Стамен Белчев в ЦСКА: Ад или рай за Левски?

Спецът натрупа богат опит във Вечното дерби
17 апр 2020 13:06, Веселин Коларов
20
Стамен Белчев в ЦСКА: Ад или рай за Левски?
Снимка: Lap.bg

Стамен Белчев ще се завърне начело на ЦСКА за следващия сезон. За това съобщи Gol.bg още преди часове.

 
Очаква се от "Българска армия" да обявят официално новината след края на настоящия шампионат, независимо кога настъпи той. На поста спецът ще смени Милош Крушчич, който така и не успя да убеди ръководството на "червените", че заслужава да води отбора.
 
Но завръщането на Белчев добра или лоша новина е за големия съперник Левски? Нашата медия извади статистика на спеца като треньор в мач №1 у нас.
 
В сблъсъците за първенство той има положителен баланс във Вечното дерби: 3 победи, 2 равенства и само 1 загуба. Два от успехите му бяха с категоричното 3:0. Поражението беше с 1:2, когато "сините" бяха много по-слаби на терена, но обърнаха резултата с голове след 70-ата минута.
 
Не така стоят нещата за Купата на България, където Белчев има два мача срещу Левски като треньор на ЦСКА. Става въпрос за 1/2-финалните битки през 2018 г. "Сините" се класираха напред след 2:0 в първата среща и 2:2 на реванша. Спокойно може да се каже, че това бяха и най-силните двубои на Левски под ръководството на бившия си треньор Делио Роси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
6
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 4 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам и аз от гъбите на тоя по-долу дето плещи за Кадафи,ердоган, Дарт Вейдър ,Ханибал и Наполеон. Веднага!!!
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Футбол няма да има тази година, така, че и Юрген Клоп да вземат...все тая.
11
4
 
1
 
! Отговори
КОКЪЛ ВЪДИЦА 2 преди 4 години
УИНСТЪН ЧЪРЧИЛ още от 1917 като ПОЛИТИК е върл фен на Руския Цар Николай Втори и респективно антисемит и германофобСлед 9.6.1945 Чърчил често намеква че е губещ....антисемитМОСАД победи ДВА пъти Франция на Парк де Пренс и ни класира за САЩИзраел през 1993 бе набелязан като главните КРАДЦИ на военни технологии от НАТО то ест на нещо като СПИН и Коронавируси та се съгласили да помагат на Червените цесекарски пиявици дето унищожиха народ и всичко от 1994 до сега 2020ГРУ окрало НАТО на КУ-КУ
10
1
 
5
 
! Отговори
до 2022г. преди 4 години
Цска няма отбор но ще има треньор.
9
7
 
9
 
! Отговори
Ге_Арена преди 4 години
ЦСКА е отбор със стабилен собственик, а не някакъв си квартален клуб разчиташ на хорската милостиня за да изплаща осигуровки, заплати понеже собствениците им са престъпници в изгнание.
8
1
 
3
 
! Отговори
Ша преди 4 години
*** повтаряш ли или да са огащвам?
7
2
 
4
 
! Отговори
НеоХайкуПоет преди 4 години
СВЕТОВНИЯ МИР ще е изтребление за българският етносБлагодарете на Бойко,БКП,БСП,ГЕРБ,СДС и сие за товаНа майтап 6 май и вечната война ги крепи1 февруари е начало на Народен СЪД и вместо отмяна на присъди отмениха СЪДИЛИЩАТАКато му дойде времето цялата днешна елитарно политическа класа сама си го иска и сама си е пожелала да бъде изтребена на 100% до крак БЕЗ СЪД И ПРИСЪДАЮгославия на Зоран Заев и Османлията Ердоган дори се уреждат на българския гръбЧао чалга инджо-турски петолъчки
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левски приключи когато от отбор на народа стана отбор на квартал Люлин.
5
1
 
7
 
! Отговори
Велин преди 4 години
Арда неможе да му плащат свършат парите. Гайтански псува Доган, но сам си го наби с Арда, неможе да се правиш на баровец а след това да пискаш. Има паника в него
4
1
 
4
 
! Отговори
Тича преди 4 години
Ами и Метрополитен да дадат за спонсор на ФК Баражен те пак ще фалират. И БГ ще е доволна!
3
8
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Колега #4, според единственото меродавно мнение /УЕФА/ ЦДВ-Съдийско знаме е мъртвец. ЦДВ-Съдийско знаме-София не се явява негов наследник, а е нов отбор.
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахха уби ме. Вие от левски тва което го продавате явно и го ползвате. ДПС значи- да подкрепяш сините. Питай Ангелов и Найденови. Ей Богу
1
5
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Авторът отново оправда името си, като ни развесели. Стамен Белчев няма как да ръководи мъртвец, нито да постига успехи с него.