Мъж уби детето си и се самоуби в Антоново

Стрелецът посегнал и на жена си заради дългове
Обновена: 12 сеп 2011 15:25 | 12 сеп 2011 11:11,
174
Мъж уби детето си и се самоуби в Антоново
Снимка: архив, Булфото

46-годишен мъж уби дъщеря си, простреля жена си и след това се самоуби.

Кървавата трагедия се разиграла тази сутрин около 5.30 часа в град Антоново, съобщиха от полицията.

Ранената 36-годишна жена е настанена в ортопедичното отделение на търговищката болница без опасност за живота. Тя е простреляна в лявата мишница.

Камен Славов стрелял със служебния си пистолет "Макаров". Той се е самоубил с изстрел в главата. 

Мъжът работел като охранител в клон на Централната кооперативна банка в Антоново.

Първоначалната версия, по която се работи, е, че той е посегнал на семейството си заради свръхзадлъжнялост към кредитни институции, уточниха от полицията.

13-годишното момиче било болно от диабет, каза кметът на града Танер Али. По думите му Камен Славов се грижел и за болния си брат, който е инвалид.

Натрупалите се здравословни проблеми и безпаричието са сред възможните причини, за да предприеме мъжът крайната стъпка, допълни кметът, цитиран от БТА. Версиите се изясняват.

 

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още по темата: стрелбаАнтоново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
4
 
! Отговори
до 124 преди 12 години
Ти си бил голям математик! Я пак сметни и този път внимателностатистиката която си дал.Не излиза ли че в България се самоубиват средно колкото и в света?)))))
122
10
 
9
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
ОщЕ 2 ДНИ ДО ТЕРМИНАЛА И СБОГОМ БГ!!!!!!!!!!!!!!!!!
121
2
 
10
 
! Отговори
Ico преди 12 години
Така е аз съм на 34 и още не съм направил дете а така като гледам няма и да направя, тази държава не заслужава. ДА прав си за това , че ако не може човек да си направи добре сметката по добре да не прави деца а не те да му берат последствията после ... другия вариант да станеме една *** държава и да си раждаме като тях по 14 деца и да ни дреме
120
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
направете една проста сметка:щомв света всяка година се самоубиват около 1 милион души, (при население бройте 7 милиарда)а в България на година по над 1000 души (бройте я 7 милиона насление)излиза, че средно в Бия 10пъти повече се самоубиват от средното в света!!!!(и то закръглено в наша полза)
119
8
 
1
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
лузъри, стига ревахте, като ви е тежък живота, ето виждате как се прави
118
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И после някои умници тук ще ме поучават, ще ме нападат как на 30 години не съм искал дете да имам още. Как да имам бе, *** скапани? За да мизерства ли после ?
117
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя щом ги е застрелял в 5.30 сутринта работата е ясна- прибрал се е пиян у тях като е пукал цяла вечер някъде/ а може и у тях да е пукал за да има кураж и след това другото е ясно.Няма начин да стане от леглото и да се сети че трябва да убие семейството си и самоубие себе си в 5.30 сутринта.
116
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хайде сега комунистите-талибави, дето оправиха световната политика, сега да си оправят своята кочинка
115
0
 
6
 
! Отговори
Житан преди 12 години
.....от позицията на 160лв.осигуровки като процент от заплатата дето получаваш може с лекота да поучаваш...но хал хабер си нямаш от позицията на тези дето и 18лв.не могат да си платят
114
1
 
21
 
! Отговори
от възмотен преди 12 години
Ние българите станах ме по зле от *** на тях им дават помощи а на нас не, някой изпитал лие това което се случелото се да имаш болно дете куп дълговеи след това да пише глупости Знаете ли ,че в провинцията повиче от 350 или 400лв не вземат и то на 3 смени и на някой са намалени заплатите заради кризата. Много лесно се говори от страни на проблемите на хората.Никога няма да се управим България докато се уплюваме един друг.....
113
2
 
10
 
! Отговори
Житан преди 12 години
Ако оцелее женицата ,просто не ми се мисли колко години ще я осъдят банките за взетите пари!
112
1
 
3
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
до 113...за какво се е гръмнал нико не знае ние само можем да гадаем...
111
1
 
16
 
! Отговори
77 преди 12 години
*** си ти. Държавата и населението имат сключен договор (така да го наречем), населението работи и се възпроизвежда, заплаща редовно данъци и осигуровки и срещу това получава - работа, уважение, образование, здравеопазване, ***. обслужване, сигурност, културни и др. услуги и т.н. Щом аз този месец съм платила 160 лв. здравни осиг. очаквам като отида на лекар да бъда обслужена качествено, бързо и любезно и т.н. Какво точно ти не можеш да разбереш? ...
110
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
111 - Тоя пък!? *** гербер, че и го демонстрира! Я виж, че човека издържа и болно дете и брат инвалид бе ***! детето без лекарства ли да го остави, след като държавата ги спира! Колко репортажа вече дадоха, че и диабетиците нямат лекарства! Да ва е.. в *** гербери!
109
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лошо! Много лошо! В държавата управлявана от мутрите това е резултата!
108
17
 
7
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
до 101....аз не съм телглил кредит никога макар да съм имал нужда от пари.лишавал сам се от много неща но такъв е живота.не гледам в двора на комжията какво има .
107
7
 
14
 
! Отговори
1 преди 12 години
Тиквата,диктатора на 21 век...
106
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
При ГЕРБ е така! Държавата избяга изцяло от задълженията си към болните хора! Дори лекарствата на онкоболните спряха мръсниците в униформа! Каквото искахме, това получихме!
105
18
 
1
 
! Отговори
Николай БОЯДЖИЕВ преди 12 години
Е ,защо им е стрелял? Да не вдига шум да го разберат хората можеше с преклада да им разбие главите.
104
3
 
15
 
! Отговори
яро преди 12 години
жалко,отново рано отишли си хора...явно много му е дошло на човека,да издържа всичките, и в един момент е откачил ...което естествено не го оправдава,така не се решават нещата...за съжаление сега най-вероятно е в ада,където е мястото на самоубийците според Библията...

Спонсорирани публикации