Лудогорец покори Одеса, мечтае за първото място

Разградчани победиха Черноморец в групите на Лига Европа
Обновена: 25 окт 2013 14:08 | 25 окт 2013 00:02, Друми Георгиев
53
Лудогорец покори Одеса, мечтае за първото място
Лудогорец постигна нова сладка победа в Лига Европа. Снимка: Булфото

Лудогорец записа трети пореден успех в групите на Лига Европа, след като се наложи трудно при визитата си на Черноморец Одеса с 1:0.

Домакините имаха превес през цялата среща, но Владо Стоянов отново беше на висота, а нападателите на украинците също направиха някои непростими пропуски.

През първото полувреме Черноморец бе доста по-активен, а Лудогорец удари греда в 31-ата минута. В края на полувремето, може би донякъде противно на логиката, резултатът бе открит от "зелените" след удар от пряк свободен удар на Христо Златински и грешна преценка на вратаря на домакините Безотошний.

Втората част също мина под диктовката на домакините, а големи пропуски направиха Диденко, Риера и Джа Джедже. Лудогорец обаче удържа натиска на Черноморец и записа трета поредна победа!

С успеха "зелените" събраха 9 точки. ПСВ пък направи равен с Динамо Загреб и по този начин разградчани се откъснаха на цели 5 точки от холандците и вече мечтаят за първото място в своята група!

Как точно се разви срещата, може да видите в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
13
 
! Отговори
щирлиц преди 10 години
..чукундурите в София..Пак се започна!Да се преброим на кореняци софийски чукундури,и такива новодошли?Кои ще са повече?А спрете се най-накрая,не ви ли омръзна?Радвайте се на успехите на Лудогорец,откъдето и да сте-аз софиянец левскар,но винаги подкрепям нашите отбори,защото са БЪЛГАРСКИ!
41
0
 
14
 
! Отговори
Делиорманка преди 10 години
До DER Кои са столичните грандове?
40
1
 
7
 
! Отговори
Готин Мачок преди 10 години
Каза почитател на Левски.
39
24
 
3
 
! Отговори
Готина мацка преди 10 години
Всички български отбори са пълен ***.
38
2
 
16
 
! Отговори
МИНЬОРЕЦ УБАВЕЦ преди 10 години
Тодор Батков бил замразен в камера за 30 години . През 2043 Наско Сараков и Йовов застанали пред камерата и се извикали : Шефеееее , ти позна ! Станахме шампиони!
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименТам бил заточен ослепения Рахсат. Освен това проверете сред читавите политици от Освобождението до сега колко са успешните и от коя част на България са родом( С.Б.). Така че когато нещо положително си случва из аристократичните области на страната, това само може да ни радва!Друг въпрос е селяндурско-въшляшката *** политика , в това число и в областта на спорта! Затова в една скапана система може да успее само някоя затворена система вътре в нея- независима от чукундурите в София
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До DerДерчо, ти си галиба от отровните гъби у нас, дето ги ручат жабетата та станаха съвсем ошашавени и неадекватни?! Аз съм коренен делиорманец от Поломието, предците м иса служили в първите три столици на България на капагана(главата на правителството) затова и до днес наричат тези села - капански.Турско говорящите са преки потомци на неославянените българи - кук огузите, които тогава не оставили пастирския живот в полето и гората и си запазили стария език. Разград носи името на цар Рахсат.
35
1
 
32
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 10 години
ПОЧИТАТЕЛ СЪМ НА ЦСКА,НО ЧЕСТИТЯ ТОЗИ УСПЕХ НА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА"ЛУДОГОРЕЦ".ТОЗИ ОТБОР ГО ЗАСЛУЖАВА,"КОЙ КАКВОТО И ДА КАЗВА"!
34
10
 
