Стоичков иска ЦСКА, Левски и Лудогорец вън Европа за 5 г.

Може би е време за сериозни наказания, заяви легендата
Обновена: 17 окт 2019 17:53 | 17 окт 2019 16:09, Веселин Коларов
150
Стоичков иска ЦСКА, Левски и Лудогорец вън Европа за 5 г.
Снимка: Lap.bg

Най-голямата легенда на българския футбол – Христо Стоичков, заяви, че е възможно българските клубове да не играят пет години в европейските клубни турнири, за да се реши проблемът с расизма у нас.

Носителят на Златната топка за 1994 г. заяви това в интервю за френската спортна библия L'Equipe. "Необходимо е да се затворят стадиони, мачове без зрители. Възможно е да е настанало време за големи наказания. През това, което премина Англия. Може би ще отстранят българските клубове от Европа за пет години. Това може да успокои всички. Изключването не е задължително", заяви Стоичков.
 
В момента България е на топа на устата на Стария континент заради евроквалификацията с Англия в София, загубена с 0:6. Мачът на националния стадион "Васил Левски" беше два пъти прекъсван заради расистки скандирания към футболистите на гостите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
3
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Ей, това сме ние българите. Не е важно, че на мен ми е зле, важното е на Вуте да му е зле. Понеже ЦСКА не играе в Европа, дай и на Лудогорец да им е гадно и те да не играят в Европа . Пък току виж ЦСКА станали шампион след 5 г.
91
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Панелкаджии завистливи, колкото и да се напъвате, на Стоичков не можете да му стъпите и на малкия пръст, нито по слава, нито по пари.Него го знае целият свят и го уважава - и като футболист, и като човек, защото е честен, достоен и говори това, което мисли.А вас никой не ви познава и никога няма да ви научи.Дори чужденците не знаят и България, доста от тях, но като започнете да жестикулирате и да подскачате, ще се сетят за Стоичков.
90
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
този хитрец се уплаши да не би мексиканската телевизия го шитнат като расист и започна да плаче и кой ще го вземе на работа да плещи глупости
89
4
 
2
 
! Отговори
до 89 преди 4 години
Благодаря ти за коментара, и че потвърди спомена ми! Съгласен съм с теб, всеки има право да греши, по-важното е да се поправи. Сега особено когато е пред ТВ екран, Стоичков заема правилната позиция.
88
10
 
4
 
! Отговори
до 87 преди 4 години
Така беше, но това се случи отдавна - преди около 30 години, когато Ицо беше млад.Сега е помъдрял. Пък да не забравяме, че от доста години живее навън, в цивилизовани държави, а не в Бантустана.Хората търпят развитие.
87
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Амче те стадионите и без това са празни и без зрители, какво наказание сънува Айн-Цу-Цвай-Дрън??
86
1
 
13
 
! Отговори
Защо точно Ицо? преди 4 години
Не беше ли се оплакал навремето Марсел Десаи от националния на Франция, че Ицо го е нарекъл *** по време на мач с България?Точно ли Ицо ще ни брани от расизъм!?
85
3
 
5
 
! Отговори
Димитър Данчев преди 4 години
по голяма тъпотия не можа да каже. ***. Защо ще страда българския футбол, вместо ББ и Мето Илиенски да въведат ред по стадионите??????
84
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бе ЛЕГЕНдата много да не дрънка! що още отпреди не ревна срещу перуката и другите, дето оср*аха футбола, ами сега, когато се размириса, се обади! даже и порева /артистично, разбира се/! циркаджия!
83
1
 
14
 
! Отговори
мак преди 4 години
Да си излекува нервичките предателят и да си спомни айнцуцвайнцу, което изръси. Може би не бе расистско, но затова пък пренебрежително и нагло.
82
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя що не доиде тука да се изкаже такъв слагач е на вън винаги казва това което искат да чуят , и съм сигурен че дори и незнае за какво иде реч ,затова го зарезаха всички и се излазва там където не го познават достачно добре
81
2
 
5
 
! Отговори
до 83 преди 4 години
Държавата, в лицето на Правителството си, което се предполага че е избрано от народа на тази държава, носи отговорност за действията на представители на същия този народ или казано по друг начин - на български граждани.Нищо че в България това не се осъзнава и не се разбира.Като ни накажат още 2-3 пъти ще почне да се разбира.
80
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направиха от мухата слон! Пет човека се извикали нещо и дай да накажат цялата държава. Започва да ми омръзва този театър!
79
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво да ги гледам Лудогорец, в тоя отбор българи няма, не ми се гледат черни чужденци на които да се радвам!
78
4
 
5
 
! Отговори
до 77 преди 4 години
И ти ли не разбра, че Стоичков не е цитирал имена на клубове. В интервюто говори общо за българските отбори. Големи сте кълвачи.
77
7
 
12
 
! Отговори
до 75 преди 4 години
Лудогорец е една измислица. Това е изкуствен отбор, финансиран с мръ сни пари от наркотици и оръжие. Той не е създаден по естествен път. Мъртвороден е така да се каже.
76
8
 
9
 
! Отговори
фен на Морето преди 4 години
само не ми стана защо вкл Лудогорец Кога фен на делиромана си е позволявал расистки лозунги или жестове ! Този *** Стоичков съвсем се взе на сериозно !И когато споменава ЦСКА, за Литекс ли говори или за ЦСКА 1948?
75
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, закривайте професионалния футбол в Бг!На негово място - чалга и ориенталски танци (кючеци, бе)Те, нашите "футболисти" и без това не излизат от чалготеките!
74
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГошоЛудогорец е отбор, който ще играе в Европа и напролет.А ти си един мизерен софийски ***-наркоман.
73
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 73А ти какво правеше през тези 15 години? пиеше си парцуцата у вас и димеше с контрабандни цигари.