Елтън Джон идва в България!!!!

Концертът е на 6 юни, на стадион "Локомотив"
3 дек 2009 10:52,
135
Елтън Джон идва в България!!!!
Снимка: GettyImages/Guliver Photos

София Мюзик Ентърпрайсис обявиха хедлайнера за IX-тото поредно издание на фестивала Arena Muzika.

И това е супер звездата на световната поп сцена Елтън Джон.

Дата е 6 юни 2010г., 20:00ч. София, стадион Локомотив

Билетите са на цени от 60 до 150 лева, а ограничено количество ВИП билети ще бъдат пуснати с цена 200 лева. Билетите ще са в продажба на 7 декември в мрежата на Тикетпро.
 

Още за Елтън Джон и концерта му у нас 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
0
 
! Отговори
абе недоволните... преди 14 години
Абе хора, за тез от вас, недоразбралите - не става дума за порно филм бе! Става дума за коцерт - това е една голяма сцена, дет' хора пеят и се надсвирват, а останалите се забавляват и пеят и те (ако знаят текстовете)... Специално на тоз концерт, човека дет' ще пее и свири е продал до сега 450 000 000 албума (таз' цифра знайте ли я колко е?) и още 200 000 000 сингли (туй е колкото хитовете на всичката българска музика на масовия ***, т.е. чалгата, умножено по няколко хиляди). *** :)
93
0
 
0
 
! Отговори
ПРАВО преди 14 години
Човека е признат от цял свят, има огромен талант, има множество признания в музиката, има рицарска титла и помага на много хора чрез благотворителност.И обратен да е, поне не парадира с това като наш Азис или като чалга ***, които всичките са бисексуални.Имайте малко уважение към творечството на човека!
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
rammstein къртят и като музика и като шоу.концертът им в берлин беше уникален
91
0
 
0
 
! Отговори
Миронов преди 14 години
Концертът е на стадион "Локомотив". Ще паркирам моя директно в гъзъ на Елтън Джон
90
0
 
0
 
! Отговори
с. преди 14 години
Тревата я изпотъпка публиката!Не Мадона!И в крайна сметка това са нормални рискове!Кака ти Цеца ако събере толкова народ дали няма да изпотъпчат тревата!Ама никога няма да стане това!Навремето като и беше концерта на "великата" Цеца на Националния стадион имаше 5000 човека!Пълен цирк!Така че айде стига с тия *** изказвания!
89
0
 
0
 
! Отговори
Мунчо преди 14 години
Сега защо се хващаш за една дума ? :))
88
0
 
0
 
! Отговори
P_boy преди 14 години
На музикален инвалид как да му обясниш, че става въпрос за неповторимо творчество... Какво ви интересува личния живот на човекът, след като той не идва да парадира тук, че е гей, а идва да пее. Има нещо сбъркано в него, но както съм забелязал - във всеки гений има по нещо сбъркано...
87
0
 
0
 
! Отговори
До Мунчо преди 14 години
Щом ни е "уважил" да дойде,значи има нужда да ни "уважава".А ние от своя страна също ще го "уважим" като му отидем на концерта.Лично аз не искам да бъда "уважен" и няма да отида.Имам достатъчно негови записи.Едва ли ще предложи нови хитови парчета.
86
0
 
0
 
! Отговори
Мунчо преди 14 години
И аз се надявам един ден да видим Rammstein в България, гледал съм ги във Франция, правят неверотно шоу :))
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
дали някой хубав ден няма да прочета новината,че u2,rolling stones и rammstein ще идват в българия-дано
84
0
 
0
 
! Отговори
Будист преди 14 години
"Енд кееееен ю фиил дъ лооов тунааааааайт..." - повтаряйте си като мантра това, чалгарски ***!
83
0
 
0
 
! Отговори
Хайдутин преди 14 години
А да бе тая Мадона нали изпотъпка стадиона, та наще се роввеха кат прасета на мача. И Само Ботев
82
0
 
0
 
! Отговори
с. преди 14 години
И честно казано не мога да го разбера това тесногръдие!?Какво като е ***!?Важното е каква музика прави!Лично аз не съм фен точно на тая музика,но човека прави много добра музика!И Фреди Меркюри беше обратен ама си остава велик!Е,ако питаш чагарите друго си е Цеца де!
81
0
 
0
 
! Отговори
До хомофобите преди 14 години
Не е тайна , че има гейски бум в тинеджърите. Така че вземете се позагледайте във вашие отрочета и ще видите как взаймно си го бутат изотзат.
80
0
 
0
 
! Отговори
До 75 преди 14 години
Много си ***, да знаеш!!!
79
0
 
0
 
! Отговори
s. преди 14 години
Коя я знае Цеца бе!?Селяните в БИАД и трактористите в Долно Чепръчане!Чалгата и кючеците са ти изпили мозъка!Сигурно и Мадона никой не я знае!Това лято да бяха опънали Глория да пее на националния стадион ако искаш!Айде бегай да гледаш телевизия Планета и да затъпяваш!
78
0
 
0
 
! Отговори
Мунчо преди 14 години
Хич не ме е*бе, че Елтън Джон бил ***, достатъчно е, че знам , че прави качествена музика, и с радост ще посетя концерта му в София. Това да не би автоматично да ме прави и мен такъв, щом харесвам музиката на един много качествен творец ? Вместо да се радвате, че творец от такава световна величина ще ви уважи със творчеството си, те ми седнали да се хапят като гладни *** . *** народ.
77
0
 
0
 
! Отговори
Продължение на 77 преди 14 години
На мен лично този факт ми е противен.И насладата от музиката му се сгорчава като се сетя за бъдещото му "дете".Отвратително е все пак.
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Няма спор.Елтън Джон е един от най-великите музиканти.И още веднъж няма спор.Той е с обратни наклонности,което си е лично негова работа.Лошото е,че Сър Елтън Джон и неговата съпруга упорито се опитват да осиновяват деца,т.е. да ги насочват към "правиллната лява резба",без да питат децата съгласни ли са.Последният им неуспешен опит беше в Украйна,където обаче им отказаха да осиновят сираче от дом.Интересно защо не търсят да си осиновят моммиченце,а все на момченца налитат.
75
0
 
0
 
! Отговори
Хайдутин преди 14 години
Ааа 72 да ме прощаваш, за Цеца знае цел свет, нея и в Русия я слушат и там е пяла жената а тоя мамймун от къде се пръкна не знам