Лелята на зверски убитата Женя не признава вина

Петър бил на марихуана и пико, докато намушквал с нож момичето
Обновена: 1 окт 2012 15:23 | 1 окт 2012 09:41,
171
Лелята на зверски убитата Женя не признава вина
Смятаната за поръчител на убийството Светла Тодорова. Снимка: Булфото

Лелята на зверски убитата Женя Тодорова от Варна отрича тя да е направила „мократа поръчка”. Светла Тодорова не се признава за виновна, заяви пред bTV окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

Светла бе задържана, след като 21-годишната й племенница Женя бе намерена зверски убита миналата седмица във фамилната къща на ул. „Лоза“ 6А.
 
Според прокуратурата лелята е поръчала убийството, а физическият извършител е приятелят на 15-годишната й дъщеря - Петър Ангелов.

Омразата на Светла била породена от факта, че Женя била единствен наследник на двуетажната къща, в която живеела фамилията.

Светла отрича всякаква вина. Тя твърди, че е дала пари на кандидат-зет си назаем, а не за да убие Женя.

По време на разследването стана ясно, че лелята обещала 2000 лева на Петър, за да убие момичето. Броила му 500 лева "капаро", а останалите щяла да даде, след като свърши „услугата“. 

Петър пък твърди, че след като започнал да мушка Женя, не си спомнял нищо, разказа прокурор Чавдаров. Според обвинителя обаче 21-годишното момче лъже и е заело защитна позиция.

”Самата подготовка на престъплението, а и действията му след това говорят, че е съзнавал какво прави”, коментира обвинителят, като добави, че Петър е направил опит да прикрие всички следи. Той се е опитал да се измие. Изгорил е дрехите си и дръжката на ножа, с който е нападнал Женя.

През юли тази година младежът е бил осъден за наркоразпространение. Твърди, че взема наркотици, а при убийството е бил на пико и марихуана. Назначени са обаче нужните експертизи. Според обвинителя, ако се докаже, че е взимал наркотици, това ще е утежняващо вината обстоятелство.

Още по темата
  Владимир Чавдаров коментира, че отношенията във фамилията били много обтегнати.

В събота Варненският окръжен съд определи най-тежката мярка "задържане под стража" за Петър Ангелов (21 г.) и Светла Тодорова (38 г.).

Светла Тодорова, която според прокуратурата е била поръчител на убийството, има три деца, които са на 3, 5 и 15 години. Те са настанени в социални домове.

Според обвинението тя е опасна дори за децата си, тъй като според показанията по делото 15-годишната Даниела е била в течение с намеренията на майка си да поръча убийството на племенницата си.

Прокурорът Владимир Чавдаров днес уточни, че с Даниела работят психолози и все още не може да се каже дали тя е знаела за намеренията на Петър да убие Женя по поръчител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малейййй, тя тази леля и господ я утепал. На 38 г. да има такъв бабешки вид. Гнусна, долна жена която не трябва да излиза никога от затвора.
79
4
 
5
 
! Отговори
до 85 преди 11 години
78
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 85 а сега какво има достойни наркоманчена , товали харесваш и бедноста ,
77
1
 
8
 
! Отговори
Майстор преди 11 години
Петър е бил на марикуана и ***.А полицията и съдът който трябва да премахва дрогата за да не се случват убийства са на чисто гомно!
76
12
 
6
 
! Отговори
кибик преди 11 години
Ало,"наблюдателя"-73. Щом ти харесва Тато, трябва да ти харесва и Бойко! И тези глупости дето си ги писал изобщо нямат нищо общо с демокрацията! България още не е имала, а като гледам и скоро няма да види какво е истинска демокрация!
75
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горките родители! Каквито и присъди да им дадат на тези изверги, няма да върнат детето им.А тази мераклийка за наследство заслужава родителите да си осиновят друго детенце и пак да не получи нищо.
74
18
 
9
 
! Отговори
AK 47 преди 11 години
Пак марихуаната обвиниха, ейййй.... стига сте настройвали мнението на хората против тревата.... ще се пуши яко... проблемите идват от липса на пари, а не от това, че някой е изпушил една ганджа...
73
0
 
6
 
! Отговори
do N38 преди 11 години
72
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И сега, по закон тази подбудителка на убийството въпреки всичко ще стане наследник на къщата, така ли?!
71
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а бе лелята че е зла и луда безспорно, обаче все пак какви са тия баба и дядо, които ще препишат целия имот на едното си внуче, а другите 3 ще оставят на улицата ? все пак е много по лесно да се грижиш за едно дете, отколкото за цели 3 . и какъв кандидат зет бе, като дъщеря й е малолетна ? я чу лепнете сега едно дело и за педофилия.
70
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази женица е отнела млад човешки живот,подтикнала друг към убийство и разсипала живота на трите си малки деца,които вече са настанени в дом. Какво чудовище!
69
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Референдум за временно връщане на смъртното наказание за особено тежки и жестоки случаи на умишлено убийство! Какво пречи успоредно с този за Белене да се проведе и за това?! Докога *** и убийци ще отнемат живота на нормалните българи?!
68
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ЛУД С АВТОМАТ"Все повече се убеждавам,че Диктатурата е единственото спасение за Държавата."Трябва да си доволен, в момента сме в режим на Бойкова диктатура.Май това не оправя нещата а?
67
0
 
23
 
! Отговори
Оп-са преди 11 години
Този процес трябва да се следи много внимателно! Как ще се справим като общество с наказанията за това зверско убийство ще е много показателно!!!!! Ако отя 21-годишен *** и лелята получат под максималните присъди, ако прокуратурата пак не си свърши както трябва работата, ако съдиите пак се изгаврят с нас, то или трябва да има чудовищни протести, или всеки с малко мозък да си чупи личната карта и да се маха от тук!!!
66
18
 
44
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Някой питаше какво получихме от демокрацията, от Европа и САЩ?какво ли? Прочетете новините!БЕДНОСТ!НАРКОМАНИЯ!БЕЗИЗХОДНОСТ!СРИНАТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА!АЛЧНОСТ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЧОВЕК ОТ ЧОВЕКА!НЕПОСИЛНИ ЦЕНИ И НИСКИ ДОХОДИ!УНИЗЕНИ РОДИТЕЛИ И ПРОКУДЕНИ ДЕЦА!...Да ви е честита ДЕМОКРАЦИЯТА "Народе????"Натресоха ви я дори и без да ви питат дали сте съгласни или не.А СЕГА СИ СПОМНЕТЕ ЗА ЕДНИ ПО-ХУБАВИ ВРЕМЕНА - за ТАТО, за социализма, за социалната, здравната, ценностната и човешка система!
65
0
 
9
 
! Отговори
РРР преди 11 години
Това "долнопробно БЪЛГАРСКО" творение както казваш за ***-то хич не е българско!!! Това е кристалмет или первитин или метамфетамин както му казват...
64
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А казват, че кръвта вода не става. Вече и това не е вярно.Народа оскотя от алчност и злоба.
63
0
 
19
 
! Отговори
ЛУД С АВТОМАТ преди 11 години
до maledicted За съжаление ДА !Страхът от смърта е единственето,което би спряло подобни скотове
62
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига само жълти новини! Защо се мълчи по въпроса с торбичките, който е много по-съществен. Отдавна торбичките се исползват масово за сухранение и изхвърляне на ***. Откак ги има изчезнаха смрадливите кофи! Просто някой пак иска да ни ограбва и да печели на наш гръб!
61
0
 
42
 
! Отговори
поля преди 11 години
Хората станаха много лоши..Мир на душата на момичето!