Украинската приказна красота

Мистични жени в тайнствени снимки
30 яну 2015 19:00,
73

Снимка: Anita Anti / Facebook

Вдъхновена от приказките, Анита Анти, украинска фотографка, създава вълшебни портрети. На тях застават мистични жени и животни.

Снимките излъчват меланхолия, тайнственост и магическа енергия. Вижте ги!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Nexeus преди 9 години
Аз украинките отдавна съм ги признал за едни от най-красивите моми. Но нека не забравяме, че НАЙ-СТАРОТО българско училище се намира именно в Украйна. От време оно в Украйна живеят много Българи.Какво искам да кажа с това?Ами това става, като се смеси Българин с Украинец - ей на, гледай снимки на укранобългарки и онемей.
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе те повечето от снимките са страховити не красиви :))И на политическа пропаганда много намирисва - всички статии от известно време насам са за колко е лошо в русия, путин тиран, т.н т.н
29
0
 
1
 
! Отговори
ER_Dr преди 9 години
Анита живее и работи в Ню Йорк. Албумът е публикуван в руски сайт с оригинално заглавие "Приказните портрети на украинска фотохудожничка". И те така.
28
12
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
В Москва украинецът Кличко го аплодираха 90% от руснаците, докато вървеше до ринга за мача му с руснака Поветкин, а в Хамбург 100% от българската публика в залата освирка Кличко, а тя беше може би половината от публиката.Срам и позор.Аз досега никога не съм виждал така да освиркват Кличко- даже и в Америка.Направо няма думи за нашите селяци!Ганьоооо, Ганьооо, където и да отидеш ще си останеш ***!Питайте се после кой за кого какво значи.
27
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Потрошенко мобилизира българи и ги праща за пушечно месо срещу Путин.
26
12
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Пропагандата си я правят сами *** и после под статията си я оплюват. Толкова сте елементарни, че прозирате.
25
1
 
19
 
! Отговори
mihail преди 9 години
Не ме интересува украинската приказна красота,статията е политическа.Защо преди година не е пуснахте.
24
7
 
30
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 9 години
Така е. Украйна е красива. Украинките са прекрасни жени. Украинският народ е един прекрасен славянски и православен братски народ.Жалко, че като нас българите позволяват да ги управляват слуги на Запада !Те ще направят от райската градина Украйна - призрачен пеизаж.Това вече сме го виждали в България !Украинците вървят усилено по българския път на разрухата, но с тази разлика, че ще ядат бой от руснаците заради глупостта си.Нас нямаше кой да ни бие ! Ние се самоубихме сами !
23
4
 
22
 
! Отговори
АмстерДамо преди 9 години
Украинките са много добре познати на европееца. Нямам колега, който да не е оправил поне една. Много са евтини, докато рускините са с високи претенции.
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
украинска ***
21
1
 
5
 
! Отговори
Някъв от България преди 9 години
Яки рускини:)
20
0
 
12
 
! Отговори
циника преди 9 години
Тази сайт съвсем изглупява. Пускат се най-отгоре статии с провокативни заглавия, провокиращи глупави стереотипи. Това дори не е пропаганда,защото в пропагандата е изкусно умение да направляваш масовото съзнание. А тук се активират най-долни страсти.И като сте пуснали фотографии, за които твърдите че са арт защо не се опитате да направите един анализ върху тях - да ви видим познавателните способности. Страх ви е да напишете повече от едно изречение под снимките,за да не станете за смях:)
19
1
 
8
 
! Отговори
Форката преди 9 години
Тия снимки може да ги намерите и малко по-разголени в порно сайтовете :) явно редакторчето ги е гледало, но го е досрамяло да ги качи в пълен блясък :)
18
2
 
10
 
! Отговори
без срам преди 9 години
Тези украинки са от дамите от хоризонталния занаят.
17
12
 
5
 
! Отговори
Брaнник преди 9 години
Крaсиви и хрaбри европейки сa Укрaинките, a москaлките- прaсетa зa месокомбинaтa мухaхaхa
16
5
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
имам чувството, че нарочно са подбирани грозни за снимките. Направо това може да се каже, че е компромат по отношение на красотата на украинките
15
4
 
21
 
! Отговори
проруска преди 9 години
Несторова стига с тази ПРОПАГАНДА!!! Да не мисилите, че сме балъци като Вас? Платени драскачи!!! Вижте руската действителност и украинската красота............. О, свещена простота!!!
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прекрасната вълшебна Украйна и "грозната смешна Русия". Колко сте жалки:D За момент си помислих, че е дебилчето Сашко Попов
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак се започна с пропагандата !
12
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бил съм по целия свят и потвърждавам, че украинките са най-красивитежени на света.В последната година пък след тези майдани, неонацизъм и граждански войни,след желанието им да влязат в еврогейския съюз на всяка цена и да служат сляпона негърчето зад океана,украинците доказаха, че са най-глупавите хора в света, просто няма по-*** хора от тях.

Спонсорирани публикации