Байерн не прости на "орлите" в мач със седем гола

Звезда на Айнтрахт Франкфурт с "хеттрик" при успеха на шампионите с 5:2
23 май 2020 21:26, Друми Георгиев
6
Байерн не прости на "орлите" в мач със седем гола
Снимка: БГНЕС

 Байерн Мюнхен срази Айнтрахт Франкфурт с 5:2 в среща от 27-ия кръг на германската Бундеслига, играна на стадион "Алианц Арена".

 
Шампионите откриха резултата чрез Леон Горецка в 17-ата минута, а малко преди почивката записалият асистенция по-рано в мача Томас Мюлер също порази целта.
 
Веднага след подновяването на играта Роберт Левандовски направи аванса на своите класически, постигайки гол №27 през сезона в шампионата. 
 
Интригата обаче се завърна много бързо, защото в рамките на три минути Мартин Хинтерегер на два пъти матира Мануел Нойер, а още не беше изминал и час игра.
 
Везните отново се наклониха към баварците - Алфонсо Дейвис се разписа след невероятен подарък на Желсон Фернандеш, а четвърт час преди края Хинтерегер порази и собствената си врата.
 
Момчетата на Ханзи Флик събраха 61 точки на върха и запазиха аванса от четири пункта пред Борусия Дортмунд, който по-рано днес победи Волфсбург с 2:0 като гост. Айнтрахт е на 13-а позиция с актив от 28 точки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
9
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
В крайна сметка, никой не те кара насила да гледаш. :)
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 2 тогава си гледай прасето в коч ината и не си ври носа навсякъде
3
3
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Хааххах Ти си поредния разбирач с изкривено мислене ,харесваш 2та пола и плетящ гоблени , ходещ на йога и разбира се веган..
2
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не гледам вече пpocтoтии като футбол.Добре, че дойде пандемията от КОВИД-19 да осъзная колко време се губи с нагласените им шампионати, където се плащат стотици милиони на неграмотни момчета.Спортът е за лично практикуване и здраве, а не за гледане как някой рита и гони топката.
1
5
 
13
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
Много се радвам, че го гледах, страхотна игра! При 3:2 си помислих, че отиде коня в ряката, но после още 2, единият глупав автогол, но толкова си могат Айнтрахт.Малко тъжно изглежда Алианц Арена празна, да се надяваме, че няма да е още дълго така!