Ливърпул чупи рекордите в Англия, би и Тотнъм

Фирмино донесе победата в Лондон
12 яну 2020 07:41, Александър Попов
18
Ливърпул чупи рекордите в Англия, би и Тотнъм
Снимка: БГНЕС

Ливърпул надигра трудно като гост Тотнъм с 1:0 и постигна 12-та си поредна победа във Висшата лига на Англия.

Роберто Фирмино вкара така ценния гол в 37-та минута, за да подпечата поредните три точки за тима на Юрген Клоп. Така Ливърпул подобри рекорда си за най-добър старт в първенството, а отделно подобриха върховото постижение на Манчестър Сити от сезон 2017/2018 за най-добър старт. Тогава "гражданите" спечелиха 59 точки в първите 21 мача, а Ливърпул вече има 61.
Освен всичко друго “червените” увеличиха серията си на 38 поредни мача без загуба във Висшата лига.

Ливърпул е убедителен лидер в класирането с 61 точки, вторият Лестър е далеч назад с 45, а Манчестър Сити е с 44 и мач по-малко. Тотнъм вече е осми с 30.

Всичко за развоя на мача четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: ливърпулТотнъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
малък фен преди 4 години
Аз съм на 10 бащата сега е на 30 и никой от нас не е бил роден когато последно ливърпул е бил шампион - записите цветни ли са ?
15
2
 
3
 
! Отговори
11 преди 4 години
До Анонимен 13Ай стига ве - английски фенове, глупости. Като изключим Барса (с една победа и една загуба) миналия сезон, испанските отбори ви порят дет намерят.
14
1
 
2
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
Ти болен ли си, Дортмунд уволниха Клоп след едно лошо начало на сезона. Ливърпул като го назначиха, той беше безработен. Тогава си спомням как легендите на Арсенал коментираха слуховете за Клоп и Арсенал и настояваха, че няма по-добро от Венгер :))))
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Титлата на Англия винаги е по важна от ШЛ :) Това го разбират само истинските фенове на футбола - Английските. Това е религията, това е историята. Там всеки мач е ръб дори и с последния. ШЛ при късмет може да минеш и до полуфинала. Не е същото. Там е цирк за пари. В Англия е цирк за история.
12
10
 
1
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Клоп е предател!Но е най - добрият - ама предател! От Борусия Дортмунд се пресели в "Басейна с бахура". Това го направи само, защото в Ливърпул не работи под напрежение. Във всеки друг отбор, очакванията и изискванията към него щяха да са огромни.
11
2
 
10
 
! Отговори
Възрастен до 7 и 8 преди 4 години
Ей най накрая да видя един смислен диалог и аргументирани коментари между двама души ,фенове на различни отбори-без обиди и цинизми! Аз съм на 72,гледам футбол от времето на Ди стефано и Хенто,Шнелингер и Б.Чарлтън .Всеки голям клуб има пикови и слаби сезони-Реал,Байерн,Аякс,Ман.Юнайтед,Ливърпул ,а помня и Нотингам какво беше.Ако само един беше винаги най добър,футболът и спорта губят смисъл.А спорове ,,до кръв" и бъзици винаги ще има. А обидите-те показват липсата на аргументи.
10
1
 
5
 
! Отговори
Бек преди 4 години
Я не ми фали кви футболисти са кът не ходят в студентския град по клубове и чалготеки да звънат на Божката - божи гол...на Джизаса да засмучат наргилета..на Свирколета ли Минета ли..Николета...разни Златки и всякакви плей и мей селянки да и обяснят туй онуй за "топките" пък после за футбола и татуировките...и тогава да ги видим след "тренировките" по клубове и маанета кючеци и гьобеци силикони и екстеншъни ... ти мен уважаваш ли *** или неКО БРАТ МОГАТ
9
0
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
до 8 Не, бе..не се заяждам- фактите са си факти, само предполагам че Ливърпул няма да е такъв доминант в директните елиминации в ШЛ, както този сезон в Англия.И нямам нищо против твоя любим Ливърпул- да си спечелят и ШЛ пак тази година....както ти казах не съм фен на чужди отбори. Просто миналата година реванша с Барса беше все едно Ливърпул срещу моя Левски. Толкова неадекватни бяха Меси и компания.
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
61 от възможни 63 точки! Какво повече да говорим!
7
2
 
11
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
И да се заяждаш и да не се заяждаш , фактите са си факти, както и че на Клоп му е през оная работа този сезон. Преди 4 години, като дойде, Ливърпул беше развалина, а сега, на който му дойде реда да играе с тях, се чуди как да изменя схемата за да ги спре. Миналата година играха като шампиони, тази година ще станат шампиони. Ако до февруари дръпнат с 20 точки на Сити, може и да си свалят темпото в Англия и да се съсредоточат в ШЛ, според мен.
6
10
 
1
 
! Отговори
Левскар преди 4 години
до 6 Аз на това му казвам огромни комплекси твоето- да предпочиташ да спечелиш титлата на Англия вместо ШЛ. Напълно те разбирам- Преди 30 години твоят любим Ливърпул спечели последната си титла..18-та, а Арсенал имаше 9, Манчестър Юн. 7 тогава...и всички фенове на Ливърпул си казваха тогава, че едва ли ще доживеят някой да изпревари по титли на Англия Ливърпул. Манчестър Юн. и Сър Алекс ви комплексираха обаче тотално за тия 30 години...13 титли за Манчестър Юн...0 за Ливърпул. Муахааххааа...
5
9
 
2
 
! Отговори
до Левскар преди 4 години
Ще видим, напълно възможно е да ги отпорят Атлетико, не са лош отбор, а и на всеки е ясно, че Ливърпул играе само за титлата в Англия тази година. Щом Клоп излиза със резервите срещу Евертън на Анфийлд, значи и една плюнка не дава за ФА къп. За купата на лигата видяхме - с Арсенал и Астън Вила игра със 3-ти ли е 4-ти ли е отбор. Няма да страдаме особено, ако си заминем рано от ШЛ
4
7
 
4
 
! Отговори
Левскар преди 4 години
до 4 Ще си говорим в ШЛ...само да не ги отпорят Атлетико Мадрид още на осминафинала. И не съм фен на чужди отбори....
3
2
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 4 години
Сигурно е тъжно да си фен на мaн юд в този момент - изоставаш с 27 точки и си с мач повече от големия опонент, нормално е, започват да ти се привиждат всякакви неща. Щом ти помага да с е справяш със жестоката реалност - супер, ама ако погледнеш в класирането и виждаш: 20 победи, 1 равен, 0 загуби.
2
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 2 Пуля не го тикат, а просто Висшата лига в момента е слаба и те изпъкват. Ще видиш като дойдат мачовете в ШЛ- там ще лъсне истината. Те си мислят че веднъж като направиш немислим обрат срещу Барса който се случва веднъж на 50 години са най- добрите. Барса в Испания ги направи криви, а втория мач беше неузнаваема за да дойде този обрат.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами който чупи, купи!