Майкъла: Никой няма право да реве срещу "Титан"

"Ако Левски и Лудогорец играят честно, няма да ни превъзхождат с нищо"
Обновена: 12 ное 2012 15:36 | 12 ное 2012 12:34, Георги Пешев
7
Майкъла: Никой няма право да реве срещу "Титан"
Майкъла се обяви в защита на Титан. Снимка: Булфото

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла обяви, че никой няма право да плюе по собствениците на клуба от "Титан", тъй като Димитър Борисов и Иво Иванов отделят страшно много средства за отбора.

"Благодарен съм им, че ми прехвърлиха цялата власт и сега вече аз нося отговорност за всичко случващо се в тима".

"Това е фирмата, която издържа ЦСКА. При това с най-големия бюджет в "А" група! Затова никой няма право да реве срещу тях", категоричен е шефът на червените.

"Колкото до развоя на първенството, според мен няма място за притеснение. ЦСКА е на нивото на другите, а това, че сега не сме в тройката, може да се поправи".

"Важното е да играем качествен и правилен футбол, което ще върне хората по трибуните и ще имаме по-голяма подкрепа. Ако конкурентите ни играят истински мачове, се вижда, че с нищо не ни превъзхождат", смята бившият полузащитник.

"В последния мач с Черно море например, варненци ни се хвърлиха така, че не ни оставиха да дишаме. Ще ми се да виждам такава агресия и в нашите защитници", пожела си Майкъла.

Още спортни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прав си Майкъл, трябва да се реве само срещу Левски, БФС, правителството, ЦРУ, което направи революцията в Горна Волта и световния империализъм! Иначе какъв цесекар си.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един велик отбор не може да допусне да го превърнат в пералня
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦСКА има над 12млн. от продадени играчи, миналата година. Какво ни лъжат тия, да не би да издържат Реал Мадрид?!? Ако бяха задържали Мораес, Зику, Нелсън, Спас, М`Боли, Тонев..., кой тогава щеше да е "1"? Обърнаха най-великия отбор в обикновена пералня.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от цска съм,но ми омръзна да слушам оплаквания,даже ми се драйфа вече от тоя отбор,все другият е виновен,първо покажете,че мойете да играете пък после ревете
2
2
 
10
 
! Отговори
... преди 11 години
Тоз е много ***!
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мен сте ме загубили завинаги за трибуните. Ако ще (бог да го прости) Гунди да се появи по терена и да играе със Стоичков, Балъков, Лечков и Костадинов за ЦСКА...