0
 
! Отговори
W W W . R I F M A R преди 10 години
Всички хора запалени по морето и водните спортове. Предлагаме ви изънбордови двигатели( YAMAHA , MERCURY) , надуваеми лодки(YAMAHA , Quicksilver)джетове ( YAMAHA ) , резервни части , гаранционен и след гаранционен сервиз.*** . R I F M A R I N E . C0M e вашето място: ниски цени, професионално обслужване.
33
0
 
19
 
! Отговори
роската преди 10 години
До DerТи с това твое мислене до никъде няма да стигнеш- това расова, класова, социална или каква омраза е в твоите думи???? Столица, провинция...село, град...какво е значението...успеха е български и тва е.....радвай се и се гордей....ръсенето на обиди, псувни, закани няма да те доведе до никъде....хайде жив и здрав...
32
0
 
24
 
! Отговори
Генуа,Виа Романа преди 10 години
Oбичам България и всичко българско и родно
31
4
 
6
 
! Отговори
Istinata преди 10 години
Super taka triabva.bii za da te uvajavat.skoro i CSKA shte gi zapuka.sha viite ludogorec i CSKA novoto derbi na Bulgaria
30
1
 
18
 
! Отговори
жъг преди 10 години
ама Безутешний как не видя топката хихи
29
1
 
56
 
! Отговори
julia преди 10 години
ЦСКА-рка съм откакто се помня, но не може ли един такъв успех да ни обедини!? Какво значение има кой от къде е? Всички отбори са пълни с чужденци, това е нормално. Отдавна футболът не е само спорт! Да не би в Черноморец (Одеса) да играят повече украинци? Плюс това прехвалените ни таланти ги бива повече в щраканаето на пръсти, отколкото на терена. Спрете да хулите,а се радвайте, че имаме отбор в европейски клубен турнир!
28
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мача с Черноморец Одеса нетрябва да се коментира. Забравете го бързо и стискайте палци . Лудогорските фенове със софийски и чужди футболисти да говорят след мачове с Барселона Милан Интер Юве Аякс и др. срещали Левски и ЦСКА. Жлко ,че българина винаги е заслужил червения си картон - на всякъде.
27
2
 
22
 
! Отговори
фен преди 10 години
До с.Добре, как искаш да реагират хората, които наричаш "миекащи ***"? Или когато глуповати фенове на софийските отбори обиждат елементарно и просташки, всичко е наред. А когато някой афектиран каже нещо по техен адрес, това веднага е яростна злоба. Колкото по-бързо осъзнаете, че не сте нещо повече, толкова по-добре за вас. Аз съм щастлив, че все пак болшинството от феновете на грандовете са нормални хора и като такива, се радват на успеха на един български отбор.
26
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хе хе Уестки и Цуцака имали история.Пълен смях!. ЕДИНСТВЕНИТЕ *** от комунистически наложените партийни отбори които не успяха да спечелят нито един футболен турнир през комунизма/ КЕШ, КНК, УЕФА и КПГ/, даже дори не са били и на финал.фАКТ!!!!Две три случайни победи в средата на турнирите.Два партийни отбора- две кръгли нули
25
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, селяните от село софия ще се пръснат от свинска и говежда злоба. Големи философи, големи историци и географи се извъдихте бе кавали. Пък колко фена имали , къде се намирал Разград, вие научете къде е Шртиш, Мура -Пура и си купете сносни телевизори да гледате мачовете на любимите си партийни клубчета
24
1
 
26
 
! Отговори
батков преди 10 години
левски оле, шампиони сме....... през 2038 година !!!
23
15
 
20
 
! Отговори
с. преди 10 години
В интерес на истината Лудогорец заслужават уважение за представянето си и лично аз им желая от сърце само доброто!Но яростната злоба,която се излива срещу софийските отбори и в частност Левски ме дразни!Защото първо съм потомствен левскар и второ защото шопите сме такива и онакива,ама София е пълна с провинциалисти и от миекащи *** не можеш да се разминеш!Изкарват си тука хляба,но плюят из форумите!И последно неотдавна Левски игра четвъртфинал,а и ЦСКА имат страхотни успехи!Така,че тихо!

Спонсорирани публикации