Майкъла: ЦСКА и Левски са слаби

Предстои дерби на два отбора, които не са на високо ниво", смята шефът на армейците
Обновена: 17 окт 2012 15:07 | 17 окт 2012 15:05, Георги Пешев
6
Майкъла: ЦСКА и Левски са слаби
Снимка: Булфото

Новият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла направи коментар преди вечното дерби в събота.

"Предстои дерби на два отбора, които не са на особено високо ниво. Гледам играта - и Левски, и ЦСКА, не показват необходимото качество. Левски е добре като класиране, но също не е в добро състояние".

"И двата отбора отпаднаха в Европа от непретенциозни съперници. Вече няма да има безплатни билети и пропуски за феновете. Аз въведох това правило. Трябват ни пари за школата и терените. Всяка покана е 30 лева - който иска, отива и си плаща", заяви в своя коментар Илиев и продължи:

"Футболистите са получили всичко, ситуацията е спокойна. Важно е обаче и какво дават играчите срещу тези пари. Мачът с Левски е интересен, но не е нещо повече от следващия мач с Ботев Пловдив".

"По-важното е да играем в Европа. Това са играчите, с които разполагаме, те трябва да докажат до Нова година дали имат място в отбора. За мен бюджетът за заплати е много голям и има прекалено много чужденци.

ЦСКА ще се отърве от голяма част от тези футболисти, особено чужденците. Когато получаваш 10 000 евро, трябва да работиш добре и да имаш определени задължения", заяви Майкъла.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
някой си преди 11 години
Левскар съм, ама не помня откога не съм гледал мач на Левски. Пълна трягедия и Левски и ЦСКА, само Лудогорец ми направиха добро впечатление, но и те малоумно се *** накрая. Гледам само националите, слава богу че виждам сериозен напредък там. Браво на момчетата, все така напред!
5
2
 
2
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Спомня ли си някой врявата преди две седмици, че за цска всичко ще се реши на 15 октомври?! Както виждате, планът за оглупяването на народа върви в пълни темпове.
4
2
 
1
 
! Отговори
S преди 11 години
V bG futbol Nqma"oshte li ne ste go razbrali Smet"
3
4
 
1
 
! Отговори
Боби Михайлов преди 11 години
ФуДболът в Бг,.. е на отлично ниво......,и на МЕН!
2
2
 
10
 
! Отговори
Стефанов преди 11 години
И НА БАЛКОНА МИ ДА ИГРАЯТ, ПАК НЯМА ДА ГИ ГЛЕДАМ.
1
2
 
9
 
! Отговори
Джордъна преди 11 години
Тоя откри топлата вода