10 гранда се облизват за Алаба

Агентът на бека води тежки преговори
17 ное 2020 20:38, Друми Георгиев
2
10 гранда се облизват за Алаба

Централният бранител на Байерн Мюнхен Давид Алаба не прави големи трагедии от новината, че клубът оттегли офертата си за нов договор.

Според няколко германски медии предложението на баварците е било годишна заплата в размер на 11 милиона евро, плюс още 6 милиона евро под формата на бонуси.
 
С отказа си Алаба предизвика и скъсване на нишката с клуба. Универсалният футболист едва ли ще получи нова оферта в Мюнхен, но пък така ще може да си издейства пари "на ръка" преди подписването с друг клуб през лятото.
 
Алаба ще може да преговаря още от 1 януари, но според медии в Германия и Италия неговият агент Пини Захави вече работи усилено, водейки разговори с цели 10 европейски гранда.
 
Вестник "Тагесцайтунг" пише, че това са обичайните заподозрени - Барселона, Реал Мадрид, Ювентус, ПСЖ и "голямата шесторка" от Висшата лига (Ливърпул, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Челси, Арсенал и Тотнъм).
 
Защо Юве е смятан за фаворит за подписа на австриеца, четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
ь преди 3 години
Алаба толкова голяма роля като в Байерн, никъде другаде няма да има. За 2-3милиона на сезон ще си развали кариерата. Накрая като спре, ще тегли чертата и вместо 120, ще има 130 милиона. Обаче акулата Захави ще направи още 10-20 милки вместо 0!
1
0
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
пари, какво ли не правят хората за пари