Лечков: Михайлов подаде оставка под политически натиск

Премиер и министър му я поискали, щяло да стане страшно
71
Лечков: Михайлов подаде оставка под политически натиск
Снимка: БГНЕС

"Беше неправилно поискана оставка и неправилно подадена, под политически натиск. Можехме да бъдем наказани тогава, затова Боби Михайлов подаде оставка, за да не стават страшни неща. Можехме да бъдем извадени от всички състезания", заяви вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков пред бТВ по повод завръщането на Борислав Михайлов начело на футболната централа.

Вчера стана ясно, че Агенцията по вписванията отказва да впише Михайлов отново като президент на БФС, тъй като в устава на организацията няма такава процедура като оттегляне на оставка.

"Няма вариант да има безвластие. Още преди година и половина казах, че Михаил Касабов беше неправилно вписан изпълняващ длъжността. Има правила и аз съм те да се спазват. Беше неправилно поискана оставка и неправилно подадена, под политически натиск. Поради тези причини аз от година и половина не се подписвам под протоколите на Изпълкома. Това беше вмешателство в една независима организация. Оставката беше подадена под натиск от премиера. Той и мистърът на спорта излязоха и казаха, че Михайлов трябва да си подаде оставката. Можехме да бъдем наказани тогава, затова Боби Михайлов подаде оставка, за да не стават страшни неща. Можехме да бъдем извадени от всички състезания", коментира Лечков.

Той допълни, че оттеглянето на оставката от страна на Михайлов, само ден след като Димитър Бербатов обяви кандидатурата си за президентския пост, е стечение на обстоятелствата и двете събития нямат нищо общо между себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хахахахааа,гъуури навремето тези ги наричахте героии а сега ги плууетеняма по просто племе от гъуурското на тази планета!!!!!!!!!
29
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Представям си как Борисов се връща на власт и Лечков започва да говори как не са го разбрали правилно и как не е имало никакъв натиск. Само показва какви са всъщност повечето ни спортисти. Медали,отличия,гордост и като свърши славата стават крадци и мутри. 90 те години те направиха групировките и ни съсипаха,а сега такива като Лечков и Михайлов съсипват и малкото хубави неща които ни радваха в името на личните си интереси.
28
20
 
7
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
ПОЗОРЪТ БОРИСОВ !!!
27
2
 
23
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Сливенският Луи Дьо Финес,ломоти като стара латерна,може и час,но нищо конкретно не може да "хване" драгият читател. Витиевати,клиширани изречения,в които с много грижа,защитава индивидът,който отдавна трябваше да е аут от онова гнездо на вмирисана,прокиснала корупция.
26
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистическия чу-гун Лечков обвинява комунистическия чу-гун Борисов за неволите на футбола и пияндето комунист Борислав Михайлов се набута между шамарите. Марш целия комунистически *** от футбола и пуснете младите като Бербатов да ви оправя 30 годишните бакии
25
15
 
12
 
! Отговори
Доц Мангъров преди 2 години
Радев да измите гербаджииските мутри Боби и Лечков съсипаха футола
24
0
 
32
 
! Отговори
Мутрите Вън преди 2 години
И михайлов и Лечкови другите мафиози да си ходят от футбола
23
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лечков се държи като пандемик, не разбира, че се е качил на потъваща лодка.
22
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега разбрахте ли, че футболистите не са виновни, а тези бандюхи!И не само националния отбор е в плачевно състояние заради тях, целият български футбол!Навсякъде рушвети, шуробаджанащинаКогато играеш под напрежение, ти не даваш всичко от себе си и провалите са неизбежни.
21
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
шмъркането приключи,пари нема за емфиенце
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма ли кой да подведе под наказателна отговорност тази дръта марихуана?
19
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен, такива като Лечков, Михайлов, Касабов, Костадинов, Венцислав Стефанов и още цяла сюрия мошеници и бандити не се ли отеглят, футболът ни няма да се оправи.
18
15
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Перукан е слаб ръководител и общо взето нищо нестава от него НО той наистина беше "изгонен" НЕЗАКОННО !!! Тиквените Бухалки бяха размятани и срещу него когато ГДБОП нахлу в централата на БФС !!! Така не трябва да се управлява една държава . Боби Михайлов трябва да бъде възстановен на постта си и след това за го загуби чрез честни избори по законен начин !!!
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега разбрахте ли, че футболистите не са виновни, а тези бандюхи!И не само националния отбор е в плачевно състояние заради тях, целият български футбол! Навсякъде рушвети, шуробаджанащина..
16
2
 
31
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
За състоянието в което е българския футбол, това БФС, перуката, сливенския, не с политнатиск а с бухалки трябва да бъдат бити ако още има някави фенове в БГ на този спорт футбола!
15
1
 
28
 
! Отговори
Жо преди 2 години
Под ръководството на Боби Михайлов българският футбол достигна дъното и продължава да копае надолу! Това е достатъчно за оставка на ръководството.Някои зевзеци даже предложиха, при мачове нанационалите да не се изпълнява химна, а песента "Хубава си моя горо". Там, в текста се пее "... и вселяваш в сърцата ни само скръб и жалост".
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Можехме да бъдем извадени от всички състезания",Е сега със сигурност ще бъдете извадени от всички състезания!Мазни вампири!
13
0
 
8
 
! Отговори
fact преди 2 години
ОПЛИТАЙ СЕ ОЩЕ!УЕФА прие ОСТАФКАТА като ВЪЗМЕЗДИЕ за расисткия скандал.ВЪРНИ ПЕРУКАТА НА БЕЛ КОН И ЧАКА РАЗПРАВА: КАТО СЪС СУПЕРЛИГИСТИТЕ!Спирай им парите на тез, от държавата, нека ни извадат и от турнирите. Да видим, дали още ше се имат за шефчета на БФС! Абе, феновете, тез защо не са пребити?
12
1
 
19
 
! Отговори
:-) преди 2 години
Алчен и некадърен типиченБГ ръководител ;-(
11
0
 
31
 
! Отговори
Хичо преди 2 години
Жалко,че гледаме противни физиономии точно на празниците.Това са морално изпаднали,безсрамници...Лечко,къде изгуби душата си бе брат?Народа толкова те обичаше?