Левски не успя да победи Лудогорец, Моци вбеси "сините" фенове

Два червени картона и напрежение белязаха срещата, която завърши 0:2
Обновена: 14 апр 2019 22:50 | 14 апр 2019 21:24,
75
Левски не успя да победи Лудогорец, Моци вбеси "сините" фенове
Снимка: БТА

Два червени картона и разгневени фенове белязаха победата на Лудогорец над Левски с 2:0 в двубой от 29-ия кръг в Първа лига, игран на стадион "Васил Левски".

Мачът предложи здрав сблъсък, изпълнен с доста битка в средата на терена. Мачът вървеше равностойно, но непростима грешка в защитата на "сините" позволи на Клаудиу Кешерю (37') да се разпише.

В началото на втората част домакините имаха няколко добри възможности от статични положения да възстановят равенството, но в крайна сметка Козмин Моци (80') удвои преднината на тима си от дузпа, а Иван Горанов бе изгонен.

Румънецът също получи втори жълт картон заради провокациите си след гола. Тогава ситуацията ескалира и играта беше временно прекъсната, тъй като феновете на Левски се опитаха да нахлуят на терена откъм Сектор Б, а един привърженик от Сектор А счупи тунела към съблекалнята, скачайки върху него.

Така Левски се отдалечи чувствително от борбата за титлата. "Сините" са на третото място с актив от 58 точки, с 9 по-малко от Лудогорец и 6 от ЦСКА.

Четете подробности за мача в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
6
 
21
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
Какъв ,, Уевски,, бе???!!! Той престана да съществува през 1992 !!! Оттогава е ,,Лафчис,, !!!
38
16
 
10
 
! Отговори
Поздрави! преди 5 години
Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!
37
6
 
18
 
! Отговори
Българофил и люб преди 5 години
Не претендирам, че съм най-грамотния - напротив. Обаче очаквам от "журналистите" да знаят кога се слагат кавички, също така да знаят как да говорят правилно.НЕ МОЖЕ ДА НАПИШЕШ "изпълнен с доста битка", ти да не си ром от факултета бе Пейчева?
36
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм и подозирал ,че ще принизят Левски до Б отбор на Лудогорец,сега със няколко дузпи и картони ще се помъчат да ги реабитилират срещу ЦСКА
35
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наредеи мачове,слаби футболисти,грозен,муден,слаб футбол на аматьорско ниво което се отразява на националния отбор.Във клубовете звезди във националия страхливци,не могат да шутират и от страх подават друг да се изложи,нескопосани пасове,стигнат ли до наказателното поле и мъкаааа гледат да разкарат топката в някой друг,страхливи треньори-щот не пускат млади българчета в клубовете при това аматьорско грозно първенство,пияна перука командвана от ДПС
34
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв беше тоя отбор Левски?
33
4
 
24
 
! Отговори
Д Казасов преди 5 години
Безмислени спорове-кой,кога,как,защо.Унгария,Сърбия,Австрия-вече 40-50 години не могат да се върнат на предишните си позиции.Испания беше един средняшки отбор,а къде е сега.Англия 50 години чака друг трофей,въпреки че е клубен колос.Тъй че,при правилен,а не връзкарски подбор на деца и ние ще си върнем към онова лято,но след 2-3 поколения.
32
5
 
38
 
! Отговори
,,,,,,, преди 5 години
Завършекът на мача ако не друго, то поне бе комичен. Скачането на момчето върху плексигласа на тунела доказа тоталния крах на БФС и пълното беззаконие и безнаказаност в България. Другия път да скачат върху Land Rover-а на Домус ага
31
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лионел Меси струва повече от всички футболисти в България взети заедно. Толкова за тия ***.
30
2
 
5
 
! Отговори
нострадамус преди 5 години
сините са болни на тема мачове тря ся да им дадат купата както на Локото едно време
29
6
 
32
 
! Отговори
Към сините фенове преди 5 години
Хайде всички заедно - Муууууууууууууууу...
28
3
 
23
 
! Отговори
РЕАЛИСТЪТ 6 преди 5 години
До Анонимен 23 Не съм Левскар , бре ! ... Нито съм Цесекар ! ... Фен съм на "Локомотив" ( София ) !!! ... Само "Локо" !!! .... Никак НЕ долюбвам ФК "Левски" .... Тия още малко щяха да направят 100 милиона дългове ... и за тях - нищо ! ... А нас - КВО ? ... За има няма няколко милиона ... Джобните на някоя мутра - собственик ... Ни изпратиха в десета глуха ... Добре че сега се позакрепихме във втора лига !!! ... С КАКЪВ АРШИН СЕ МЕРИ , А ? ... МАЙ ДОСТА РАЗЛИЧЕН ! ... АДСКА КОРУПЦИЯ ! ... !
27
4
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
До 12Сърдете се на Перуката. В националния всеки е син или братовчед на някой. Бездарници. Шурабаджанащина. Имаше шанс за промяна, но накрая пак него избрахте. Според мен Пенев щеше да пооправи бг футбола.
26
6
 
18
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 22 Значи Домуса ти е виновен, че нямаме бази, а че имаме политика да привличаме всякакви некадърни *** от Африка, но не да налагаме нашите местни таланти? Домуса ти е виновен , че пренебрегваме българските таланти за тяхна сметка???Домуса ти е виновен, че с тия бежанци-футболисти се търгува- купуват го за 100 хиляди и го продават за 300 бона след една година някъде из Европа?Слез на земята!Не че и той не е в схемата.
25
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лецки ще фалира, Лудогорец изпада, ЦСКА 1948 влиза в Агрупа и ЦСКА ще е вечен шампион.
24
2
 
7
 
! Отговори
РЕАЛИСТЪТ 5 преди 5 години
До Fax from Kazan:) ... Страхотни примери ... :) ... Няма що ! ... :) ... Е благодаря ти все пак ! ... :) А нещо да кажеш за Държавите около нас ? ... Балканите ? ... И да сравниш тяхното представяне в Европа с нашето ? ... Сигурно сме на едно ниво единствено със слабандраците и полуаматьорите от .... Северна Македония ... нали така се казваха вече тия ?!?! .... :) ;) :) .....
23
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Реалистът 4 Стига бе , като бият гувядата не говориш така
22
11
 
5
 
! Отговори
Реалистът 4 преди 5 години
... И какво да гледаме тази ПАРОДИЯ и ЗЛЕ РЕЖИСИРАНА КОМЕДИЯ , наречена ... БЪЛГАРСКА ПЪРВА ЛИГА ?!?! ... Всичко се прави и СЕ ПОРЪЧВА заради парите на ЕДИН КЛУБ И НЕГОВИЯ СОБСТВЕНИК ! ... КОЛКО БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИ ИМА В ТОЗИ КЛУБ , а ? ... ПОСЛЕ НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЩО КОПАЕМ ДЪНОТО ! ... И ЩО ГИ НЯМА УСПЕХИТЕ ОТ ПРЕДИ 15 - 20 - 30 ГОДИНИ ! ... И НА НАЦИОНАЛНО , И НА КЛУБНО НИВО ! ... ВСИЧКО Е ЗДРАВА КОРУПЦИЯ И ЧЕРНО ТОТО ! ... ФАЛШ , ИЗМАМА , ЛЪЖА ... :( !
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тони Кроос, напуска Реал и идва в ЦСКА , треперете
20
2
 
15
 
! Отговори
Fax from Kazan преди 5 години
До Реалистът 3В много страни го има. Беларус, Шотландия