Стоичков се разплака заради расисткия скандал

Мислиш ли, че се чувствам добре, запита той водещата
16 окт 2019 12:41, Нели Христова
96
Стоичков се разплака заради расисткия скандал

Заради събитията, разиграли се на Националния стадион "Васил Левски", страната ни е подложена на сериозна вълна от нападки. Пред испанската телевизия Tudnusa Христо Стоичков също коментира случилото се и то по доста емоционален начин.

Запитан от водещата дали се чувства "огорчен и натъжен", Стоичков избухна: "Да разбира се! Какво да направя?".

"Решението е хората с тези прояви да не се допускат до стадиона или по-тежко. Като в Англия от години. Пет години, без да стъпват на стадиони, нито на национален отбор, нито на мачове в страната. Хората не заслужават да страдат. Мислиш ли, че се чувствам добре?!", допълни той и след това очите му се насълзиха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
44
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Сега вместо да се занимаваме с реалните проблеми и да се реши първоизточника на расизма (прекаленото много права на малцинствата и прекаленото много задължения на данъкоплатците) ще има 2 седмици да дъвчим тия глупости и едните да плачат, другите да са обидени и да се цупят и накрая 2-те седмици минали, политиците доволни, че мандата си върви, масата доволна, че проблема свърши, а проблемите ще си останат същите до следващия път!
6
5
 
61
 
! Отговори
Аман преди 4 години
Все едно в България е станал атентат или масова стрелба като в САЩ! Българите ще се оправим само когато спрем да козируваме пред чужденците! Това се отнася нзй-вече за нации, отговорни за смъртта на десетки милиони!
5
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еми прав е да се срамува. Той направи известна България в цял свят, а сега след 0:6 сме най-, най-, най-долу!!!
4
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте им профилите в фейсбук. Вижте им приятелите.Пълно е с такива. Пълно!!! В профилите им ще откриете снимки на побоища, ***, хитлер, борба с питбули, качулки, маски, бухалки, стадиони... нещо страшно.Пълно е с такива. Полицията ги знае, но ГРОБ ги защитава. От много време ви казвах, че ГРОБ създаде едно поколение от НАЦИ ***.И.Партия ГРОБ трябва да си отиде. Масово анаболни батки на по 20-30 год. Живеят за да се бият и ходят на групички от по 10-20 човека.почнах да избяг
3
14
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Хахахахаха, Галениците на Съдбата винаги плачат! Съдбата когато гали Проклина, а когато Наказва, Обича! Тъй да знайте от мене! Защото никога не съм бил неин Галеник, благодаря,з а което;)))
2
0
 
37
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
когато си успешен имаш фалшиви приятели и истински врагове
1
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тц, ть,. Горкият!