Руски консорциум най-вероятно ще спасява "Левски"

Футболисти, треньори и служители не са взимали пари от началото на годината
4 май 2021 19:58, Анисия Иванова
42
Руски консорциум най-вероятно ще спасява "Левски"
Снимка: БГНЕС

Руски консорциум най-вероятно ще налива пари в "Левски". Мощната фирма е същата, която чрез Благой Георгиев искаше да закупи „Вардар“ (Скопие) преди година. Сега бившият национал е направил връзката между клуба и спонсорите. Именно това е големият инвеститор, за който собственикът на „Левски“ Наско Сираков призна в навечерието на Великден.

Според някои информации от македонската преса консорциумът е от Чечня, но потвърждение за това все още няма. За участие на хора от републиката би спомогнал фактът, че Георгиев игра в местния „Терек“ (Грозни). Там той бе любимец лично на Рамзан Кадиров, който го засипваше с дарове.

Кой точно е консорциумът, доведен от бившия национал на „Герена“, трябва да се разбере в близките дни. Очаква се и реакцията на феновете след официалното му обявяване от страна на Сираков, пише "България Днес“.

Според нея ще се реши и дали ще бъде подписан контракт с инвеститорите, въпреки че „Левски“ изпитва належаща нужда от средства.

През тази седмица по всяка вероятност ще бъде обявен и още един спонсорски договор. Според информации от „сините“ среди вариантите за него са два - или отново става дума за руска компания, или е такава насочена към „Левски“ от бившия собственик на клуба Спас Русев.

Още с постъпването на първите пари в касата ще започнат належащите плащания на „Герена“. Футболистите, треньорите и служителите не са взимали пари от началото на годината, има и дългове към бивши играчи, както и към клубове.

Още за спорт четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълни глупости. Русия официално забрани на руски туристи да идват в България, спряха полетите до България, казват, че са забранили и на руснаци да купуват имоти у нас. В момента руснаците, които имат имоти у нас масово ги продават.. Та как мислите, че ще позволят на руска фирма да спонсорира някакъв си футболен клуб у нас?Така ще е, нали сме първи евроатлантици, искаме да гоним дипломати
9
4
 
16
 
! Отговори
хаха преди 2 години
след антируската политика на България .....спсори от Русия няма да дойдат!ЗАБРАВЕТЕ!
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 6Кой ти каза ,че са руснаци?Това ,че са от Русия може да значи ,че са и кюрди,там има всякакви.
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
,,Инвеститор"!Демек наливач на пари в каца без дъно с 0% възвращаемост.Някой действително ли си мисли ,че все още има такива бал.ъци?!
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и кой нормален се интересува от това ?!
5
15
 
9
 
! Отговори
Родолюбец преди 2 години
Как така руснаци ,сакън ,недейте-трябва да са американци,англичани,французи и т.н.западняци!??А Холивуд ще направи филм за Дякона и ще го изиграе някой чьорний актьор !Ха,ха,велико ,ааа.
4
5
 
9
 
! Отговори
Офис служител преди 2 години
"Литекс се влива в Етрополе, отборът се ПРЕИМЕНОВА на ЦСКА-София" 09.09.2016 отборът на ЦСКА (истинския) се закриваокт.2016-апр.2021 = ЦСКА гони 32-ра титла (все едно Наим Сюлейманов да гони 4-та олимпийска титла).2021 = България на 112 място по свобода на словото=============================затова сме на този хална първо място са виновни самите журналисти, които пишат лъжи, защото ги е страх от големите пари и мутрите; ако пишат истината за ЦСКА може да им се случи нещо
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наливането на пари е безсмислено... Трябват инвестиции с цел възвръщаемост
2
17
 
4
 
! Отговори
Просия преди 2 години
Само руска фирма може да спаси Левски, ако чакаме западна компания или пази боже българска такава ще доживеем най-обичаният спортен клуб в България да изпадне в трета лига. Сега кучкарите като разлаят псетата, левскарите да се стегнат в китките и да не мрънкат, защото на запад не им пука за Бг, а камоли за най-великият български клуб!
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли чакат спасители? От една година всяка седмица идват нови ........