Кортежът на Борисов тресна "Пасат"

Няма пострадали, оглеждат щетите по колите
Обновена: 15 фев 2011 14:37 | 15 фев 2011 11:56,
432

Снимка: БТА

Лек автомобил "Фолксваген Пасат" е бил ударен от кола от кортежа на премиера Бойко Борисов на връщане от Годеч към София малко след "Бучин проход".

Във фолксвагена са пътували трима мъже. Пострадали няма.

Нанесени са щети на колата, както и по автомобил от кортежа. В момента се изчаква пристигането на КАТ, съобщи БТА.

По думи на шофьора на фолксвагена Даниел Владиславов водещата кола от ескорта се е движила с висока скорост в неговото платно.

При удара фолксвагенът се е завъртял и е ударил леко следваща кола от кортежа. По думите на Владиславов този участък е известен с много катастрофи.

Още по темата

След инцидента ескортът на премиера е спрял и на място са огледани щетите.

Миналия месец кортежът на премиера претърпя отново пътен инцидент край Плевен.

Тогава 23-годишната студентка Яна Петрова разказа, че колите на НСО са изпреварвали неправилно, заради което автомобилът й е изхвърчал от пътя.

За щастие при инцидента нямаше пострадали.

След извършено разследване прокуратурата отказа да образува досъдебно производство, тъй като служителите на НСО нямали вина за инцидента.

В крайна сметка на студентката беше съставен акт, тъй като „не е осигурила достатъчно място на пътното платно за безпрепятствено преминаване на МПС със специален режим на движение“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
4
 
7
 
! Отговори
Гражданина_X преди 13 години
И аз съм против тези *** от НСО, но ако се загледаш ще видиш че това не е СКИ багажник а релса на която са монтирани лампите! Иначе бях безумно изумен преди няколко дни когато минавайки покрай Трайчовото министерство забелязах, че го возят с ML (сиреч джип) понеже нали често ходи на ски човека напоследък!
308
4
 
12
 
! Отговори
коко преди 13 години
За първа кола на кортежа на Бат Бойко трябва да се купи танк "Абрамс".Тогава няма да има кой да се оплаква.
307
4
 
6
 
! Отговори
lola bunny преди 13 години
Да, и колата от кортежа има ски-багажник!Някой може ли ми обясни кой политически ангажимент налага да се слага ски-багажник на кола на НСО?С презумпцията, че данъкоплатците купуват коли за МС, парламент и НСО аз просто отказвам да плащам хем за кола хем за ски-багажник!Или колата е "дарение" от някоя фирма на НСО? Има ли някой журналист все още с акъла си да проучи този въпрос?
306
14
 
12
 
! Отговори
Патрашкова ООД преди 13 години
Мачкай, Бойко, ***! Гази ги и по пътищата! Сал Боко, надеждата наша, да не е ранен ако е в главата, няма опасност. Хората на Алексей Петров не си поплюват мачкат и те, както Боко мъжкарят мачка *** или Цецо домоуправителят - с 10 партамента-организираната престъпност. Да живеей световната банка и хамериканският губернатор сиреч посраник!.Явор Дачков е забелязан край шосето!
305
5
 
29
 
! Отговори
кфн преди 13 години
ЗАЩО КОЛАТА ОТ НСО Е БЕЗ ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ?
304
4
 
26
 
! Отговори
До 310 преди 13 години
Каква им е работата?? За какво са обучени??? Да блъскат хората ли??? Аз ако съм на студентката ще ги съдя до дупка. В закона за движение по пътищата не е казано никъде, че колите от кортежа на министър председателя се водят "със специален режим на движение". Сложили няколко мигащи буркана отгоре на колата и вече край...пътя техен. Че като ще е така, по-добре да спират движението по пътя когато минава кортежа, поне инциденти да не стават.
303
20
 
2
 
! Отговори
СЛУЧКА ОТ МИНАЛОТО преди 13 години
Преди години когато Боико беше главен секретар съвсем случаино на магистрала Тракия се оказаха целия кортеж зад мен и ми мигат да се отдрупна но аз започнах да се базикам и не им позволявам да минат от кадето и да се опитат в продължение на няколко сек.След което две коли минаха пред мен и почти ме спряха за да се отдалечи корт.Така че тези двамата "симпатяги" с пасата да са виновни!Наи-малкото са без документи или с фалшиви книжки ,но това ще се прикрие за да не излезе че държавата е безконтрол
302
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе вие какво очаквате?Това е премиер на държавата независимо кои е ,разбирасе ще карат както е по норматив,нали и за това са обучени и тава им е работата ,а че някои от нас са пълни неграмотници на пътя е друга работа ,аз лично съм се нагледал на пълни неграмотници както в шофирането така и в знанието на знаците и другите нормативи по движението на пътя.
301
4
 
