец подготвя поредната изненада за феновете си, които ще наблюдават на живо мача с Цюрих от група А. Всеки привърженик, дошъл на стадиона, ще получи безплатно луксозен календар на тима за 2019 г. и талон с до 50 процента отстъпка при покупка на артикули от екипировката на тима "Умбро".

ПФК Лудогорец напомня, че билети за двубоя с швейцарския отбор се продават на клубната база. В четвъртък от 13,00 ч. ще работи касата на улица "Васил Левски".

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази статия защо стои още??? Мача се игра преди 1 седмица
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То работещите роби в заводите на агата нямат пари да се усмихнат, ще си купуват артикули Умбро, голям наглец е Киро Домуса
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
феновИте ще получат още+ 2 от лусксозните кренвриши с месо и по един ваучер за да зъболекар, за да си оправят беззъбите физиономии
1
2
 
6
 
! Отговори
Анти делиорман преди 5 години
Пак добре ,че не е Волен Чинков......