Васил Божков иска извинение от феновете на Левски

Степан Хиндлиян с важни разкрития за случващото се на "Герена"
6 май 2020 14:10, Веселин Коларов
35
Васил Божков иска извинение от феновете на Левски
Снимка: Lap.bg

Все още настоящият собственик на Левски - Васил Божков, е поискал от феновете на "сините" да му се извинят. Това написа председателят на Националния клуб на привържениците на столичани Степан Хиндлиян във Фейсбук. Той разкри още, че държавата вече е отказала кредит на клуба, за да се спаси от фалит, но ще бъде поискан нов такъв.

По думите му, отговорност за евентуалното му отпускане, трябва да поемат запалянковците, а не евентуален нов собственик. Друг голям проблем е, че скоро футболистите, които в момента са най-големият актив на Левски, скоро ще могат да прекратят договорите си по вина на клуба за неизплатени заплати. Това автоматично ще ги превърне в пасив и делата срещу 26-кратния шампион на България ще започнат да валят едно след друго. 
 
Хиндлиян разкри и какво е било обсъждано на последната среща между Павел Колев и феновете и как фенските организации, които са в обтегнати отношение, са загърбили различията си в името на Левски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
8
 
12
 
! Отговори
Хихи преди 3 години
Я се махай бе, бандюга! Съсипа Левски и още мърсуваш!
7
0
 
15
 
! Отговори
Продавам дърва преди 3 години
За огрев: Михайлов, Горанов, Миланов, Найджъл, Холмар и др.
6
0
 
22
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Боби Михайлов щял да прави партия Няма такъв футбол.
5
3
 
22
 
! Отговори
Щази преди 3 години
Ако Божков отстъпи Левски на Пеевски и Борисов ще направи голяма грешка и ще им заздрави мафиотския кръг,ето защо Божков няма да даде Левски току така.Сега Левски е заложник на тайни преговори,на Пеевски и Борисов им трябва публиката на Левски за да я ползват по избори и митинги по подобие на ромите51670
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Унуфрида ...само в Лудогорец е така ...затова ония там играят като луди !
3
2
 
18
 
! Отговори
Чорбар преди 3 години
Левски Кюстендил е един достоен наследник на споменатия в статията отбор.
2
15
 
7
 
! Отговори
да правят като цска преди 3 години
Сега да се преименуват на Левски - София като другите "елитни" от Микре и направо в Първа група...без дългове! Някой да накара ЦСКА - София да плати дълговете като се обяви за "наследник на ЦСКА"? Че им харизаха и всички държавни имоти странно защо?
1
0
 
22
 
! Отговори
Унуфри преди 3 години
Като стане въпрос за заплати на " български футболисти" , без значение от кой отбор са, не е ли редно заплатата да е на база постигнати резултати ?Мое си мнение