В Реал Мадрид са сигурни: Футбол няма да има

Зидан вече мисли за следващия сезон
1 апр 2020 12:31, Веселин Коларов
9
В Реал Мадрид са сигурни: Футбол няма да има
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Реал Мадрид е убедено, че футбол през този сезон няма да има. Това са заявили представители на клуба пред AS.

Според източника, "Кралете" са сигурни, че шампионатът няма как да бъде възобновен, докато не се намери ефективно лечение или ваксина срещу коронавируса.
 
От Ла Лига очакват сезонът да бъде доигран, но от "Сантяго Бернабеу" са на коренно различно мнение. Именно заради това Зинедин Зидан не мисли за връщане към тренировъчния процес. Нещо повече, френската легенда вече се подготвя за следващата футболна година, без значение кога ще започне.
 
Припомняме, че пандемията от коронавирус беше обявена на 11 март. Първият болен беше регистриран в китайския град Ухан. Оттогава заразата върлува в над 150 страни. В света са регистрирани повече от 850 хиляди заболели от инфекцията. Починалите са над 41 хил. души. В същото време 176 хил. са излекувани. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия ритнитопковци и цялата сгaн, която се блъска с хиляди и крещи животински по стадионите трябва да бъде забранена. В следващата година (най-малко) трябва да се играе на празни стадиони. Прекалиха!
6
5
 
0
 
! Отговори
Спиридон Кътев преди 4 години
До OneФутболистите взимат милиони, защото гледайки ги милиони хора по света(на стадиона или по телевизията) са ЗАПЛАТИЛИ за това нещо милиарди евро. Част от тези пари отиват у клубовете и те могат да им плащат големи заплати. За съжаление на лекарите, те не "продават" никакъв продукт и затова такива заплати. Капиш?
5
0
 
15
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Не на икономиката, развлечението и културата. Да на варенето на кренвирши в панелката с 20 стотинки в джоба от страх от торбалан.Последния бъбрек да се продаде за телевизор, че да може да се гледат Боко и униформата.
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Както виждаш футболисти и клубове даряват милиони за борба с вируса. Дават хотелите си за болници. Какво направиха бизнесмени и политици? Скриха се и си говорят през монитори. ЕС се оказа един балон.Футбол е имало преди 2те световни войни и ще има о след този грип.
3
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не на спорта,театрите и туризма.
2
7
 
7
 
! Отговори
One преди 4 години
Голям праз, футболът и без това е тъпанарска игра. В тази връзка я сега да вземат разните ритнитопковци милионери да ви спасят от вируса. Разните доктори и биолози не са важни на тях може и да не се плаща въобще.
1
6
 
15
 
! Отговори
Шака Зулу преди 4 години
Без футбол май ще е по-добре.