ЦСКА загуби с 0:1 гостуването си на Зоря, отпадна от Лига Европа

Спорни съдийски решения спряха червените да продължат напред
15 авг 2019 22:07,
141
ЦСКА загуби с 0:1 гостуването си на Зоря, отпадна от Лига Европа
Снимка: Архив, БТА

ЦСКА отпадна от 3-ия квалификационен кръг на Лига Европа, след като загуби с 0:1 гостуването си на Зоря Луганск. Така украинците се класираха за следващата фаза с общ резултат 2:1.

С основна вина за елиминирането на "червените" е главният съдия от Франция Амари Делерю. В 21-ата минута той не даде чиста дузпа за българите, а при последвалата контра Иван Турицов спъна откъсващия се сам срещу Витаутас Черниаускас – Владлен Юрченко, и получи директен червен картон.

С човек по-малко на терена "армейците" създадоха по-чистите голови положения, но много силен мач изигра вратарят на украинците Микита Шевченко, който спаси всичко възможно.

Зоря стигна до успеха в самия край, когато ЦСКА хвърли всичко в атака. Точен беше Назарий Русин, който след това получи второ официално предупреждение за сваляне на тениската и беше изгонен.

Така ЦСКА за втора поредна година отпада от тази фаза на турнира след спорни съдийски решения. В плейофите пък Зоря най-вероятно ще срещне Еспаньол.

Четете подробности за мача в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
7
 
9
 
! Отговори
Един преди 4 години
Един вид тва е съдия, дето не сте го купили, тка ле? И било гадно да риташ, кога съдията явно свири срещу теб, а? Карма, а?
13
5
 
20
 
! Отговори
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ! преди 4 години
Левски загуби катастрофално мача срещу АЕК Ларнака заради пресилен червен картон на техен футболист.ЦСКА беше ощетяван и в двата мача с украинския Зоря.Локо Пд. игра с човек по-малко срещу френския Страсбург, а спорните ситуации в мача отсъдени против Локо не бяха една и две ...Заключението ?В Европа се свири против българските отбори. Факт !
12
15
 
9
 
! Отговори
Зимбру Мура преди 4 години
Слава на Украйна!
11
5
 
11
 
! Отговори
7up преди 4 години
Атом над Франция!
10
7
 
10
 
! Отговори
Няма Левски, ЦСКА преди 4 години
Левскарите май твърде бързо забравиха как беше показан пресилен червен картон на Живко Миланов в Ларнака ...
9
4
 
29
 
! Отговори
NO Fairpaly преди 4 години
UEFA е отвратително корумпирана организация.
8
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страхотно след седмица същото и на Лудогорец .България не заслужава да мъчи футбола.Впрочем УЕФА е време да измисли нов турнир за слабаците и да им дава купата към края на август .Така ЦСКА ще има повече шансове .
7
6
 
35
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 4 години
Не съм от ЦСКА, но и в двата мача червените бяха брутално ощетени от съдиите.И ако в първия мач си казах, че може да е случайно, то сега вече съм сигурен, че слага дори след френският съдия изпълняваше политическа поръчка.Украинският отбор трябва да бъде бутан напред по политически причини.Западът за пореден път показа, че нас българите ни слага дори след онези държави, които дори не са членки на НАТО и ЕС, щом там има някакви интереси ...Бойко Борисов да излезе и да обясни защо е така !
6
7
 
18
 
! Отговори
BFUNION преди 4 години
Втора поредна година в тази фаза на надпреварата срещу ЦСКА се свири тенденциозно! Точната дума е тенденциозно! Съдиите ощетиха ЦСКА! При толкова силно лоби на БФС в УЕФА, ако не се вземат мерки това да се прекрати ще остане усещането, че е с тяхното мълчаливо съгласие. Домусчиев заплаши БФС след мача на неговия отбор с Динамо Загреб, че не защитават интересите на клуба му и това престана наистина! ИНАЧЕ ЦСКА ИГРАХА ЗАДРУЖНО, ВЪПРЕКИ УМОРАТА И ВЪПРЕКИ ТОВА ЧЕ ИГРАХА С 10 ЧОВЕКА НАД ЕДИН ЧАС!
5
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващия път да почваме мача с 10 души, поне да не му се налага съдията да се излага с картоните.
4
6
 
21
 
! Отговори
фен преди 4 години
Някой може ли да ми каже една причина да харесвам французи и украинци. Съдията, съдията .....
3
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само Левски!КЗЦ!
2
9
 
25
 
! Отговори
UEFA = MAFIA преди 4 години
Двама човека в черно решиха изхода на двубоите.
1
24
 
17
 
! Отговори
Wainwright преди 4 години
Единственото червено в Литекс е червеният картон на Турицов