Няма починали от COVID-19, новите случаи - 12

Активните случаи са едва 1392
16 юли 2023 08:10, Александър Попов
28
Няма починали от COVID-19, новите случаи - 12
Снимка: БГНЕС

Броят на регистрираните нови случаи на COVID-19 за последното денонощие е 12. Направени са 300 теста, делът на положителните е 4%, показват данните в Единния информационен портал.

За последния ден не са регистрирани смъртни случаи.

Няма и излекувани болни. Активните случаи са 1392.

Общо хоспитализираните са 102, от тях 10 са в интензивно отделение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: коронавирусCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Професор" кунчев дава експерто мнение за водата по черноморието. Добре че не чул за астероида над Видинско, че ще трябва да се страхуваме от нови ужаси дошли от мъглявината Андромеда която всъщност е галактика , но той си няма понятие о тия работи. Най му отива да коментира цените на цацата във Созопол.
21
1
 
0
 
! Отговори
Няма ли как преди 9 месеца
Да вземаме ненужните ваксини дето срокът им изтича и наслука да ги инжектира е на зеленосертификатите ковидофренчета, ей-така, за по-сигурно, за да са надлежно защитени от коронабобестта?
20
5
 
1
 
! Отговори
Дон Кикот преди 9 месеца
Сега е време антиваксърите да се престрашат и да си боднат един бустер :)
19
2
 
2
 
! Отговори
Още повече мРНК преди 9 месеца
Центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ (CDC) и Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) откриха, че в сравнение с фоновия риск при общото население рискът от миокардит е 133 пъти по-голям при тези, които са приемали инжекциите с мРНК от Pfizer-BioNTech или Moderna.https://jamanetwork.COM/journals/jama/fullarticle/2788346 Изследователи от няколко водещи университета и болници в Америка са допринесли за проучването, което е публикувано в Journal of the American Medical Association (JAMA).
18
2
 
3
 
! Отговори
продължение преди 9 месеца
Концертът на Травис Скот е легендарен с едновременните внезапни сърдечни пристъпи и 10 смъртни случая.Това явление е подобно на случилото се на някои маратони, като например полумаратона в Бруклин на 21 май 2022 г., където 1 бегач почина, а 15 трябваше да бъдат хоспитализирани. При концертите имате място, на което се намират предимно ваксинирани с COVID-19 лица (в някои от горните случаи само на ваксинираните е било позволено да посетят концерта).
17
1
 
2
 
! Отговори
Зрители на концерти преди 9 месеца
Защо някои концерти вече се превръщат в "събития с масови жертви"?https://globalresearch.ca/mass-casualty-concerts-when-covid-19-vaccinated-crowds-die-suddenly/5825532Концертът на Ед Шийрън с два сърдечни пристъпа сред зрителите е достатъчно необичаен и 17 души трябваше да бъдат хоспитализирани, което е много странно. 37 инцидента, изискващи "спешна помощ".Най-яркият пример за това явление са 159-те смъртни случая по време на Хелоуин партито в Южна Корея през 2022 г., тъй като беше съобщено, че десетки хора са получили сърдечни пристъпи едновременно.
16
2
 
8
 
! Отговори
Ех... преди 9 месеца
А помните ли как само преди две години умнопрасавците скимтяха как някакви митични антиваксъри ги застрашавали, как боли новото нормално, как оттук насетне ще трябва всеки месец да си бием бустери за да сме свободни и щастливи, а който не ще щял да погине от страшния макаронавирус?
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Като гледам статистиката явно ковида е чакал русия да нахлуе в покрайна че да спре да мори. Сигурен съм съвсем случайно, не е като глобалистите да са сменили плочата просто...
14
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Краката ще целувате на доктор Путин -лечителят, който избави света от уханска сополивост.
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Е в Европа казаха, че спират да следят новите случаи. Каква статистика го гони ваксидиота по-долу?
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До кога ще продължава тази шизофренна сводка?
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
300 теста? За чий са направени тези 300 теста в събота ми кажете!
10
3
 
18
 
! Отговори
Айстига преди 9 месеца
Ве с тоя ковид , цел свет видя , що за театар е това . В Пловдив по пешеходните пътеки загиват повече хора от колкото от тази настинка , е вчера са убили един дядо докато е пресичал . Таз китайска кашлица , никой не го интересува
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не може да бъде, Гломб ще остане безработна, a на трудовата борса не се търсят измамници.
8
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Погрешно е твърдението, че Ковид-19 вече почти няма. Реалността е, че почти няма регистрирани нови случаи на Ковид-19, но си има много нерегистрирани нови случаи и Ковид-19 си го има.
7
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В целия свят намалява броя на новите случаи и на починалите, което е добре. Лошото е, че България е все на челните места в негативната класация по брой на починали и на нови случаи на човек от населението. В Европа за последните 7 дни сме пети по починали и осми по нови случаи на човек от населението, ако изключим малките държави с под половин милион население, сме четвърти по починали и пети по нови случаи.
6
2
 
3
 
! Отговори
До Фелдшер преди 9 месеца
Да но то ковид вече почти няма. Разбрали?
5
16
 
5
 
! Отговори
Фелдшер преди 9 месеца
Ковид не е шега работа. Само този, който не го е прекарал не знае всъщност какво е това чудо! Дано не ви сполети.
4
3
 
29
 
! Отговори
Докога бе? преди 9 месеца
ДОКОГА БЕ? Докога ще ни занимавате? НЯМА ПОСТАВЕНА НИТО ЕДНА ВАКСИНА ВЧЕРА. НИТО ЕДНА! Айде вървете на Урсула в зад ни ка!
3
3
 
10
 
! Отговори
Смех преди 9 месеца
В Белгия ковид го закриха като опция дори в болниците. няма ковид. интересно че февруари 2022 ковид беше в най високите си показатели в Белгия, а март 2022 изведнъж намаля и през Април изчезна завинаги.