Стоичков за Роналдо: Не уважава труда на колегите си!

Камата се разгневи, че португалецът не е присъствал на "Златната топка"
3 дек 2019 13:33, Нели Христова
21
Стоичков за Роналдо: Не уважава труда на колегите си!
Снимки: Reuters

Снощи бе връчена най-голямата награда в света на футбола - Златната топка. За шести път тя попадна в ръцете на Лео Меси, като по този начин той изпревари съпреника си Кристиано Роналдо с 6:5. Португалецът обаче не присъства на церемонията, а това накара Христо Стоичков да каже няколко думи по негов адрес. 

Още по темата

"Ронално винаги, когато печели отличието, присъства на церемонията и е усмихнат", каза Стоичков пред NOVA

" Щом обаче не е първи го няма. Това показва какъв човек е. Той не уважава труда на колегите си. Мисли само за себе си", скочи Камата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
6
 
6
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Малдини е Директор в Милан. Матеус се провали навсякъде като треньор.Един културен човек никогаж няма да се "тика" сред големите на деня. Още повече, че Стоичков се провали тотално като треньор. Малдини може да е директор, но е доказал, че може е и не е npocтак!Стоичков времето му беше, когато беше футболист и по-специално в Барца. Сега да си гледа живота и да не досажда.
15
10
 
6
 
! Отговори
Насакото Яката преди 4 години
Харесвам Стоичко и Меси, но в случая Роналдо не е печеливш, а в същото време се е състояла и церемонията за футболист на Италия, където е бил с приза.
14
8
 
19
 
! Отговори
Митко Банцера преди 4 години
Един изключително невъзпитан и умствено доста ограничен индивид дава оценка на един друг безскрупулен и самовлюбен индивид. Интересна медийна ситуация. Да беше Зидан с една единствена неспортсменска и неморална проява в цялата кариера, да дава мнение за морала на другите. Ама не е Зидан, а си е наш ***, който преведе на цял свят всички бг псувни, открито рекламираше престъпните групировки през 90те години, обижда и бие журналисти и т.н.т. Той дава оценки за морални качества на други. Странно.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SichtpunktМалдини е Директор в Милан. Матеус се провали навсякъде като треньор.
12
4
 
7
 
! Отговори
Съм тайм люн преди 4 години
Барцелона и Меци са най добрите с която държава съм играл един ден !
11
7
 
8
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
камата си е кама човека има мнение казва гоДа бе каква му е работата да се вре още из стадионите. Ти да си чул нещо за Лотар Матеус - световен шампион или пък за Паоло Малдини?
10
6
 
9
 
! Отговори
До Независим преди 4 години
Що бе? Ти колко топки имаш? Даже и анатомичните ти са под въпрос. Стани и ти Стоичков, в някой друг живот, пък давай и ти акъл!
9
12
 
7
 
! Отговори
PinCode преди 4 години
Прав е човека руналдо е тотанла *** как може да не дойдеш на церемонията значи си тотален изпадняк.
8
16
 
14
 
! Отговори
Независим преди 4 години
Защо човек с 1 златна топка дава акъли на хора с по 5 и вече 6 златни такива ? Що е то !? Бай *** знае всичко !
7
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На сенилния *** Стоичков вече му остава само да се гневи. Дреме му на Роналдо какви ги е дрънкал...
6
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
камата си е кама човека има мнение казва го че не му харесва на някого голям праз дали е прав няма значение за мен по важното е да му знам мнението всеки си преценя дали е прав или не това да не уважаваш мнението на някого е признак на ниска интелигентност по простата причина че нямаш неговите успехи и е демонстрация на злоба
5
19
 
24
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Селската кама си отвори мpъcната уста!Кой е той, че да става коректор на футболист като Роналдо? Явно хвърчи още из облаците над Камп Ноу!
4
15
 
16
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
Пука му на Стоичков за твоя коментар. Нито си му на уважението в Европа, нито на парите, нитf на нищо! Сигурно гумите с джантите на колите му струват повече от панелката ти!
3
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доктора хонорис кауза се изказа. Той е много уважителен. Кара си със син буркан и му дреме на ритнитопковеца. А за селяндурския език и изказ на копанар от средновековието, не коментираме.
2
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А па Меси да не ти е син? С какво е заслужил толкова тази година наградата? Апропо в топ 10 няма нито един футболист от финалиста в ШЛ. Що за анкета?
1
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ицето е толкова умен, че е достоен за следващия премиер на Територията!