Мъж уби детето си и се самоуби в Антоново

Стрелецът посегнал и на жена си заради дългове
Обновена: 12 сеп 2011 15:25 | 12 сеп 2011 11:11,
174
Мъж уби детето си и се самоуби в Антоново
Снимка: архив, Булфото

46-годишен мъж уби дъщеря си, простреля жена си и след това се самоуби.

Кървавата трагедия се разиграла тази сутрин около 5.30 часа в град Антоново, съобщиха от полицията.

Ранената 36-годишна жена е настанена в ортопедичното отделение на търговищката болница без опасност за живота. Тя е простреляна в лявата мишница.

Камен Славов стрелял със служебния си пистолет "Макаров". Той се е самоубил с изстрел в главата. 

Мъжът работел като охранител в клон на Централната кооперативна банка в Антоново.

Първоначалната версия, по която се работи, е, че той е посегнал на семейството си заради свръхзадлъжнялост към кредитни институции, уточниха от полицията.

13-годишното момиче било болно от диабет, каза кметът на града Танер Али. По думите му Камен Славов се грижел и за болния си брат, който е инвалид.

Натрупалите се здравословни проблеми и безпаричието са сред възможните причини, за да предприеме мъжът крайната стъпка, допълни кметът, цитиран от БТА. Версиите се изясняват.

 

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още по темата: стрелбаАнтоново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
7
 
2
 
! Отговори
Чоека преди 12 години
1100 са самоубииците за година в България по около 3 на ден, ако мислите да ми ги пишете тука поименно всичките сте *** смотаната медия. Това е за пълнеж на страницата нали. През макарона ми е кой се бил гръмнал днес в днес.бг
142
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mdaaaa, vse po-zle shte stava v tazi bezzakonna darjava s prost narod..
141
1
 
42
 
! Отговори
Никола Вапцаров преди 12 години
Децата ни *** в отровната смрад, без слънце, в задушни коптори. Светът е затвор. Мъже и жени, народ, ни крачка назад! Ще строим завод за живота! Децата ни *** в задушната смрад със жадни за слънце очи. А ние? - Бездушно превиваме врат и мълчиме, позорно мълчим. Прокарахме мрежи и в тях укротена тече, да, нашата кръв преминава в проводните мрежи и движи живота а той ни помита, влече и ние го гледаме с ***, наивна небрежност.
140
0
 
5
 
! Отговори
Do 147 преди 12 години
Според мен си неграмотен хамстер! Скрий се някъде и обмисляй точно за коя *** кандидат-президентска двойка да си харижеш гласа! И всичко е политика, драги. И малко акъл, а и правопис. Не блестиш с нито едно, така че не ме поучавай!
139
10
 
4
 
! Отговори
ikavalov преди 12 години
Каква мизерия те гони??Ти всичко с политика свързвашДотегнало му от задълженията да се грижи за близките си, няма възможност за доходии бяга от действителносттаСпоред някой естрахливец
138
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето това направи и прави мизерията и гнусната "политическа" гмеж от всеки цвят и порода в тази вампирясала държава!!! Смърт на гадовете от всички цветове!!!
137
2
 
60
 
! Отговори
до 143 преди 12 години
***, ти пък откъде си сигурен, че човека е теглил кредит за плазмичка или джиесемче? Не всеки в тази държава може да си позволи да си купи такива екстри! Някои хора използват кредитите да си платят тока и да нахранят децата си!!!! А този човек се е грижил и за болно от диабет дете и брат-инвалид - познай за какво са отишли кредитите!!! Защото тази държава 5 пари не дава за болните! Не че го оправдавам, но едва ли е виждал някакъв изход, за да е направил тази стъпка!
136
16
 
8
 
! Отговори
тъп народ преди 12 години
Ами теглети си кредити за скъпи гсм-чета и плазмички и после им бъдете слуги цял живот на тия банки....Мислете малко преди да сте взели лесните парички,защото те идват лесно,ама като дойде новата лихва и няма да ви е толкова лесно...И защо си убивате децата бе хора,затова ли сте се борили толкова години за тях...
135
10
 
7
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
до 141....бойко ли те докара до просешка тояга...или си бил такъв и при предишните..за които си гласувал 20 години....питал ли си се какво имат като имоти и пари депутатите които са от 20 години в народното събрание..не си нали..
134
7
 
43
 
! Отговори
ТОВА Е !!! преди 12 години
Това е резултат на неадекватната и човеконенавистна политика на Борисов и сие !Българският народ е докаран до безпътица !Виновни са тези, които са на власт !Най-високите цени - най-ниските заплати и пенсии !За да изкараш някак си трябва да крадеш !Ценностите са бате Бойко с двата джипа, хеликоптер и смаолет, Цецо с апартаментите, разни *** от ляво и от дясно с окрадените нацинално богатства ! Олигарси с власт и НЕСЪСТРДАНИЕ към ближния,строящи параклиси за продажни митрполити без вяра !
133
5
 
9
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
до 137...да не сте спали 20..години като ви крадоха да сте гласували против доган ..българия щеше да се управи...но .кой ви е виновен...правите 50 партии после доган ви е виновен....а сега обвинявате БОЙКО...ТОЙ ЛИ ВИ КАРА ДА ТЕГЛИТЕ КРЕДИТИ...но българина от завист...гледа съседа какво има и той иска но ...идва време за плащане...безплатен обяд няма
132
8
 
