Майкъла отново нападна Стоичков

"Той не може да върши нещата, които аз правя в ЦСКА", обяви изпълнителният директор на червените
Обновена: 1 мар 2013 15:02 | 1 мар 2013 13:34, Георги Пешев
9
Майкъла отново нападна Стоичков
Майкъла отново нападна Стоичков. Снимка: Булфото

Враждата между Георги Илиев-Майкъла и Христо Стоичков се възобнови с пълна сила преди срещата между ЦСКА и Литекс утре. Както е известно, двамата не се долюбват много и преди време сериозно се оплюха по медиите.

Тогава изпълнителният директор на ЦСКА обяви, че Камата е нямало да излезе в чужбина, ако не е бил минал през "Армията". Стоичков от своя страна не му остана длъжен и го нарече "некадърник".

Сега Майкъла отново запали фитила, като заяви, че Ицо не може да върши нещата, които той прави в момента в ЦСКА и не е дорасъл да бъде началник на "Българска армия".

„Много уважавам Стоичков, защото той е една реликва в българския футбол. Не искам да съм му началник. Но нека той да дойде да прави нещата, с които аз се занимавам в ЦСКА. Мислите ли, че той може да справи? Гарантирам, че не може”, коментира Майкъла пред TV7.

В същото време се разбра, че уникални пари от китайци е отказал Христо Стоичков, твърди "Стандарт". "Идвай и подписваш договор, като ще получаваш 10 пъти повече от това, което взимаш в Литекс, казали от Далиен, където събират бивши играчи и кадри на Барселона.

Отговорът на Камата обаче втрещил азиатците: "Аз съм в Ловеч, който има оферта към мен, да идва и да я представя. Никъде не тръгвам".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
toia ot maikala ot Bankia e golema rabota
8
0
 
1
 
! Отговори
OSAMA OBAMA преди 11 години
До стоян петров- E S KOY DA SE GORDEQT BULGARITE-S PELETO I GADJEV !!!!
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Илиев може и да е селянин -X - но такъв *** и *** като Стоичков не е ! Ицо не може да говори на правилен български - *** е като гайда !!
6
0
 
5
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Този Георги Илиев ,на тези години мисля,че вече трябва да е по обигран и по-сдържан .Говори всеки път ,като малките деца,не е спрял да мрънка от както е на този пост.Не разбирам какво се занимава със Стоичков,нали има друга работа за вършене.ИЦЕ ,тегли му една ...
5
5
 
3
 
! Отговори
стоян петров преди 11 години
Цитат от преди 17-18 години от английската преса: "Докато българите се гордеят с Христо Стоичков и ръждясалите си реактори край Козлодуй, много ще патят." Не съм родоотстъпник и националнихилист, но прави се оказаха мамицата им и англичани.
4
2
 
4
 
! Отговори
торашко преди 11 години
много просто парче е тоя майкъла
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо изобщо се пише за него ? Не до ли виждате че за никакъв не става. Не може да стъпи на кутрето на Ицето.Човека е добър финансист. Не е ясно все още обаче защо го махна Бойко. (h-p://probabgn.alle.bg Работи от дома със западни фирми и заплащане)
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този пък кой е че да напада Ицо. Какви са му постиженията че се хвърля толкова ?
1
5
 
12
 
! Отговори
Х преди 11 години
Тоя Майкъла е голям селянин!