Лелята на зверски убитата Женя не признава вина

Петър бил на марихуана и пико, докато намушквал с нож момичето
Обновена: 1 окт 2012 15:23 | 1 окт 2012 09:41,
171
Лелята на зверски убитата Женя не признава вина
Смятаната за поръчител на убийството Светла Тодорова. Снимка: Булфото

Лелята на зверски убитата Женя Тодорова от Варна отрича тя да е направила „мократа поръчка”. Светла Тодорова не се признава за виновна, заяви пред bTV окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

Светла бе задържана, след като 21-годишната й племенница Женя бе намерена зверски убита миналата седмица във фамилната къща на ул. „Лоза“ 6А.
 
Според прокуратурата лелята е поръчала убийството, а физическият извършител е приятелят на 15-годишната й дъщеря - Петър Ангелов.

Омразата на Светла била породена от факта, че Женя била единствен наследник на двуетажната къща, в която живеела фамилията.

Светла отрича всякаква вина. Тя твърди, че е дала пари на кандидат-зет си назаем, а не за да убие Женя.

По време на разследването стана ясно, че лелята обещала 2000 лева на Петър, за да убие момичето. Броила му 500 лева "капаро", а останалите щяла да даде, след като свърши „услугата“. 

Петър пък твърди, че след като започнал да мушка Женя, не си спомнял нищо, разказа прокурор Чавдаров. Според обвинителя обаче 21-годишното момче лъже и е заело защитна позиция.

”Самата подготовка на престъплението, а и действията му след това говорят, че е съзнавал какво прави”, коментира обвинителят, като добави, че Петър е направил опит да прикрие всички следи. Той се е опитал да се измие. Изгорил е дрехите си и дръжката на ножа, с който е нападнал Женя.

През юли тази година младежът е бил осъден за наркоразпространение. Твърди, че взема наркотици, а при убийството е бил на пико и марихуана. Назначени са обаче нужните експертизи. Според обвинителя, ако се докаже, че е взимал наркотици, това ще е утежняващо вината обстоятелство.

Още по темата
  Владимир Чавдаров коментира, че отношенията във фамилията били много обтегнати.

В събота Варненският окръжен съд определи най-тежката мярка "задържане под стража" за Петър Ангелов (21 г.) и Светла Тодорова (38 г.).

Светла Тодорова, която според прокуратурата е била поръчител на убийството, има три деца, които са на 3, 5 и 15 години. Те са настанени в социални домове.

Според обвинението тя е опасна дори за децата си, тъй като според показанията по делото 15-годишната Даниела е била в течение с намеренията на майка си да поръча убийството на племенницата си.

Прокурорът Владимир Чавдаров днес уточни, че с Даниела работят психолози и все още не може да се каже дали тя е знаела за намеренията на Петър да убие Женя по поръчител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
15
 
! Отговори
maledicted преди 11 години
До ЛУД С АВТОМАТ - когато и да си роден, последните стотина години са добър пример за това какви стават хората, когато живеят в страх. Погледни през прозореца. Алчност, жестокост, това са симптоми, не коренът на проблема. А с лошо не можеш да спреш лошо. За това имаш примери в цялата история, не само последните 100 години.
99
3
 
35
 
! Отговори
до 110 преди 11 години
Имаме огромни лъскави МОл-ове, но народа оскотя
98
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
няма да анализирам на какво се дължи, но факт е, че последните месеци се наслушах(начетох) на такива гадории и зверщини, не помня някога досега да е било, чак такова чудо
97
27
 
28
 
! Отговори
Самата истина!!!!! преди 11 години
Някой питаше какво получихме от демокрацията, от Европа и САЩ?какво ли? Прочетете новините!БЕДНОСТ!НАРКОМАНИЯ!БЕЗИЗХОДНОСТ!СРИНАТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА!АЛЧНОСТ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЧОВЕК ОТ ЧОВЕКА!НЕПОСИЛНИ ЦЕНИ И НИСКИ ДОХОДИ!УНИЗЕНИ РОДИТЕЛИ И ПРОКУДЕНИ ДЕЦА!...Да ви е честита ДЕМОКРАЦИЯТА "Народе????"Натресоха ви я дори и без да ви питат дали сте съгласни или не.А СЕГА СИ СПОМНЕТЕ ЗА ЕДНИ ПО-ХУБАВИ ВРЕМЕНА - за ТАТО, за социализма, за социалната, здравната, ценностната и човешка система!
96
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А може би хитрата леля умишлено е подбрала за изпълнение на поръчката криминално проявен наркоман. Даже е заложила и вкарала в схемата и малолетната си дъщеря. Дори наистина да му е дала парите назаем, много добре е знаела, че с тях ще си купи наркотици. Надрусан убиец - какво по-лесно от това.А 15 годишната й дъщеря съвсем не е невинна, но нея не я лови закона.
95
2
 
