Юрген Клоп: Расизмът не е само български проблем

Той бе категоричен, че футболната асоциация не е виновна за инцидента
1 ное 2019 19:00, Нели Христова
29
Юрген Клоп: Расизмът не е само български проблем
Снимки: Reuters

На пресконференцията след мача между Ливърпул и Арсенал мениджърът на Мърсисайдци коментира расисткия скандал в България.

 "Да съдиш е трудно, не знам кое е най-подходящото наказание. Не футболната асоциация на България беше виновна за тази ситуация. Други хора го направиха и трябва да направим така, че да не го правят повече", даяви Клоп пред журналистите. Той бе категоричен, че това не е проблем само у нас.

"Живеем във време, когато този проблем се повтаря непрекъснато. Трябва да се работи. Трябва да се направи така, че тези момчета, не само в България, защото това не е само български проблем, да кажат "съжаляваме, няма да правим повече така. Важно е да се говори за това, за да не се случва отново в бъдеще", каза още мевиджърът на Ливърпул.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 4 години
И все пак, и все пак има бели, много малко, и 7 милиарда цветни - от черно до матово. Цветните не са расисти, сложно е. Всичкото им внимание е насочено към белите от подаянията на които живеят - пособия, разни помощи за развитие, - и всичко каквото консумират е от белите. При трудности да се вредят в полагаемата им се според тях изгода, вдигат врява за расизъм, но понеже те и това не могат, тарторите на света ги бутат да унищожават белите. Тарторите също са цветни и казват - след нас потоп.
17
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Но Костовизма е изцяло проблем на българското общество .От него страдат всички прослойки и партии .Костовизма е заболяване на душата ,която е обзета от безпределноа алчност и липса на всякакво състрадание към ближния.С пълна антипатия към държава и закон и омраза към ближния .
16
1
 
5
 
! Отговори
ЛИБЕРТА Мън преди 4 години
ЛЮБОВТА А НЕ РАСИЗМА ЩЕ СПАСИ СВЕТА!Девиз на ГЛДБИ какво искаш да кажеш?Те не са ли хора?-------Имитации на хора
15
5
 
2
 
! Отговори
Albanian, Plovdiv преди 4 години
По принцип ми е антипатичен както той, така и отбора, който води, но казва вярни неща. Големият въопрос е накъде отива българският футбол
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, това само германец може да си го позволи, да ги навре на кучето у ......... да им каже, че са се самозабравили.
13
3
 
3
 
! Отговори
Турагама Анждинсан преди 4 години
Всички обичаме да гледаме красив бьрз фудбол от класни играчи разбира се, тьй че Юргенчето е прав че расизмьт е една ниска култура на интелегентност!!!
12
4
 
0
 
! Отговори
ЛИБЕРТА преди 4 години
ЛЮБОВТА А НЕ РАСИЗМА ЩЕ СПАСИ СВЕТА!Девиз на ГЛДБИ какво искаш да кажеш? Те не са ли хора?
11
15
 
3
 
! Отговори
КуКлукКлан главатаря преди 4 години
живее в Москва, там живее и шефа на Белите националисти от САЩ, а книгите им се спонсорират от руското разузнаване и се продават във фоайето на руската "Дума". Преди години правителството на САЩ блокира сайтовете на тези растистки ***, а те се преместиха в Москва и от там продължават дейността си.Русофилистията води до национално предателство и расистки изцепки като тези по футболните агитки трябва да се разследват за установяване връзките им с руското посолство и консулствата им у нас.
10
3
 
1
 
! Отговори
ЛИБЕРТА Мън преди 4 години
ЛЮБОВТА А НЕ РАСИЗМА ЩЕ СПАСИ СВЕТА!Девиз на ГЛДБ
9
6
 
4
 
! Отговори
ЛИБЕРТА преди 4 години
ЛЮБОВТА А НЕ РАСИЗМА ЩЕ СПАСИ СВЕТА!
8
15
 
2
 
! Отговори
птинофилите преди 4 години
днес се изявяват като фашисти. Попитай всеки футболен запалчнко, който изрече расистки обиди или вдигне ръка за фашистки поздрава какво мисли за руското джудже Путкю и съм убеден, че този расистки лаййнар ще се закъне в него.Руското разузнаване спонсорира расистки лаййнарчета по целия свет, не само в България за да мътят водата и създават дразги между населениоето - Путкю спонсорира фашистите в Европа, Америка, а в Азия и Африка ислямистки радикали, затуй дигна най-голема джамия в Бляядистана.
7
3
 
15
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Подмяната на европейците с креатypи от Азия и Африка - трябва... И продължава с всички сили!Всеки събудил се от "ступора на новите ценности", идващи от Афганистан, Нигерия, Гана и Еритрея.. От Пакистан и Сирия... Бива обявен за расист.Клоп - какво за Клоп - дипли милионите, и внимава да не "настъпи медиите" на Меркел и Макарон.И у нас има прости селяни - за които - щом са го казали по телевизията, или написали по вестниците - значи е безрезервна истина!
6
0
 
19
 
! Отговори
Киро Х преди 4 години
Просто природното ни чувство за родолюбие и племенна кохезия бива заклеймено с термин-оръжие срещу християнството и европейската раса- "расизъм"! Кои го правят и с каква цел - няма да казваме, за да не ни изтрият, че срещу (ония) никой не може да изразява какъвто и да било критицисъм...богоизбрани били! А иначе, по съвременните, извратени стандарти наложени от Новия Световен Ред, всички наши възрожденци се вписват в определението за "расисти", просто защото за тях етнонационалността има значение
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, че един германец, треньор в Англия им го казва там, защото иначе не могат да се усетят. Не се научиха за толкова години, че свобода съчетана с ниска интелигентност води до пр0ст0тия. Не може да заклеймяваш нещо заради изключения. Ако знаят пък какво е мнението на целия свят за техните поданници на тази база, сигурно трябва да се самоубият, ама те си мислят, че дъжд вали.
4
15
 
6
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
Наистина, проблемът не е само български. Клоп е отговорил дипломатично и правилно. Друг е въпросът, драги лицемерни кратунистанци! Другаде какво се прави срещу този проблем, и какво у тиквостан? Клоп дали е гледал на Анфийлд озверели амфетаминови олигЬофрени? На Уембли? И дори такъв да се появи на стадион там, каква присъда след това ще отнесе. У нас, онези изрЬоди после ги видяхме да вият в подкрепа на Гешев срещу заплащане, вместо да са в арестите. Отглеждане на расистки изчадия се случва в бг
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Юрген е мъж на място и това си е.
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че какво му е лошото на расизма?Човек има две деца, абсолютно различни, трябва ли две раси, възникнали на хиляди километри, и хиляди години една от друга да са еднакви?Смешно и глупаво.
1
1
 
28
 
! Отговори
1234 преди 4 години
расизма не е проблем! проблем е глобализма. не можеш да мешаш вода и олио и да готвиш на горещ котлон без капак на тенджерата