Стоичков се разплака заради расисткия скандал

Мислиш ли, че се чувствам добре, запита той водещата
16 окт 2019 12:41, Нели Христова
96
Стоичков се разплака заради расисткия скандал

Заради събитията, разиграли се на Националния стадион "Васил Левски", страната ни е подложена на сериозна вълна от нападки. Пред испанската телевизия Tudnusa Христо Стоичков също коментира случилото се и то по доста емоционален начин.

Запитан от водещата дали се чувства "огорчен и натъжен", Стоичков избухна: "Да разбира се! Какво да направя?".

"Решението е хората с тези прояви да не се допускат до стадиона или по-тежко. Като в Англия от години. Пет години, без да стъпват на стадиони, нито на национален отбор, нито на мачове в страната. Хората не заслужават да страдат. Мислиш ли, че се чувствам добре?!", допълни той и след това очите му се насълзиха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
25
 
! Отговори
Трол от Тирол преди 4 години
Ицката става за президент, дори мин.председател, има всички необходими качества - безумно п.рост и умей да съ прай, особенно пред камерите.
46
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уф, след Паситу и Прецедента, сега и този се разрева пред чужди хора. А после сме били балкански студенокръвни бичета!? Чисти западноевропейци сме си, джендри!
45
11
 
16
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Помня Стоичков какво селянче беше...И такова си останаПарите и славата, не са го променилиВместо да порицае лицемерната английска преса, той политкоректно и приглася.. Видяла жабата, че подковават коня... и тя вдигнала кракАйде холан
44
2
 
9
 
! Отговори
Ноо мий смешно преди 4 години
Кат чета колко литри бира пиели англичаните! Бай *** ще седне, ще си налее едни 20 грама в кристална чашка, ще си пусне Моцарт, после ще отиде културно на едно мачле, ще седне, ще гледа, в почивката една малка биричка може най-много да пийне и по живо и здраво ще си тръгне! Туй бг фен пиян, псуващ, агресивен само по телевизията го има! На стадиона не е тъй то!АнгличанитИ Са маскират на *** да ни санкционират, щот сме велики и опасни!
43
0
 
3
 
! Отговори
Нерез преди 4 години
Тити, къде си?
42
2
 
17
 
! Отговори
Фен преди 4 години
Като е разбрал колко ще му платят за участието и се развълнувал. Друга причина едва ли може да има. Този доказа, че за него България е само територия за печелене на пари. Многократно е споменавал по чужди медии, че КаталунЯ е неговата родина.
41
4
 
7
 
! Отговори
Бат Ман преди 4 години
*** даже и театралната му постановка не струва уууууууу
40
0
 
19
 
! Отговори
Един преди 4 години
Боже, боже, колко драма в малка България за няколка нищо и никаква простотия на футболен мач. Наистина трябва да сме много малка, незначителна и комплексирана нация, че да обръщаме толкова внимание на някакви простаци на стадиона. А да не говорим кой пък раздухва историята - нацията, която напуска ЕС заради страх от емигранти, и родината на футболното хулиганство. Те ни обвиняват в расизъм ... хахахахаха, каи честно?
39
5
 
6
 
! Отговори
Един кюрд преди 4 години
Плаче защото Eрдоган атакува братята ни кюрди в Сирия, не за расизма във футбола.
38
2
 
12
 
! Отговори
Пич преди 4 години
Офффф, колко ми е омръзнао от този пал ячо. Така и за Каталуния мнооого го болеше, че дори обиди член на испанското правителство. После дато видя дебелия започна да се извинява. Сега реве театрално по чужди телевизии. Това е един актьор, който играе според заплащането. За всяко участие му дават някакви пари. Ако трябва ще се облече с клоунски костюм и ще прави челни стойки по телевизиите. Само му дайте пари и тема.
37
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Носи се слух, че наистина Тея неонацистите на стадиона са ударна група на ицака ама дали е верно ....
36
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста си е глуповат така е. Единствената футболна звезда която е известна с това че псува на майка като каруцар. С две думи - ритнитопковец ***.
35
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НАЙ-ПРОСТИЯ ФУТБОЛИСТ НА СВЕТА.
34
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на всички е ясно че неонацистите на които боко вика *** всъщност се оказаха негови хора за мокри поръчки които цъфват по всякакви митинги и мероприятия за да ги компроментират....като случая с мача....жалка история
33
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя откъде накъде го изкарват най добрия футболист на БГ? Не може въобще да се мери с Котков,Г.Аспарухов Колев,Дермендживе и цяла плеяда Наши БГ футболисти!!! А и живее в Америка!?.
32
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повечето тук, дори не осъзнават какъв е изобщо проблема.Всички фенове пият..навсякъде...има понякога и проблеми. И с бг и с английските.Никой, обаче не е обиждал нашите расистки.Никой не е правил нацистки поздрави. Още повече на мач на националите.И в Англия има расисти...има ги..но тях ги изгониха от стадионите.А тук..самодоволни...необезпокоявани...дори не ги спря охраната.
31
0
 
34
 
! Отговори
за футбола преди 4 години
Закривайте футбола в България изобщо ако е само стимул за расизъм и политика. То се вижда и че в България футбол няма, децата не играят изобщо, няма достъпни школи а е останала едната лакомия за пари. Футбола в България е мъртъв.
30
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бяла държава е обидена на друга бяла държава, че е проявила расизъм????абе вие сериозно ли????...аз разбирам кенийците да ни се обидят, че преди години ги целиха с банани от публиката, ама тва не го разбирам......
29
3
 
50
 
! Отговори
реално преди 4 години
Не зная по чия поръчка, но всичко беше режисирано! Англичаните, цяла седмица не спряха с провокациите! Само те ли са играли в София? Защо оплакванията са само от тях?Сещате ли се, какво беше на мачовете на "Уембли", в Косово, а и по време на изпълнение на нашия химн в София? Наричат българите животни! Какви ще са наказанията за тях?
28
3
 
1
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
До Анонимен Със какво бе братушко? С lyp sinc-а? На "мамата"? Я се стегни снежинке.