Собственикът на Левски също арестуван в ОАЕ

Той е обвинен за участие в престъпна група
51
Собственикът на Левски също арестуван в ОАЕ
Снимка: БГНЕС

Собственикът на мажоритарния пакет акции във футболен клуб "Левски" - Георги Попов, е бил арестуван заедно с бизнесмена Васил Божков в Обединените арабски емирства, потвърди главният прокурор Иван Гешев.

Попов също е с обвинение за участие в организирана престъпна група. То му беше повдигнато заедно със 7-те обвинения на Божков.

Георги Попов е притежател на 86,6% от акциите на "Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: Левскигеорги попов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
7
 
5
 
! Отговори
Алекс Хънтър преди 4 години
ГешеФ е ***. Ако се окаже, че не Божков и собственика на Левски, а Мауро Икарди и Неймар са престъпници, тогава кво ше прави тоя ГешеФ?
36
2
 
19
 
! Отговори
Вреден гризач преди 4 години
Приклещиха поредния , aлчeн плъx, треперещ от страх за кожата си. Като имаше да взима пари, киснеше само тук, сега Гешев ще го докара в чувал.
35
4
 
6
 
! Отговори
Г.Иванов преди 4 години
Трудно ми е да разбера повечето пишещи тук ,ФК Левски ли се обсъжда или ареста на бъзнесмен с повдигнати но все още недоказани обвинения .Ако дължи пари на държавата да ги взимат по някакъв начин ,да го осъдят и каквото там се полага след това .Но я си представете ,че се окаже и невинен /колкото и да е невероятно / тогава какво следва ... Осъдителна присъда за държавата ,разходи, такси ,хонорари и накрая дори пропуснати ползи ...ето това ако се случи ми е интересно кой ще го плати .....
34
3
 
8
 
! Отговори
('-✓ преди 4 години
До ЗапознатВече не се издирва и за това няма нищо в сайта на Интерпол. Елементарно, като самия теб.
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро и него ще го показват с табелка, спечели наградата на прокуратурата. Голямата награда, ще му я изплащат много години.
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кото не се издирва защо не каже къде е.
31
16
 
4
 
! Отговори
Запознат преди 4 години
Хора,отварете бюлетина на интерпол и ще видите,че Божков не се издирва. Това са само глупости изречени от Гешев. Всеки българин може да посети сайта на интерпол и да провери
30
2
 
11
 
! Отговори
СТРОИТЕЛ преди 4 години
Божков имал колекция от картини / колко струват ??? никой не знае / А шефа на холдинг " ПЪТИЩА " на БОШКОВ .получавал общ. поръчки без конкурс / с-у дар / от тогавашният фин. министър Орешарски ..50 -десет милионника ОРЛИН ХАДЖИЯНКОВ има колекция от всички излизащи НОВИ модели на БМВ / знаем колко струват / . откупил ВСИЧКИ табели от КАТ със 9398 ...с вс. комбинаций от букви ..СМЯТАМЕ...СМЯТАМЕ...СМЯТАМЕ .около 900 бройки .
29
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Честно казано не вярвах че мутри като Божков, Стаиков, Арабаджиев, Василев и др. може да си имат неприатности, камо ли да ги разследват и арестуват. Мисля че и те не са вярвали. Но нещата се променят. Браво на Гешев. Успех. Всеки ги знае тези бизнесмени.
28
2
 
17
 
! Отговори
пояснение преди 4 години
не бе, срешнали са се случайно в ОАЕ, и ги арестували,....... :)
27
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Престанете да наричате тази сбирщина от куци коне с името на АПОСТОЛА! Истинското ви име е ФК-13. Но ви уважавам като фенове - винаги става добър спор. Винаги верни на своя отбор. Само един път ще го напиша - пресушихте ли Герена или още се прескачате за жаби, че няма какво да ядете?
26
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Босовете на трите гранда..............ЦСКА, Левски, Лудогорец са мафиоти, това е ясно.................всички плачат за затвора!!Много удобно! Божков като загази Лука айде всички! Има си съд, прокуратура, ако имате някакви доказателства уличаващи ги в престъпление, там!
25
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
очевидно са станали алчни и са спрели да си плащат...като внезапно ги пуснат поради липса на доказателства значи са си платили на правилните хора.
24
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
добре че ЛЕВСКИ не е жив иначе този път отново сам щеше да се обеси
23
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНЕ ЩЕ ПРЕДАДЕМ ДЯКОН БОЖКОВ!Вие имате ли представа кой е Васил Божков? Не се гаврете с паметта на Васил Левски!
22
3
 
9
 
! Отговори
До Само питам преди 4 години
Левски - София.....................хаха, може и така да стане!!!
21
3
 
12
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
У ,,А,, Окръжна ! Точка !!!
20
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Босовете на трите гранда..............ЦСКА, Левски, Лудогорец са мафиоти, това е ясно.................всички плачат за затвора!!
19
1
 
18
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Май ще имаме и второ тире в А група след някоя година.
18
2
 
13
 
! Отговори
До 22 преди 4 години
Чакай сега още са на буквата В после е Г и т.н. до Я