Кортежът на Борисов тресна "Пасат"

Няма пострадали, оглеждат щетите по колите
Обновена: 15 фев 2011 14:37 | 15 фев 2011 11:56,
432

Снимка: БТА

Лек автомобил "Фолксваген Пасат" е бил ударен от кола от кортежа на премиера Бойко Борисов на връщане от Годеч към София малко след "Бучин проход".

Във фолксвагена са пътували трима мъже. Пострадали няма.

Нанесени са щети на колата, както и по автомобил от кортежа. В момента се изчаква пристигането на КАТ, съобщи БТА.

По думи на шофьора на фолксвагена Даниел Владиславов водещата кола от ескорта се е движила с висока скорост в неговото платно.

При удара фолксвагенът се е завъртял и е ударил леко следваща кола от кортежа. По думите на Владиславов този участък е известен с много катастрофи.

Още по темата

След инцидента ескортът на премиера е спрял и на място са огледани щетите.

Миналия месец кортежът на премиера претърпя отново пътен инцидент край Плевен.

Тогава 23-годишната студентка Яна Петрова разказа, че колите на НСО са изпреварвали неправилно, заради което автомобилът й е изхвърчал от пътя.

За щастие при инцидента нямаше пострадали.

След извършено разследване прокуратурата отказа да образува досъдебно производство, тъй като служителите на НСО нямали вина за инцидента.

В крайна сметка на студентката беше съставен акт, тъй като „не е осигурила достатъчно място на пътното платно за безпрепятствено преминаване на МПС със специален режим на движение“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
329
22
 
2
 
! Отговори
НСО преди 13 години
Момчета, спрете да се правите на всезнайковци, не виждате ли къде е Пасата на средата на пътя. Отломките бяха в платното на кортежа, вие какво очаквате да направи шофьора на оперативната кола , да спре и да даде път ли? Разбира се че ще го отстрани ,нещо повече длъжен е. А кой охраняват няма никакво значение това им е работата.
328
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
TAKVIZ OLIGOFRENI KAT V NSO NEMA.AMA EDNI MAIMUNI SE EDNO OHRANQVAT NEKOI PAPA. A TO EDIN PROST I NAGUL OBIRA4, POREDEN, NA BULGARIQ. KAKVO GO PAZQT LI? AMI 6TE VI KAJA. PAZI SE SAMIQT BOROSOV OT STRAH. UDARI SVOI PRIQTELI S KOITO IZKARVA6E PARI NAVREMETO. I ZA6TO GI PRASNA>ZA DA IM VZEME BIZNESA I TOI DA SI VZIMKA PARITE. MALKO LI SA NA CVETELINA A I NEGOVOITE. VSI4KO SUM O4QAKVAL AMA TOLKOVA PROSTI I KRADLIVI KAT CVETANOV I BORISOV SME NEMALI., SUD I ZA DVAMATA KATO BUDAT SVALENI. S KONFISK
327
7
 
19
 
! Отговори
Тиквеник преди 13 години
Защо при Тиквата зачестиха инцидентите с НСО?!Защото Тиквата съсипва всичко!
326
5
 
29
 
! Отговори
гах преди 13 години
Който не е срещал мутантите от НСО на пътя, той и не знае за какво става въпрос.Винаги с арогантно каране по средата на пътя,като че пазят президента на САЩ а не някой вчерашен *** ,станал набързо гражданин.За политик не говорим защото такива у нас няма.И пак виновен ще се окаже обикновенният гражданин.Абе тия в Африка излязоха по читави от нас като хора,а ние сме симазохисти,колкото повече ни мачкат толкова повече им ръкопляскаме.Костов иСинята коалиция са нашето бъдеще .
325
8
 
10
 
! Отговори
Лауда преди 13 години
Българинът е нагъл,***,а и много слаб шофьор! Който не ми вярва му предлагам да изчака до летният сезон и откриването на ежегодните състезания "Аз го вадя най-голям" 2011 по трасето София-морето.Както и последващите погребения...
324
5
 
3
 
! Отговори
abe преди 13 години
ako se sreshtnete s korteja na Paravanov shte stane zabavno. Shefut na NSO shte kaje che nikoi ot 2-ta korteja ne e vinoven shtoto izvunzemnite...
323
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
dano naj-posle se samoozaptqt predi da sa ubili nqkoj nevinen glasopodavatel ot prostiq materiala
322
5
 
