Евробоецът ЦСКА изпусна да бие Рома в Рим

Обновена: 30 окт 2020 09:04 | 29 окт 2020 23:48, Георги Пешев
78
Евробоецът ЦСКА изпусна да бие Рома в Рим
Снимка: Lap.bg

ЦСКА доказа за пореден път, че е евробоец, след като извъртя престижно 0:0 с Рома на стадио "Олимпико" в среща от група "А" на Лига Европа.

"Армейците" дори могат да съжаляват, че не стигнаха и до победата, след като Вальо Антов и Али Соу направиха уникални пропуски през второто полувреме.

ЦСКА изигра тактически перфектно мача. "Червените" контролираха случващото се на терена почти през цялото време и заслужено си взеха равенството от Рим.

Така "армейците" записаха първи точки в групата, Рома е с четири. Следващата среща на ЦСКА ще е гостуване на Йънг Бойс на 5 ноември от 22.00, "вълците" пък приемат Клуж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: ЦСКАРомаЛига Европа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
0
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Ажроборецът, какъв евро, да не са европейци, - ема след два мача една точка , а Рома четири.
57
2
 
7
 
! Отговори
синя мъка и яд преди 3 години
Синьо-зелените БФС и съдийска комисия не успяха да изтрият ЦСКА по схемата взимане на лиценз и пращане във В група. Уефски отбора на всички власти играе три години без платен лиценз на откраднат държавен стадион.
56
1
 
4
 
! Отговори
Булаир преди 3 години
Като ги слушам сините смешници, и ми става ептен кеф. Ха-ха, ЦСКА играе в групите на ЛЕ, уесни се готвят за Б-то. Надиграхме Рома, изпуснахме ги.
55
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щирлице, децата на Рома кои са баш, Джеко, Смолинг и Педро ли? Виж състава на Лацио преди 11 години и значението на мача тогава, сравнено с тоя сега.
54
11
 
4
 
! Отговори
щирлиц преди 3 години
през 2009г в груповата фаза на лига европа в мач игран на същия стадион в рим лацио-левски 0-1,тогава "ОТБОРА НА НАРОДА" се завърна с победа в България,сега трябва да се радваме на равния на "ОТБОРА НА ГРИША ГАНЧЕВ" срещу децата на рома!
53
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без да искат направат един добър мач,после следващите двубой са си пълни дупки.Знаеме си се.
52
3
 
6
 
! Отговори
квшиь преди 3 години
син на *** и милиционер - лефскарче
51
0
 
5
 
! Отговори
<EO преди 3 години
Абе, Кенефски 1914 играе ли и с кого ?А съществуват ли още?
50
10
 
5
 
! Отговори
ИЗМИСЛИНИЯТ ЕВРОБОИЦ преди 3 години
ОТ КОГА ЛИТЕКС СТАНА ЕВРО БОЕЦ ГЪОБЕЛКА ПОЛИТИКА,КАКВАТО ДЪРЖАВАТА ТАКАВА И ЖУРНАЛИСТИКАТА И КАКВО ИЗОЩО Е ПОСТИГНАЛ ЛИТЕКС С ЧЕРВЕНИ ЕКИПИ.
49
0
 
6
 
! Отговори
ред преди 3 години
А кой е единственият такъв български играл на полуфинал и то няколко пъти?
48
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо съм объркан- кой ЦСКА?! Това, което игра снощи, беше Литекс.
47
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще бият другия път Рома.Равенството зА нас е вече голяма победа,а загубата с малък резултат е равносилно на равенство.Пълни нещ...стници.Нищо не става от чор....та.В следващите мачове ще се уверите за пореден път.
46
1
 
0
 
! Отговори
Питанка преди 3 години
АНТИХРИСТИТЕ от ВАТИКАНА червените СИВИ ВЪЛЦИ как ще обяснятВЕЩЕРА СИМОН е пълен еврейски АДАШ и реален съвременник на Свети Петър с предишно име СИМОН а ВТОРИЯТ ЕВРЕЙСКИ БУНТ се ръководи от ЮДЕИСТА Синът на ЗВЕЗДАТА:СИМОННа Свети Петър нещо не му е читава работата комай
45
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЦСКА успя срещу сивите вълци на Мехмед Али Агджа РОМА за равенПапа Франциск и Реджеп Ердоган и ЦСКА отново закриха Православното Християнство с помощ от Димитър Пенев и Бойко БорисовДа живей ЧЕРВЕНАТА ЮДЕОКАТОЛИЧЕСКА АНТИХРИСТКА ДРУЖБА Гледал съм го този филм
44
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на момчетата. Всеки един български отбор във външните първенства трябва да се подкрепя.Иначе феновете на ФК Левски да не се обаждат и правят на велики, че както са тръгнали тая година ще идат във втора лига.
43
6
 
1
 
! Отговори
Рома да ми духа преди 3 години
РОМА отборчето на СИВИТЕ ВЪЛЦИ на Мехмед Али АгджаПапа Франциск дойде при Бойко на РОЖДЕННИЯ ДЕН на КАРЛ МАРКС и ЦСКА от БорисоватаДимитър Пенев измести ХРИСТИЯНСКИЯ ПРАВОСЛАВЕН Левски София да отиде в ЛИБИЯ да прави реклама на ЕВРЕЙСТВОТОВЪЛЧЕТО МЛЯКО пък е СМЪРТОНОСНО за ЧОВЕЦИ камо ли за бебетаОт ВЕСПАСИАН до АДРИАН-РИМСКАТА ИМПЕРИЯ се ръководи и от ЮДЕОЕВРЕИ включая Йосиф ФлавийСПИН-ЧЕРВЕНА-ЮДЕО-ЦСКА-ВАТИКАНА-КОВИД-АНТИХРИСТ ЗАРАЗИЧервеният *** ЦСКА е АНТИБЪЛГАРСКИ
42
0
 
7
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
леевски с кой играят?
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
,,-Армейците записаха първи точки в групата.'' Явно за автора на статията една точка не е една точка,а е ,,една точки".
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е последният български отбор, достигнал до четвъртфинал на Лига Европа? Иначе браво на ЦСКА, истинско удоволствие беше да се гледа снощи. Само напред и нагоре!
39
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Димитър Пенев от село Мировяне е УНИЩОЖИТЕЛЯ на Православното ХристиянствоДимитър Пенев ще ми ходи в ЛИБИЯ да РЕКЛАМИРА СВЕТОВНОТО ЕВРЕЙСТВО върху гърбовете на българския етносТова е ЦСКА отбор създаден на РОЖДЕННИЯ ДЕН на КАРЛ МАРКС 5 май 1948 на най отявлените българоунищожителиСПРАВКА РЕДЖЕП ЛИБИЕЦА ЕРДОГАН дето ЦСКА от Борисовата градина му подари цялото Православно Християнство защото никога не са били българи а съветско-еврейски червени тикви