23
 
! Отговори
ужас преди 12 години
Така е.Все пак да не забравяме,че ГЕРБ управляват.От как тез некъдърници дойдоха такива новини са ежедневие.
131
5
 
3
 
! Отговори
до ахмет преди 12 години
е за какво ти са кредити-500 години сте ни обирали,и имате жълтици с гърнетата хаха,ама не ги показвате щото *** верно станаха много нагли....а сега сериозно-човека е издържал няколко души и болни при това- да не е трябвало да стреля по детето-ама инак милото щеше да умре бавно а сега..може да не се е мъчило-не знам дали съм прав,всевишния ще реши..и да ми прости...а за това че не си вземал кредити за щуротии-и не си пълнил гушите на легалните бандити-имаме НАЙ-ВИСОКИТЕ лихви-ЕВАЛЛА
130
1
 
2
 
! Отговори
do 134 преди 12 години
ti ne shva6ta6 li 4e v celia sviat se vdignal benzina.i vupreki tova v zapadna evropa e po skup ot bulgaria.kakvo da naprai boiko borisov da vari neft u tiah ili?sega zaharta se vdiga s 20%-v celia sviat.pravi si izvodi kakvo 6te se vdigne i u nas
129
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България e в рецесия, ценови шок, иконимическа стагнация и финансов колапс. И това е откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин А-95 юни 2009-та 1.82 лв. сега 2.50 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите увеличение с 40 процента, Услугите увеличение между 50 и 60 процента. Ток нагоре,газ 30% нагоре,горива драстично нагоре.
128
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО СИ КЪМ БЮДЖЕТНИТЕ И ЧАСТНИТЕ, БОРИСОВ СЪСИПА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА И БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ КАТО НАНЕСЕ ЩЕТИ ЗА МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ НА ИКОНОМИКАТА И ВКАРА ДЪРЖАВАТА В КРИЗА.ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСНИ МЕРКИ КАТО ЗАМРАЗЕНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, ИНФЛАЦИЯ, ВИСОКИ ЦЕНИ, БЕЗРАБОТИЦА И ДР. БЯХА СЛЕДСТВИЕ ОТ НЕРАЗПЛАЩАНЕТО МУ.ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО, БОРИСОВ ВОДИ И ПЪЛНА АНТИСОЦИАЛНА ПОЛИТИКА КАТО ЗА МАГИСТРАЛИ МИЛИАРД ЩЕ СЕ НАМЕРИ НО ЗА РАБОТЕЩИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ ПАРИ ВСЕ НЯМА И НЯМА.САМО НАП Е СЪБРАЛ С 1 МИЛИАРД ПО-МАЛКО ПРИХОДИ ЗА 2010-ТА СПРЯМО 2009-ТА.ПРЕЗ 2010-ТА ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВАШЕ ДА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА И ДА НАМАЛИ ЧИСЛАТА ЗА ДА ЗАБЛУДИ НАРОДА, ЧЕ НАП СИ Е СЪБРАЛ ПАРИТЕ НА 100%-ТА.ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ ОТ 7.7 НА 4.6 МИЛИАРДА - 3 МЛРД НАДОЛУ ОТ КАКТО БОРИСОВ УПРАВЛЯВА.ГЛЕДАЙТЕ ЦИФРИТЕ И ВЯРВАЙТЕ НА ОЧИТЕ А НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВИ ВИ ГИ ПЛЯМПОТЯТ.ПОНИЖЕН ЖИЗНЕН СТАНДАРТ С 40-50% ВСИЧКО СЕ ПОВИШИ, СЪСИПАНА ИКОНОМИКА ТОВА СА НЕЩАТА КОИТО БОРИСОВ ЩЕ ОСТАВИ СЛЕД СЕБЕ СИ ЗАДНО С ИЗХАРЧЕНИЯ РЕЗЕРВ И НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ НИ НАБУТА И С БЕЛЕНЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩОТО АКО ГО НАПРАВИ СЕГА НАПЪЛНО ЩЕ СЕ ДОСРИНЕ.
127
1
 
17
 
! Отговори
Димитрова преди 12 години
Жалко за детето! Душичката все се е мъчила с диабета, а сега и това...Жалко за бащата... Боже, майката?!
126
0
 
22
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
ПОМОщИТЕ ГИ ЛАПАТ *** И ЗА БЕДНИТЕ ХОРИЦА НИщО НЕ ОСТАНА! ПРЕКАЛЕНО МНОГО СА,А РАБОТЕщИТЕ БЪЛГАРИ СМЕ МАЛЦИНСТВО.
125
2
 
3
 
! Отговори
до 125-ти преди 12 години
Държавата слабо я интерисува дали ще имаш дете или не,това,че нямаш не значи ,че не трябва да имаш,просто трябва да оставиш поколение след себе си,част от теб да живее :) А,че държавата ни е скапана да това е така и винаги ще бъде такава,ако ще и господ да слезе да ни управялява,защото народа си мълчи и позволява да го тъпчат.
124
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
za kakvo e jivial?tupak absoliuten

Спонсорирани публикации