10 см стигат, отсякоха хирурзите

Медици определиха задоволителния размер на мъжкото достойнство
Обновена: 22 окт 2011 13:51 | 22 окт 2011 13:51,
330
10 см стигат, отсякоха хирурзите
Снимка: Dnes.bg

С цел да се внесе яснота по въпроса за размера на мъжкия полов орган, френската национална академия по хирургия обяви, считания за нормален, размер на въпросния атрибут. Така според медиците средната му дължина в спокойно състояние е от 9-9,5 см, а в ерекция от 12,8 до 14,5 см. Обиколката в покой е от 8,5 до 9 см, а във възбудено състояние от 10-10,5 см.

Френските хирурзи приведоха мерките заради  зачестилите случаи на необосновани операции за уголемяване на мъжкото достойнство. По данни на академията за интервенцията в повечето случаи настояват самите мъже, чиито параметри напълно съответстват на анатомическата норма. Медици са изчислили, че 85% от обърналите се за хирургична помощ мъже нямат нужда от подобна операция.

Използваните в днешно време методи за корекция на размера на члена имат ограничена ефективност и носят голям риск от усложнения, категорични са френските специалисти. Прилагането им е допустимо само при вродени аномалии при развитието на половите органи или за корекция след преживяна травма или онкологично заболяване.

Когато мъж с нормални размери настоява за операция за уголемяване, лекарят трябва да откаже вежливо и да обясни необоснователността на искането, съветват от академията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
13
 
8
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
///Обиколката в покой е от 8,5 до 9 см, а във възбудено състояние от 10-10,5 см./// ТОВА СИГУРНО Е ПОРЕДНИЯТ БЪЗИК АБЕ ВИЕ ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ КАТО КУБ .......АМАН ОТ *** СТАТИИ.........АЗ ПЪК СИ СЕ КЕФЯ НА 19.5 ДЪЛЖИНА
214
11
 
18
 
! Отговори
saki преди 12 години
Абе гледах едно порно , където доста надарен *** чукаше различни бели жени. Е кво да ви кажа , всичките получиха оргазми. То си личи че големия ги стимулира по добре. А един 10 см. може да е достатъчен да запложда ,но не и да доставя удоволствие. А и постоянно ще излиза.
213
2
 
17
 
! Отговори
Селски бек преди 12 години
Члено та члено,е язе като сам ЧЛЕН на ТеКеЗеСето за къв ме имат бе ????
212
4
 
12
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 12 години
Не е важно колко е голям - важното е да е работар ,а не мързеливец .
211
5
 
24
 
! Отговори
ЖИЛАВИЯ ;-) преди 12 години
По колите и пищовите ще ги познаете.На тези дето им са малки и на тези дето им са недостатъчно твърди, психолозите отдавна са доказали,че компенсират като си купуват голяма кола или носят голям патлак,дискретно показващ се изпод сакото. Друга хипотеза за големината е да се наблюдава колко е голяма дланта на мъжа или носа му или ходилата му (номера на обувките).Аз ще викажа обаче само едно - НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ТИ Е ГОЛЯМ, А КАК СИ СЛУЖИШ С НЕГО.На калпавия водолаз водата му пречи !!! ;-))))
210
18
 
5
 
! Отговори
Йода преди 12 години
А замислихте ли се, че средностатистическия *** е точно по мярката на едно дупе? Т.е ние сме предвидени да заплождаме - жени, но да задоволяваме - мъже. А тия с много малките или големите са просто извън играта...само за разплод стават...
209
5
 
9
 
! Отговори
до малкия мук преди 12 години
Няма жена,която да не се впечатли от по-голям член! Много жени са ми го признавали след по-продължителна дружба(в началото се правят на свенливи и ги е срам да си признаят).Относно продължителността на секса и твърдостта,размера няма голямо значение,а начина на живот.Говоря от личен опит!Помислете как жена би ви успокоила за малкия ви член,като ви каже,че"големите са меки и не издържат"!В секса няма голяма разлика,но подсъзнанието върши голяма работа,като с големи гърди и без гърди при жените
208
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пoпитали жени какъв го предпочитат - къс и дебел, или дълъг и тънък ! Отговора бил - КОРАВ ! Айде стига ненужни коментари...
207
3
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Е - е - е -, мъжете, защо не попитате тази, която обичате какъв го харесва, а се отваряте да давате съвети.Защото никой не може да поправи това, което природата му е дала.Остава да си намерите половинката, която да е доволна.Ама не, тя не е достатъчно атрактивна, за да я покажете пред хората.Какво ще си помислят за такъв мъж.Мъжете са лицемерите, а обвиняват жените.Друго си е да се появиш с интересна жена пред хората.Ами тогава, ще плащаш.Това е услуга.Не е истината.
206
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
10 санта са малко,ама друго е с 20!
205
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
205-ти, а ти пита ли на женати любовниците ....
204
3
 
38
 
! Отговори
Mandingo преди 12 години
А спрете се че ще го извадя на масата.
203
8
 
12
 
! Отговори
Малкия Мук до 216 преди 12 години
Ами не знам дали 10 см. са достатъчни не съм жена.Но в това "Оказвало се според нея, че тези с голямите или са меки, или свършват за 1-2 минути." има логика.Какъв е смисъла да е голям като организма не може да го снабди с кръв и ще е мек.Сега още преди господата "надарените" с големите бахури да се подиграват ще им напиша че мога да издържа повече от тях и съм винаги готов.Не аз а вие трябва да имате комплекси (това не е до 216).
202
3
 
1
 
! Отговори
tatar преди 12 години
do tuk komentarite ca 218 kolko li ştaha dabıdat ako byaha pridrujeni sıs snimki az nebih posmyal
201
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-добрата дебелина е дебелината на портфейла. Ако имаш мноо кинти, на курвичката нема да й пука за тва колко ти е голема патчицата.
200
5
 
14
 
! Отговори
алилиии преди 12 години
най- добрата дебелина е дебелината на американ експрес картата!
199
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди няколко дни коментирах с една дама въпросната тема, изненадах се от отговора и.Тя каза, че е важно какво може да се направи с члена, а не големината му.Оказвало се според нея, че тези с голямите или са меки, или свършват за 1-2 минути.А тя е доста тясна.Малките пък макар и малки, държали повече време при нея, и я задоволявали напълно и достатъчно.Така че всичко е относително.Широка и дълбока жена може да и е нужен и 25 сантиметра, а на някоя плитка и тясна-и 10 да са много.
198
5
 
8
 
! Отговори
Ранърса преди 12 години
25/25см. уа баткаааа.
197
4
 
35
 
! Отговори
1 см. преди 12 години
Kaкви размери, сега важното е да имаш пари и да си пич, да се държиш добре, да си умен и богат и да обикаляте по цяла вечер по клубовете с мацката. Кой ти гледа х*я, 10-15 все ще се оправите, а ако тя иска повече винаги може да си намери някой друг.. Ама я пий 2 мастики вечер и кажи на новата си приятелка - аз ША лягам, че утре съм в 7 на строежа и ако ще 25 см. да ти тя ще се изнесе от вас по-бързо от самолет ;)
196
2
 
18
 
! Отговори
до 197 преди 12 години
Как така ти е 19/16 и си много доволен от него?Да разбирам ли, че ти е крив и сам си го навираш?