11
 
! Отговори
лил преди 11 години
в една нормална държава за тази жена няма да има милост,дано и нашата се окаже такава
94
2
 
2
 
! Отговори
с.до 103 преди 11 години
Абсолютно!Жалка история!
93
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а бе Българска работа.. няма кво да коментирам
92
13
 
13
 
! Отговори
А1 преди 11 години
До 90ДЕЧКО,Аз досега не знам ДЕМОКРАТ да държи/стопанисва някой вертеп,в който тровят децата ни с дрога!Не съм чул ДЕМОКРАТ да се качи пиян на джип за 150 000 лева и да размаже на пихтия български граждани!Не съм чул ДЕМОКРАТ да заколи като пиле момиче(случаят в Несебър)Не съм чул ДЕМОКРАТ да изпразни пълнителят на служебния си пистолет в главата на нищо неподозиращо момиче(случаят в Ловеч)!Всичките подобни зулуми ги правят вашите мекерета-антидемократите!И 100 фалшиви минуса сложи!
91
21
 
2
 
! Отговори
Рекс преди 11 години
Стига сте писали глупости лежал съм 3 години в затвора и изобщо не е толкова лошо както го описвате, дори напротив добре си изкарвахме времето. Поздрави на лелята не можете да я пипнете ! Нямате нищо срещу нея, само думите на един наркоман....
90
2
 
9
 
! Отговори
Ирина преди 11 години
всеки втори е вишист и може -не може отнема мястото и на по добрите.Докато има живи хора да помнят това време не може никой да ни обеди,че е било зле през времето на соца.
89
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно е ,че смешните присъди не стряскат в Бг,сега ще се отърват с по15-20 г. и това е.Затова трябват крути мерки-публично наказание,бесилка или идентична мъчителна смърт на извършителите,за да се замисли всеки ,който би посегнал на живот,заради една камара тухли...Разстрелът е твърде милостива форма на наказание,за едни толкова оскотяли животни
88
12
 
38
 
! Отговори
Ирина преди 11 години
Кой каквото ще да казва при Тодор Живков живяхме най-добре .Това може да го отрече само някой хищник,като тази отгоре и др. подобни.При бай Тошо имаше СИГУРНОСТ,сигурност,че няма да останеш без работа,сигурност че няма да те убият,сигурност че няма да живееш на пътя ,сигурност че ако се разболееш ще те лекуват без да даваш пари,сигурност че във висшите учебни заведения отиват най-умните деца и излизат добри специалисти и им се дава път след това да работят като достойни граждани,а не като сега
87
36
 
4
 
Отговори
с.до 86 преди 11 години
Че нима през соц-а нямаше наркомани!?Най-известната наркоманка на всички времена Сиси Графинята се е продрусала точно през хвалените от теб времена!И да те питам преди 23 годишното промиване на мозъци нима хората бяха свободни и можеха без притеснение да изразяват чувтсва и мнения!Я бягай на Позитано за хонорарчето и не ме занимавай с глупости!
86
4
 
9
 
! Отговори
до 73 преди 11 години
"Да ви е честита ДЕМОКРАЦИЯТА "Народе????"Натресоха ви я дори и без да ви питат дали сте съгласни или не."Щото като натресоха комунизма питаха народа, нали.Така е, демокрация върви със свобода, а свободата, освен всичко друго е и свобода и на злото. А такива *** обобщения говорят само за едно - едно си баба знае, едно си бае.Между другото комунизмът си отиде, защото комузмът беше икономически неизгоден, а не защото капитализмът е по-морален. А плювачи по принцип с лопата да ги ринеш.
85
3
 
11
 
! Отговори
ТОДОР ЖИВКОВ преди 11 години
А ВИ ОБЕЩАХА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ.....ХАХАХХАХА!
84
0
 
5
 
! Отговори
@ преди 11 години
Дайте ги насам,готов съм да си "изцапам" ръцете с тия ***!
83
3
 
2
 
! Отговори
от 86 преди 11 години
82
1
 
18
 
! Отговори
пипс преди 11 години
Изглежда не на 38, а на 48!!! Злобата и лошотията състаряват. Дано получи справедлива присъда и заедно с наркоманчето да изгният в затвора. Но се съмнявам, все пак живеем в България....
81
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
15 годишната дъщеря на тази смотла ходи с осъждан наркоман,а какво прави майката? Наема го за да убие племенницата и... О_O