11
 
! Отговори
aaa преди 13 години
Хайде стига сте приказвали глупости, "пилотната кола и кортежа" са се движили със съобразената за магистралата 'тяхна скорост', ... и от 1000 метра височина изневеделица им е връхлетял този лек автомобил "Фолксваген Пасат". Какво правиме????
321
5
 
23
 
! Отговори
Elena преди 13 години
Правилното заглавие е "Кортежът на Б.Б отново предизвика ПТП". То и за Доган няма конфликт на интереси с хонорарите, та това ли ще се възмущаваме...Знае се, че щом возят вожда - не могат да бъдат виновни (и да не го возят - също не са виновни) В Бг-то няма престъпност, всичко е държавна политика. Нали в България мафията си има държава. Защо се изненадвате на *** мутренски прояви?! (щото на нас и мутрите ни ***) Докато не изринем всички от парламента с автомати - няма да се оправим!
320
5
 
12
 
! Отговори
МИТКО преди 13 години
БЕЗКРАЙНО ДОСАДНА ТАЗИ ТЕМА,ПРЕВЪРНА СЕ ЕЖЕДНЕВИЕ,НЕ МИСЛИТЕ ЛИ?!? ОЧЕВИДНО КОМУНИЗМЪТ ИЗОБЩО НЕ СИ Е ОТИШЪЛ,А??....
319
4
 
8
 
! Отговори
pehata преди 13 години
Това БМВ Х5 кола на НСО ли е изобщо !?!?! :))) На мен ми прилича на най-обикновена малко по-скъпа цивилна кола... Голяма мътилка има около тва НСО :) И сега НСО пак няма да има вина ха ха ха ха хааа... да не дава господ да имам инцидент с тия състезатели!
318
4
 
20
 
! Отговори
Simon преди 13 години
А Бре Бойко, вземете си купете хеликоптер, поне хората да не претрете!!! Или то това ви е целта да покажете, че ви трябва...
317
2
 
48
 
! Отговори
бай брадър преди 13 години
Хайде стига с тези професионалисти от НСО. Имам книжка от '94 година и доста стаж за волана. По тези тесни пътища в България пилотната кола, движеща се по средата на пътя с висока скорост е най-сериозната предпоставка за ПТП, каквото и да си приказваме. Как пък един път вината не беше в тях. Имал съм близки срещи с кортежи, знам за какво става въпрос. Крайно време е да ги ограничат малко в скоростта, за да се намалят инцидентите.
316
3
 
5
 
! Отговори
ми преди 13 години
Обясненито за ски-багажник на кола от НСО е много просто - в екипа охраняващ скъпоценните управляващи явно е и Джеймс Бонд, а такъв на него му трябва.
315
2
 
3
 
! Отговори
Маринчо от Русе преди 13 години
Брейй,15-20 реда статийка-323 коментара,с моя-324.
314
2
 
20
 
! Отговори
Ужасон... преди 13 години
И сега някой ще се изкаже неподготвен с тезата,че чофьорът от НСО е виновен...!Доста нагло ще е .....Те шофьорите от НСО никога за нищо не са виновни...мамка им...
313
4
 
5
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
С ТОЯ МАЙ ОТВЛЯКОХА КИРО КИРОВ ОТ БАНКЯ.
312
8
 
12
 
! Отговори
Калоян Кирилов преди 13 години
Абе, защо се излагате? Какво ви е виновен пак Бойко бре...той просто се вози, той не управлява МПСто. Виновни са тия главорези от НСО, които се мислят за много яките шофьори.Редно е Бойко малко да ги стегне, не е един инцидент!
311
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да си кажем направо: ако някой е надул сирената и ти святка, трябва да си пълен *** за да не намалиш, отбиеш встрани и спреш. В този случай най-вероятно водачът на фолксвагена е бил изненадан и е нямал време да предприеме каквото и да е. Преди години ни се случи на пътя след моста на р. Ропотамо. Насреща летяха подобни коли, но святкаха и надуваха сирените. Разбира се, че отбихме и спряхме. Иначе - в реката!
310
4
 
31
 
! Отговори
ЧОПЪР преди 13 години
Джигитите от НСО,т.е.личната охрана на Борисов се самозабравиха.И за тях има ли ЗДП и ППЗДП.Първата кола е като таран. А всъщност едва ли има някой ,освен напълно луд да прави атентат с/у богоизбрания Борисов.Не дай боже да загине ,загива и цяла България.Кой ли ще не оплачи и погребе?

Спонсорирани публикации