Найден Найденов: Няма да се моля на никого

"Нелогично е да се правят промени", категоричен е националният селекционер
Обновена: 27 авг 2012 15:11 | 27 авг 2012 12:45,
42
Найден Найденов: Няма да се моля на никого
Найденов може да напусне поста на национален селекционер. Снимка: Булфото

Националният селекционер по волейбол Найден Найденов заяви, че не е съгласен с промените, които се готвят от федерацията. В близките дни се очаква за нов селекционер да бъде назначен Камило Плачи.

"Никой не ми се е обаждал. Договорът ми изтича в края на месеца. Според мен е нелогично да се правят промени, но явно това не зависи от мен", коментира бившият национал пред вестник "Стандарт".

"Всичко правих аз - колектив, отбор, смени. Взех отбора в труден момент, изведох го до четвърто място на олимпиадата, какво по-голямо удовлетворение. Няма да се моля на никого", добави още Найден.

Плачи се е договорил за 4-годишен договор, който трябва да подпише до вторник. Въпреки че у нас би получил в пъти по-малко от предлаганите му заплати в чужбина, той е дал принципното си съгласие да остане.

Едно от условията на италианеца е екипът му да се запази същият, но този път с помощник Найден Найденов, асистент Георги Петров и изискване за още един статистик, който да върши изпълняваната досега от Плачи аналитична работа.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
2
 
! Отговори
Мили Божев преди 11 години
" Според мен е нелогично да се правят промени ".А според мен си е най - логично и належащо. Всички видяхме " компетентността " и " лидерските качества " по време на олимпиадата : г - н Плачи обяснява, г - н Найденов раздава вода !
34
1
 
1
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
Кажете на този ***,че не е никакъв треньор !!!
33
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малко извън темата, но очаквах да си оформи веждите поне малко за Олимпиадата.
32
1
 
1
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
38 виж сега хората дали имат спортна култура или нямат не е от значение от значение, че от техния джоб дадохме 50-60 милиона за някакви пикливи 1-2 бронзови медала. Найденов направи страхотни мачове, но нашите момчета тотално се лигавеха в най-важните моменти и пак накрая не направиха нищо. Няма какво да си викаме много добри победи направихме важен е крайния резултат, след време всеки ще помни медалистите, а не как сме направили добри 1-2 мача.
31
3
 
2
 
! Отговори
koko3koko преди 11 години
Гледам тук пак са се изказали специалистите! И Найден Найденов анализираха та и Димитър Пенев взеха да обсъждат, че имал един успех!!! Жалка работа, това обикновено са хора, които всякаква спортна култура им е чужда, надали са се събличали и по физическо за някакъв професионално упражняван спорт пък изобщо не са и сънували. Но пишат ли пишат. Анализират и се изказват със самочувствие което винаги ме е зашеметявало. Това не е като да бодете кебапчетат пред телевизора. Така, че по-леко.
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тия ептем изпращяха.айде стига интриги.
29
1
 
5
 
! Отговори
алекс преди 11 години
Скрий се бе смешка,Плачи водеше отбора изцяло !
28
2
 
1
 
! Отговори
Казийски преди 11 години
Охаа , написах пирвият коментар
27
4
 
5
 
! Отговори
аз преди 11 години
нещастници. не се пипа нещо което работи.
26
2
 
6
 
! Отговори
Anonimen преди 11 години
Pravi te za italianeca,no triava da ot4etete zaslujenoto na Naidenov.Za ialianeca vsi4ko e viarno,no ima edno "no",ma4ovete vodeshe Naidenov i biahme svideteli kak izmakna pobedi v trudni ma4ove,kato ne na posledno miasto sa vajni takti4eskite smeni,koito opredeliashe Naidenov.Taka 4e,ne barzaite da hvarliate Naidenov na bokluka,koeto e prisashto za BG zapaliankoto.
25
3
 
33
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Абсолютно съгласен !!! С едно допълнение,Лазаров,Ганев ВЕДНАГА ВЪН !!!!
24
2
 
2
 
! Отговори
... преди 11 години
Най - накрая едно хубаво нещо да чуя! Браво
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Камило Плачи и без това демонстрираше по-голям авторитет. Логично е той да е главен треньор
22
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хаха, Найденов верно на почивките викаше само "айде, айде" и пляскаше с ръце, след като Камило Плачи вършеше цялата работа. И аз съжалявам за Радо Стойчев, но явно в Бг не сме дорасли за кадърни хора. Но на Камило Плачи му вярвам.
21
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Найден Найденов къде се слага и той. Успехите на тоя отбор са въпреки него и ако мога да му призная нещо това беше, че не се правеше на разбирач пред Камило Плачи, който беше реалният треньор на отбора. Найденов беше сложен, понеже в тея мътни моменти за отбора никой не искаше да се нахендря, а той е глупав и послушен, затова го направиха треньор. Ако сте гледали прекъсванията, цялата работа се вършеше от Камило Плачи, който е истински професионалист.
20
6
 
23
 
! Отговори
Марти преди 11 години
do 21Напълно си прав.Заслугата за добрата игра на тоя отбор на олимпиадата е на Камило Плачи и на Радостин Стойчев.Заслугата на Плачи е че научи отбора да играе и разработваше правилната тактика.а заслугата на Стойчев е че...се махна.Всещност не съм много прав,заслуга има и Найден,че не си отваряше много много устата по време на мачовете,но пък заедно с Гошо Петров водеха тренировките .
19
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахаха, бил водил отбора на олимпиадата...Той не си отвори миризливата уста нито веднъж, Плачи вършеше цялата работа и беше единствения, който инструктираше играчите. Тоя недодялан пън просто седеше отстрани и се усмихваше тъпо, само като се връщаха в игра им викаше "айде момчета". *** селянина. И прилича на Цветан Цветанов.
18
4
 
31
 
! Отговори
крис преди 11 години
Пази боже слепо да прогледа! Найден нямя ли срам? Та нали всичко в този отбор на олимпиадата се свърши от Плачи. Някой да видя Найден да взема някакво решение? *** , възгордял се от чужд успех. Да вземе да се освести, защото хората няма да му простят изцепките.
17
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Димитър Пенев номер 2
16
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наката сега се сети да говори.Защо мълча на Олимпиадата като пън,беше много нелепо?! Хората сигурно са мислели,че е някой масажист.Като асистент пак ще взима добри пари,да не се коси.

Спонсорирани публикации