Стоичков иска ЦСКА, Левски и Лудогорец вън Европа за 5 г.

Може би е време за сериозни наказания, заяви легендата
Обновена: 17 окт 2019 17:53 | 17 окт 2019 16:09, Веселин Коларов
150
Стоичков иска ЦСКА, Левски и Лудогорец вън Европа за 5 г.
Снимка: Lap.bg

Най-голямата легенда на българския футбол – Христо Стоичков, заяви, че е възможно българските клубове да не играят пет години в европейските клубни турнири, за да се реши проблемът с расизма у нас.

Носителят на Златната топка за 1994 г. заяви това в интервю за френската спортна библия L'Equipe. "Необходимо е да се затворят стадиони, мачове без зрители. Възможно е да е настанало време за големи наказания. През това, което премина Англия. Може би ще отстранят българските клубове от Европа за пет години. Това може да успокои всички. Изключването не е задължително", заяви Стоичков.
 
В момента България е на топа на устата на Стария континент заради евроквалификацията с Англия в София, загубена с 0:6. Мачът на националния стадион "Васил Левски" беше два пъти прекъсван заради расистки скандирания към футболистите на гостите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази стратегия,която сега я готвят много закъсня.15 години спаха,ядоха,пиеха, танцуваха, пътуваха и накрая заради тях ни съсипват с критики от цял свят.Бяха добри футболисти, но какво да очакваш от едни момчета със спортно училище? Трябва да се намерят умни, морални и волеви хора за да излезем от този Батак, а те не са такива.Ако трябва да се извикат чужденци, не е срамно.
71
3
 
11
 
! Отговори
:):) преди 4 години
еее Ице ,изложи се в каталунските събития и ся се правиш на големия европеец, аде знаем се от село.....цесекар съм радвал съм ти се с топката ама по далеч от полутиката
70
10
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Ла**ногорец не е отбор, а болната амбиция на един гелосан наркоразпространител и колбасов магнат. Кренвирша е изкупил половината бразилски футболисти и пак ще се оакат в Лига Европа. Ако я спечелят - тогава да се бие в гърдите тоя зандан! Разградските помаци мразят всичко, щото не е мюмюн, а аз трябвало машалла да правя за умрялото им селско отборче. ДГД. Не ви Щем. Както и Перуката и Камата и останалите камъни на шията. А Стоичков е ***. Очевидно. Вижте дъщеря му...
69
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя ще си остане най-големият про'стак играл футбол ! Сигурен съм, че дори не знае каква е дефиницията за "расизъм", но да се прави на циркаджия проявява талант ! А дали не граничат с расизъм неговите обиди и употребата на нецензурни думи относно Реал / Мадрид / ? Останал е във "фонда" на забравата и неуважението та сега е стигнал до състояние да се прави на клоун, а дано някой се сети кой той ! Разплакал се, ха ха ха до къде го е довела вродената му про'стотия !
68
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ходи си реви по мексиканските телевизии и не ни занимавай. И това думи на най-великия ни футболист! Що искаш да ни закриеш футбола? Да ти вземат медалите и отличията тогава...
67
17
 
4
 
! Отговори
ники преди 4 години
Твърдо съм за!
66
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъкмо викаш 4-5 години да не падате от вафли, а Левски от поредния анонимник в турнирите докато столичните грандове закърпят положението евентуално? А за да не личи реално мотива ти, набутваш и Лудогорец и другите в кюпа, а? Умно, умно.
65
7
 
19
 
! Отговори
Дош преди 4 години
Този селянин - *** пак се изказва неподготвен..
64
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От целият Изпълком на БФС,само Костадинов не се занимава с престъпления.Иначе Боби трябваше да стане този резил,за да напусне.Беше си създал такъв гръб,че щеще да е президент на БФС още 15 години.
63
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам странното усещане, че "Златното поколение" изпитват някакъв страх и ревност някой да не им мине успехите и затова след поетата от тях власт преди 15 години бавно и сигурно затриваха футбола ни до изпълнение на целта. Поколението на Марто, Стенли и Бербатов ги изплаши и мерите бяха налице и резултатите а видими.
62
6
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Атаката е срещу Лудогорец, нали досега ревяхте че нямат публика. Викащите със сигурност нямат нищо общо с Лудогорец.
61
3
 
24
 
! Отговори
Българина преди 4 години
Футболисче, расизмът не е лошо нещо. Той ни е спасил 500 г от генетични увреждания. Като не си расист, защо не живя в сащ в гетото с нег рите? А защо белите не живеят с тях или пък черните не искат да живеят с белите? Ти като беше в сащ, що не каза няма да играете, докато белите и черните в гетата не станат по равно! Изгубил си връзка с България! Ела в Кърджали и Сливен да видиш от толерантност кафе не можеш да си купиш
60
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре бе Ицо те Левски и ЦСКА отдавна са си наложили "вето " да не играят в Евротурнирите!
59
4
 
2
 
! Отговори
Бай Коко преди 4 години
Къв ти Ливърпул бе поканен е от Ман. Юнайтед. За Бербатов става дума. Тук има хора дето се дразнят май бизнеса загива.
58
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стоичков винаги е бил болезнено честен и това му попречи да стане политик и мафиот.Остана си футболист, но затова пък най-великият български такъв.Пожелавам му да си живее добре старините във Флорида. Хич не му трябва да се връща в блатото, пълно със злобари и управлявано от тикви и мафиоти.
57
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма как да го наричате вече легенда на българския футбол. Не може да е легенда на футбола, щом иска официално закриване на футбола в България.
56
3
 
8
 
! Отговори
Шефа преди 4 години
Не е много умен тоя бивш.
55
1
 
11
 
! Отговори
УЕФА преди 4 години
Тука един *** твърди, че бербатов бил в ливърпул.общото между Бербатов и ливърпул са едни 3 гола.
54
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ица, ти бая псуваше и чупеше крака, но не са ти отнели златната топка. Ай не така сеньор Стойко. Ако в наши дни блещиш "Айн цу цвай цу дрън", найш кога ще видиш терен?
53
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 45Е че те турците цял джип му дадоха да кара безплатно за дъщеря му.Как няма да е даде?