Бойко Борисов: Какво общо имам аз с "Левски"?

Премиерът заяви, че ако получи писмо от тима, ще го хвърли
24 май 2020 21:05, Нели Христова
54

Акциите на "Левски" ще бъдат изпратени на голмайстор номер 1 на сините - Наско Сираков, след като премиерът Бойко Борисов отказа да ги приеме задочно.

Министър-председателят няма да отговори и на писмото на ръководството на "Левски", изпратено за потвърждаване на решението му.

"Какво общо имам аз? Някой ако е искал да направи нещо добро – ще предаде на Наско Сираков акциите и ще приключи темата. Ще го скъсам и ще го хвърля в коша, защото нямам нищо общо с това. Утре ще съм го хвърлил", заяви премиерът.

Въпроси в редиците на "сините" за избора на Сираков няма. А за напред клубът продължава с други въпроси.

"Ситуацията е трудна преди всичко във финансов план. Второ, очевидно трябва да се направи организационна реформа, финансова реформа", смята бившият треньор Тодор Батков.

Как ще бъде изигран най-важния мач на "Левски: след финансовия колапс на клуба и откъде ще бъдат намерени 3 млн. лв за спасението на "сините" от фалит, все още не е ясно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха, колкото и Пеевси няма :)Ни чул, ни видял ...
38
2
 
10
 
! Отговори
Хохохоооо... преди 3 години
... И ДА ПЛЮЕТЕ.... ПАРИ НЕМА!!!!ШЕ ИМА ТЕ ПАРИ, АКО ИГРАЕТЕ... ХАХАХАААААКО, ЛИ НЕ...... У СЕЛСКИТЕ ОТБОРИ!
37
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На този, някой вярва ли му все още?Аз...когато ме поздрави с добър ден, поглеждам слънцето дали е изгряло.
36
3
 
27
 
! Отговори
Финансист преди 3 години
Общото на Бойко Борисов с Левски е фалита. При неговото трето правителство футболния клуб фалира, както и самата държава, на която той си мисли, че е премиер !
35
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата.
34
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо нямаш. Ти си антипод на тази светла личност. Ти си ***.
33
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако положението беше друго, а не насила Божков да е принуден да подарява акциите то тиквата с радост щеше да ги вземе, но понеже черепа си направи гаргара с него след приказките на тиквата, че е болен левскар сега ще се отрече и от майка си.
32
8
 
9
 
! Отговори
11 преди 3 години
До 1,твоя бойко,може да нареди,само на червени прасета,къде да отидат.
31
8
 
21
 
! Отговори
Васил преди 3 години
Тоя няма нищо общо и със самия себе си! В Левски няма далавера! Няма нищо за крадене!
30
5
 
30
 
! Отговори
sd преди 3 години
Божков предизвика Боко да направи троен тулууп!
29
6
 
23
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
Нормално, ако видиш снимка на Герена или отбора свързан с него трябва да го наплюваш. Това е тумор който трябва да се изкорени от квартала! Преградиха всичко, отрязаха половината парк. ***!
28
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Нали се биеше в гърдите ,като горила ,че е левскар и само Божков да прехвърлел акциите на когото и да е ,щял дя ,,помогне ,,на Левски ? .....И защо ли ,цесекарите ревяха ,,Бойко ,к..рво ,Бойко к..рво ,,
27
3
 
24
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
А с България?
26
6
 
34
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Боко тиквата от нерви ще скъса писмото с двете си задни бузи
25
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъмни облаци надвисват над празната кратуна на тиквата. Много хилядни протести. Божков го пече на бавен огън. Боко Боко клети ми Боко..защо пролетта на 2014 г.на прословутото "Кърджалийско кафе" с Местан ( тогава председател на ДПС) сключи сделката Етническата партия да свалят Орешарски и да те върнат отново премиер а в замяна Пеевски( разбирай Доган) ще определя важните теми в Държавата. Точно тогава Йордан Цонев известен като Данчо Ментата каза че са свалили Орешарски за да влязат през парадния вход във властта! Не случайно преди дни Божков каза че Пеевски е паяка който дърпа конците в Държа
24
20
 
11
 
! Отговори
1 преди 3 години
Боко я им нареди на говедата марш във В група.
23
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, че Бойко каза пред медиите преди известно време, че Левски е важна част от efbet Лига, е публична тайна - само той ни лук ял ни лук мирисал, но хората помнят.Един съвет към управляващите - лъжата вреди повече, отколкото истината.
22
6
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
А аз си мислех,че Боко ша даде...държавна помощ на ФК Левски 20-30 милиона.Какво са за неговия ранг,вика Влади и му нарежда и...толкоз.Не вярвах да е толкоз стиснат за...отбора на народа.Айдее,за...народа,как да е....
21
6
 
20
 
! Отговори
Бурева преди 3 години
Извинявайте, но това за хвърлянето в кошчето може да го казва някой необразован кравар, пастир, офчар, но не и индивид, обитавал десетилетия на различни постове и кабинети на Властта! Всеки низш чиновник на най ниска длъжност знае, че сериозните институции водят кореспонденция чрез деловодства, изпращащият поставя изх. , приемащия - входящ , писма и документи се завеждат в регистър и има ред! Отговори, резолюции и т.н. Не писмото, а *** е за в кошчето!
20
5
 
24
 
! Отговори
Mda преди 3 години
Истината е,че държавата я е страх от силни Левски и Цска и затова умишлено се съсипаха и двата отбора. Понеже ако някой от тях има богат собственик който печели титли , тогава цялата фенска маса ще застане зад този човек ако се кандидатира на избори. Или много лесно агитките на тези отбори могат да бъдат вдигнати на протести и да застрашът управлението на някой.