Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС

Очаква се да получи подкрепата на други знакови футболисти
Обновена: 21 мар 2021 14:11 | 21 мар 2021 07:58,
50
Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов ще се кандидатира за президент на БФС на конгреса през юни, твърди "24 часа". До момента се знаеше, че той ще е в екипа на досегашния член на изпълкома Петър Величков. Двамата остават заедно, но този път един от най-добрите футболисти на България е решил да мине напред.

Очаква се Бербатов да получи подкрепата на други знакови футболисти, като бившия капитан на националния ни отбор Стилиян Петров.

На 13 май, когато се оттегли от националния отбор на България, Бербатов заяви: "Аз се оттеглям от националния отбор, не от България. Аз си оставам българин, и се надявам хората да уважат решението ми. Когато някой ден не съм активен футболист, можете да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Сега пазя дистанция, но след няколко години ме потърсете, и ще ви кажа нещата".

Бербатов прекрати кариерата си на 19 септември 2019 г. След това завърши НСА, специалност "спортен мениджмънт" и има треньорски лиценз "А". В момента е помощник-треньор в "Етър".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Акулите няма да го изберат, щото ще им наруши спокойноот живуркане !!!А Бербатов може би е най-добрият шанс за изход от футболното блато, в коео твсе повече затъваме и краят му не се вижда !!!
44
0
 
2
 
! Отговори
Е, Умрем си за преди 3 години
хора с такова самочувствие !Щял да оправи футбола !?!?Ало о о о, "малкият" , ако не слушаш футболните мафиоти, щети видят сметката за броени дни !
43
1
 
2
 
! Отговори
Футболист преди 3 години
Даааа, поредният безплоден колец в градината на българския футбол е Бербатов ! Най-много след година-две от такъв президент да си направиш налъми за националния отбор !
42
1
 
1
 
! Отговори
_(*;*)_ преди 3 години
Димитър Бербатов ще се кандидатира за президент на БФС на конгреса през юни, твърди "24 часа".някъде да видяхте той линчо да е казал или писал подобно нещо,но успяхте да си спретнете чатче за плюене.!!! NO INDIANO !!!
41
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кукла барби не заслужава нищо не игра за национала сега у лево
40
0
 
10
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Митко Добавката....пълен смеш.ник !!!!!!!!!!!!!!!!
39
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отново някой само заради име като футболист.Добър като футболист, но няма опит на управленска позиция.Поредният експеримент в БГ футбола.Дано да греша :)
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А дано, ама надали.
37
0
 
6
 
! Отговори
Асен преди 3 години
Спортистите от Бербо, а зоба от мен бат Асен
36
0
 
20
 
! Отговори
... преди 3 години
Тук не става въпрос за плюене, кой кой изоставил и кой на кой длъжен. Това е управленска позиция която изисква опит и то много. Къде е този на Бербатов? Ще е много интересно да мине от другата страна и тогава да го видим. Да си добър футболист не означава че си добър мениджър ( а и какво общо има?). Пример- Стоичков
35
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заслужава
34
5
 
22
 
! Отговори
Дринго преди 3 години
Я, Митьо фибата/диадемата ще оправя футбола.
33
2
 
15
 
! Отговори
... преди 3 години
Да покажел как става. ХАХАХАХА. Кое как става!?!? Ще стане трудничко, а у нас определено е и пак някой му виновен. Пак ще зареже всичко.
32
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Некадърник ! Даже лиценз за треньор не можа да вземе
31
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Бербатов се отказа, след като несправедливо започнаха персонални обвинения към него за неуспехите на "А" отбор!"Аууу ми сига като стане шевче и бат Венциподобните включат ла**нометите пак ли ще се откаже? Че му счупят фибата и ще се откаже?
30
2
 
18
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Е сега бат Венци ще получи киселини.
29
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бербатов не ми е от любимците след като се отказа. И най ме издрзни,че отдавна беше решил да се махне,но изчака да подобри рекорда и тогава се махна. Което значи,че е играл за България последните мачове от лична амбиция да се запише в историята. Но ако трябва да избирам между него и онзи крадец Порточанов то определено бих избрал Бербатов.
28
6
 
24
 
! Отговори
Жо преди 3 години
Дано имаме още много футболисти, които да се откажат от "А" националния отбор след 73 мача с 43 гола!Много футболисти, преди Бербатов са се отказвали от националния отбор и са продължавали да играят в клубните си отбори, но тях никой не коментира.Димитър Иванков се отказа презди Бербатов от националния отбор и продължи да играе в турския си клуб, но никой на го критикува за това.Бербатов се отказа, след като несправедливо започнаха персонални обвинения към него за неуспехите на "А" отбор!
27
14
 
17
 
! Отговори
ни са знай преди 3 години
Хем безмозъчен, хем безочлив!
26
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако някой напише за какво се отказа от национала....ще повярвам, че ще оправи футбол! Аз лично дори тогава не разбрах? Някой нещо му каза ли? И кво? Тай се обиди ли? ВНесериозно е...и все пак защо напусна?