33
 
! Отговори
hhh преди 13 години
Слушах новините по Хоризонт в 13.00, Пасатът е виновен....колкото и онази студентка,дето отнесе глобата..Лично съм бил изтикван отт НСО и нечий привилигирован кортеж,знам как карат-в насрещтното...Бременната ми в 4-ти месец съпруга,пък за малко да бъде блъсната от дипломатически автомобил на лидер на АТАКА,и номера му знам даже...но в тази държава сме равни,ама някои са малко по-равни ,нали господа?В този ред на мисли-защо дипломатическите и лидерски автомобили не плащат винетни стикери?
300
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Напишете му акт , вземете му книжката на човека , нали НСО са недосегаеми!
299
15
 
5
 
! Отговори
Антон преди 13 години
А ти можеш ли да се замислиш малко върху картинката ? Виж как са ударени колите. Не автомобила на НСО е ударил пасата, а обратното. Освен това БМВ-то влиза в завоя от вън навътре, а пасата излиза от завоя от вътре навън, т.е. е много по-вероятно пасата да е бил в насрещното, а не колата на НСО. Не ме разбирай грешно, НСО са нагли, но това са хора, които ги обучават да карат във всякакви условия - доста по-екстремни от опустял път насред планината.
298
4
 
33
 
! Отговори
77777 преди 13 години
Я някой да сметне колко време му остава на нормален шофьор за реакция, ако джигитите на НСО се движат срещу него с да кажем 220 км/час, а човека кара с 85 км/час! Подсказвам - разстоянието се скъсява с 85 метра в секунда.Единсвеният изход е, след всеки такъв инцидент, джигита от НСО да постои някоя и друга годинка зад решетките и да плати яко обезщетение на потършевшите.
297
19
 
10
 
! Отговори
шофьор преди 13 години
Шофьорите от НСО са длъжни да пазят лицетето, което в кортежа и участниците в движението по пътищата, ама има и една подробност в БГ като видят автомобил със специален режим на движение трябва да видят кой е в автомобила, а не да спазва ЗДП, затова стават тези злополуки. Това е селското във водачите на ППС.
296
6
 
10
 
! Отговори
истенски бългърин преди 13 години
айде да ходиме да се плюеме в новата статия по вапроса с кортежа
295
8
 
27
 
! Отговори
77777 преди 13 години
Всички знаем как карат джигитите от НСО, както и всички знаем, че после винаги нормалните хора излизат виновни. Очевидно е, че дигитите от НСО не са спазили закона за движение по пътищата, но сега ще изкарат шофьора на Пасата виновен.
294
15
 
11
 
! Отговори
бг преди 13 години
А бе пичове, колко от вас са били в казармата и са виждали или стреляли с РПГ-7, а? Знаете ли кво става, когато ракетата улучи танк където трябва. а? А знаете ли кво ще остане даже и от брониран джип BMW Х5, даже и да е брониран? Едно мазно петно... Така че не давайте акъл на момчетата как да карат, а си спазвайте правилника.
293
2
 
1
 
! Отговори
Кукловод преди 13 години
ДО 296Очевидно нямаш никакви агументи и само плюеш за норматив.
292
2
 
8
 
! Отговори
Чихуахуа преди 13 години
Щом се чувстваш мачакан и малтретиран, излез и се разправяй с тези, които те тормозят. Така скрит зад монитора нищо няма да постигнеш и утре ще се чувстваш още по- "смачкан". Или те е шубе да се разправиш с тези, които те "мачкат" или само си въобразяваш, че те "мачкат".
291
7
 
17
 
! Отговори
ВИКИНГ преди 13 години
Предлагам във всеки кортеж на Бойко да пътува за по голяма сигурност линейка от Правителственна болница и противопожарен автомобил.Така ще опазим населението на България.Да променим чл. 92 от закона за движиние по пътищата
290
6
 
21
 
! Отговори
марко тотев преди 13 години
Предлагам във всеки кортеж на Бойко да пътува за по голяма сигурност линейка от Правителственна болница и противопожарен автомобил.Така ще опазим населението на България.Да променим чл. 92 от закона за движиние по пътищата

Спонсорирани публикации