Как да сте секси у дома?

Обърнете внимание на кожата си
16 окт 2023 22:45, Михаела Лазарова
11
Как да сте секси у дома?
Снимка: Istock

Ако сте от дамите, които работят от вкъщи, едва ли в ежедневието си намирате желание и смисъл да избирате тоалети или пък да слагате грим. Признайте си открито – има дни, в които носите пижамата си до обяд. Това вероятно не ви кара да се чувствате особено секси. Ако добавим и грижите за домакинството и децата, може би усещате, че сте изгубени. Как да си върнете женствеността и да бъдете секси у дома? Ето и няколко начина.

Лакирайте се

Красиво оформените нокти, които завършват с маникюр, могат да бъдат истинско украшение във визията на една жена. Разбира се, че не е нужно да харчите огромни суми в салон. Достатъчно е да оформите нокътя, да премахнете кожичките и да нанесете желания цвят лак. Повярвайте, нещо толкова малко може да ви накара да се почувствате по-добре и да стимулира самочувствието ви.

Нанесете лек грим

Според много достолепни дами, една от тайните на здравата връзка е мъжът ви никога да не ви вижда без грим. Макар и към днешна дата това да звучи нелепо, може би в този съвет има доза истина. Гримът е страхотен начин да подчертаете естествената си красота. Извийте миглите, нанесете малко спирала и покрийте несъвършенствата с коректор. По желание можете да добавите и малко руж или бронзираща пудра. Това е достатъчно!

Погрижете се за косата си

Не допускайте да се възползвате от това, че у дома никой не ви вижда. Това може само да е в ущърб на самочувствието и на самоуважението ви. Превърнете работата от вкъщи в свой плюс. Защо да не се погрижите за косата си, нанасяйки маска по време на обедната си почивка? Оптимизирайте режима си и вместо да посягате към телефона всеки път, когато имате свободна минута, нека времето бъде ваш съюзник, а не враг.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ноктикожакоса
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
С банан ,морков, краставица
8
1
 
4
 
! Отговори
Шампионска лига преди 6 месеца
Гримирайте се, лакирайте се и си оправете прическата преди да пуснете пералнята, да измиете чиниите и да нарежете салатата.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Избягвайте звучните и миризливи пpaдни.
6
0
 
4
 
! Отговори
Дама каро преди 6 месеца
До Мъж - Кажи ни какво върши работа, та да знаем :)))))
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
По бюстие, прашки и високи токчета. Но за целта е нужно да се поддържате в отлична физическа форма и настроението ви да е на макс :) Привлекателната жена излъчва самочувствие, ентусиазъм и щастие.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Просто си ходете без дрехи. Няма нужда от друго.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бъдете себе си!
2
0
 
4
 
! Отговори
Мъж преди 6 месеца
Нищо от изброеното не върши работа.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ходете в къщи по без гaщи.